گاهي اوقات يك صداي قيژ قيژ از هارد شنيده ميشه البته يكسره نيست 30 ثانيه هست باز قطع ميشه باز دوباره
آيا هارد خراب شده چون اون رو 14 روز پيش خريدم. (سيگيت200گيگ 8 مگ كش)
گاهي اوقات يك صداي قيژ قيژ از هارد شنيده ميشه البته يكسره نيست 30 ثانيه هست باز قطع ميشه باز دوباره
آيا هارد خراب شده چون اون رو 14 روز پيش خريدم. (سيگيت200گيگ 8 مگ كش)
سلام دوست من
عموما" صدا های ناهنجار نشانه خرابی و یا در شرف خراب شدن است اما بعضی خانواده ها بصورت مادرزاد اینگونه صدا ها را دارند و سالم هم هستند !!!!!!!!!!!!
در ضمن بدانید که اینگونه صدا ها یا با روشن شدن هارد شنیده ویشوند و با خاموش کردن آن قطع و یا فقط وقتی قسمت خاصی از هارد شروع به خواندن میکند صدا شنیده میشود و....
پس این صدا ها در یک پریود زمانی مشخص تکرار نمیشوند . اگر صدا برایتان ناراحت کننده است و یا از خریدتان راضی نیستید به فروشنده مراجعه نماید.
منم 1 سوال دارم
منم 1 هارد ide دارم مکستور مدتی از سیستم قدیمیم استفاده نکردم چون سیستم نو گرفتم
سیستممم قبلیم رو بعد از مدتی امدم روشن کنم دیدیم هارد (قبلا هاردم هیچ مشکلی نداشت حتی صدا هم نمیداد )رو سیستم نمیشناسه و هر چند تاثیه 1 بار 1 صدای بوق یا ویژ مانند میده
1)ایا این هارد قابل تعمیر هست ؟ چون اطاعاتم رو لازم دارم
2) ایا مشکل از برد هارد هست؟
3) اینکه ریکاوری کهدر شرکت انجام میدن فرقش با این ریکاوری که ما با نرم افزار ها انجام میدیم تو خونه چیه
ا
گه میشه هزینه ریکاوری هم بگین
Last edited by mpeg; 24-05-2011 at 22:35. دليل: منم 1 سوال دارم
سلام
من یه سال پیش یه هارد 1 ترابایت سیگیت خریدم که تقریبا از چند ماه پیش بدجوری به صدا افتاده!
امشب یه هارد از یکی قرض گرفتم و دارم هارد رو خالی میکنم!
میخوام ببینم راهی هست که صدای تق تق هارد رو برطرف کنم یا باید ببرم گارانتی؟
در ضمن همراه تق تق یه لرزش محسوس هم ایجاد شده که به راحتی میشه حس اش کرد!
مرسی
سلام دوست من
در مورد ایراد دقیقا" ذکر نکردید که صدای بوقی که فرمودید از هارد است یا از سیستم؟
در هر صورت خرابی ها و یا شل شدن قطعاتی مانند:
رم
کارت گرافیک
خرابی بایوس
و..
نیز میتوانند عاملی برای صدای بوق باشند آنها را درست در اسلت مربوطه فرو کنید.
و اما در مورد هاردتان عموما" هارد یا صدای هد کلیک بصورت تق و تق دارد و یا یک صدای آژیر مانند که از کم به زیاد نواخته میشود و منقطع و پس از چند ثانیه دوباره شنیده میشود. در هرصورت کابل برق و دیتای متصل به هاردتان را چک کنید. و در مورد سوالتان بله گاها" خرابی برد و نقصان ولتاژ میتواند عاملی بر صدای ناهنجار هارددیسک باشد اما بدین صورت که شما عنوان کردید که فقط مدتی از آن بهره نبردید بهتر است با دقت همه قطعات و اتصالات را چک بفرمایید.
در مورد سوال دوم عموما" در 20 درصد مواقع هیچ اختلافی بین ریکاوری اطلاعات شما با یک متخصص وجود ندارد اما در 80 % مواقع یک متخصص میتواند به شما کمک زیادی بکند و 100 % اطلاعات را به شما برگرداند . و صادقانه اگر بخواهم بگویم در 40% مواقع کاربر عادی و یا حتی اغلب آماتورها فقط هارد یا دستگاه ذخیره سازی اطلاعات مانند فلش -مموری-کول دیسک و...- را خراب تر میکنند.
دوستان یه نرم افزار هستی به نام Hard Disk Sentinel کاشکی میشد این نرم افزار رو تو پست اول این تاپیک ضمیمه
کرد.. خوراک این تاپیکه این نرم افزار تمام مشکلات هارددیسک رو نشون میده و میزان سلامت هارد و برای اینکه کاربر خیالش
راحت باشه خیل یخیلی برنامه توپیه تعداد بد سکتورها و هر مشکلی که هارد داشته باشه نشون میده..
من از یک مدیری خواهش میکنم برنامه Hard Disk Sentinel رو برای دانلود ضمیمه پست اول این تاپیک کنند..
دوستانی که فکر می کنن هاردشون خرابه برای اینکه بفهمند مشکل هاردشون چیه برن آخرین ورژن این برنامه رو با سرچ
د رگوگل پیدا کنند
عکس از محیط برنامه:
محتوای مخفی: pic hidden
صدای هارد هست هارد مشکل پیدا کرده و دیتکت نمیشه
رو سیستم دیگم چک کردم همون شبیه اژیر هست
Last edited by mpeg; 25-05-2011 at 09:50.
سلام دوست من
بهتر این است که هارد را ببرید پیش یک متخصص تعمیرات. چندین عامل باعث این داستان میشود .در 20% موارد میتواند از برد باشد.
این 2 تا تست رو از هارد 1 ترابایت سیگیت گرفتم!
راستش من خیلی از این برنامه سر درنمیارم!
گذاشتم دوستان نظر بدن.
هاردم زیاد صدا میده.
مخصوصا وقتی داره کار میکنه!
نتایج هم بعد از اینکه با برنامه ویندوز (disk management) فرمت کردم گرفتم.(3 ساعتی طول کشید)
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by Javad-ht; 25-05-2011 at 17:11.
سلام
هارد شما کاملا" سالم نشان داده میشود !!!!
پیغام اشتباه در CRC به معنی Cyclic Redundancy Check یعنی در زمان جابجایی اطلاعات ( عموما" از طریق کابل ) دچار اشتباه شده است.
اگر صدای هارد شما را زیاد آزار میدهد به گارانتی جهت تعویض هارد مراجعه نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)