زنگ بزن اندیشه بگو بهشون 3 سوته خطت رو راه میندازن..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زنگ بزن اندیشه بگو بهشون 3 سوته خطت رو راه میندازن..
birak کجایی که جواب ما را بدی؟
سلام به دوستان عزیزم یه مشکل دارم تا حالا هرجا مطرح کردم راهنمایی درست حسابی نگرفتم حالا خواستم اینجا مطرح کنم شاید کسی بلد باشد.
من یک مودمadsl tp-link td-8840دارم که دارای 4 پورت lanست هم بلدم 1 کامپیوتر وصل کنم و از مدوم استفاده کنم وهم بلدم 4 تا سیستم را با 4 تا اکونت adslبه هم وصل کنم ولی بلد نیستم که چگونه با یک اکونت adslچهار تا سیستم رو به اینترنت وصل کنم(که برای همین این مودم را خریدم تا از خرید هاب راحت شم) لطفا کمک کنید . (بعد لطفا نگید که یک سیستم رو کانکت کن وبقیه رو وصل کن به مودم وصل میشه چون امتحان کردم.)![]()
Last edited by jabarsink2000; 04-03-2010 at 12:49.
جابر جان شما مگه نمی تونی از 4 تا پورت lan به طور همزمان استفاده کنی احتیاج به اکانت adsl نداری که یوزر و پس رو رو مودم ست کن 4 تا کابل بزن به پشت مودم بعد اون سرو به کارت شبکه کامپیوترت من که اینجوری راحت کار می کنم
درست شد![]()
ببین من درست متوجه شدم یعنی من مودم طوری تنظیم کنم که بدون کانکشن خودش کانکت شه (یعنی یوزرنیم وپسورد بدم به مودم تا بعد از روشن کردن مودم خودش بدون کانکشن از طریق کامپیوتر کانکت شه)در این صورت وقتی 4 تا لن به 4تا لن کامپیوتر مختلف وصل کنم کامپیوترها به اینترنت وصل میشن .منظورت همین بود؟(چون من با کانکت شن از طریق کامپیوتر کانکت میشم )
دوست عزیز
همون طور که دوستمون هم گفت مودم شما 4 تا پورت لن داره که می تونی به راحتی 4 تا کابل لن رو برای 4 تا کامپیوتر مستقیم بهش وصل کنی و از اینترنت استفاده کنی . بدون اینکه نیاز باشه 4 تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی یا حتما یه کامپیوتر سرور باشه و بقیه به اون وصل شن . شما برای این کار نیاز نداری که واسه تک تک کامپیوترها کانکشن pppoe درست کنی بنابراین نیازی به 4 تا اکانت adsl نداری . کافیه همون یه دونه اکانت ( یوزر و پسورد ) رو داخل مودم تنظیم کنی. تو این حالت هر دفعه که مودم رو روشن می کنی خودبخود کانکت می شه و 4 تا خروجی لن برای هر 4 تا کامپیوتر اتوماتیک به اینترنت وصل میشن . ( یعنی داخل اون 4 تا کامپیوتر نیازی به ایجاد کانکشن نیست )
تو سایتای مختلف راهنمای مودم 8840 هست . از جمله اینجا پایین صفحه :
اما اگه بخوای برای اندیشه تنظیم کنی اینجوری تنظیم کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل های TD-8840 و TD-8841
قبل از هر کاری ( بخصوص اگه قبلا تنظیمات مودم رو دستکاری کردی ) بهتره با نگهداشتن کلید پشت مودم واسه چند ثانیه اون رو ریست کنی . برمی گرده به تنظیمات کارخانه ای اولیه. بهتره بعد از این کار به گزینه wan که تو شاخه advanced setup هست بری و تو ردیف remove همه رو تیک بزنی و آخرش کلید remove و بعدش save/reboot رو بزنی ... با این کار همون تنظیمات پیش فرض هم پاک میشه و از قدم اول می تونی مودم رو تنظیم کنی . این هم توضیحات دوستمون که لابلاش منم یه توضیحی دادم :
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8840 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
* با تایپ 192.168.1.1 تو اینترنت اکسپلور هم می تونی به تنظیمات مودم دسترسی داشته باشی و با گزینه quick setup تنظیم اتوماتیک رو مرحله به مرحله انجام بدی . اگر هم برای ورود به یوزر-پسورد نیاز داشت جفتشو وارد کن admin و تیک save رو هم بزن. حالا :
7- در صفحه باز شده تغییرات ذیل انجام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید.
*اگه با تنظیم اتوماتیک جلو بری خودش PVC رو بصورت 35/8 تشخیص میده که برای اندیشه همین تنظیم درسته .
*حواست باشه گزینه Enable DHCP server تیک خورده باشه.
حالا تنها تنظیم خاص اینجاست که تو گزینه های ppp user name و ppp password همون یه دونه یوزر-پسوردی که برای اشتراک اینترنت داری اینجا وارد کن ( همونا که قبلا تو کانکشن داخل ویندوز وارد می کردی )
در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
حالا هر وقت که مودم روشن می شه واسه هر 4 تا خروجی اینترنت قابل دسترسیه .
کار عجیب غریب دیگه ای لازم نداره !
موفق باشی.
Last edited by birak; 04-03-2010 at 15:19.
ببخشید فقط 2تا سوال دیگه دارم (در نصب با CD):
1. اینکه در قسمتATM VC CANFIGURE در زیر قسمتی که گفتیدVPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید یک گزینه است به نام ENCAPSULATION Modeوجود دارد که یا باید llcیاvc/muxتیک بخره این باید کدام را انتخاب کنم.
2.حواست باشه گزینه Enable DHCP server تیک خورده باشه. در نصب با cdاین گزینه نیست.
خیلی ممنون.
LLC رو باید تیک بزنی.
1) تو قسمت ENCAPSULATION MODEگزینه LLC رو انتخاب کن .
2) اگه تو نصب با سی دی به این گزینه برخورد نکردی عیب نداره چون معمولا تو حالت پیش فرض گزینه ای که گفتم فعال هست . نکته مهم اینه که آخر سر مودمت بصورت کانکشن PPPOE تنظیم شده باشه و کانکت با یوزر-پسوردی که داخل مودم وارد کردی اتوماتیک انجام بشه ...
اگه با روش سی دی نتیجه نگرفتی یه بار با زدن کلید پشت مودم اون رو ریست کن بعد با تایپ آی پی برو قسمتی که گفتم ( advanced setup > wan ) همه رو remove کن .بعد از ری بوت شدن مودم دوباره پنجره اکسپلور رو ببند و باز کن و مجدد با تایپ آی پی این دفعه وارد quick setup بشو .. الی آخر ... تو این حالت تنظیماتی که گفتم تو پنجره ای بنام Connection Type میاد که باید روی PPPOE باشه و زیر همون صفحه گزینه Encapsulation Mode هم هست که روی LLC/SNAP BRIDGING هست تغییرش نده .
تو صفحه PPP Username and Password هم می تونی یوزر-پسورد اکانتت رو وارد کنی .
موفق باشی.
Last edited by birak; 04-03-2010 at 18:56.
با تشکر از همه ی دوستان باCDانجام دادم هر 4 تا کامپیوتر به راحتی وصل شدن باز هم تشکر می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)