تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 416 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این برداشتی است که شما داری
    توبی خودش رو ریکودی دوم میدونه و همچین شخصی نمیاد از ایتاچی (با تمام احترام) ترسی داشته باشه.
    توبی فقط سنجو هاشیراما رو بالاتر از خودش میدونسته....توبی گفت اگه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم و این معنی دیگه ای نمیده.
    به هر حال شما فن ایتاچی هستی و قانع کردن شما کار سختیه.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این برداشتی است که شما داری
    توبی خودش رو ریکودی دوم میدونه و همچین شخصی نمیاد از ایتاچی (با تمام احترام) ترسی داشته باشه.
    توبی فقط سنجو هاشیراما رو بالاتر از خودش میدونسته....توبی گفت اگه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم و این معنی دیگه ای نمیده.
    به هر حال شما فن ایتاچی هستی و قانع کردن شما کار سختیه.
    توبی از وقتی خودشو ریکدوی دوم میدونه که ریننگانو به خودش پیوند زد..(فک کنم) باز میگم من مانگا نخوندم
    یعنی چی این معنی دیگه ای نمیده؟؟؟؟
    "گه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم" یعنی چی؟؟؟ یکی اینو ترجمه کنههههههههههه!!!! این 100% یعنی اینکه ایتاچی از من قوی تره
    درسته توبی bad man داستانه ولی ایتاچی هم یکی از قطبهای داستانه
    درسته من فن ایتاچی هستم
    قانع کردنم کار سختی نیست چون قانع نمیشم فقط به خاطر اینکه خود توبی اعتراف کرده
    اعتراض وارد نیست توبی پیش ایتاچی دووم نمیاره
    ختم جلسه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

توبی گفت اگه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم و این معنی دیگه ای نمیده.
    البته فکر کنم این حرف توبی برای موقعی بود که رینگان رو نداشت و اون زمان توبی قدرت بیجو هارو نداشت که این همه قوی بشه ... اون موقع توبی زیاد حریف دست و پاگیری برای ایتاچی نبوده برای همین هم این حرف رو زده ..ولی باز هم این حرف ها چیزی از قدرت های ایتاچی و توبی کم نمی کنه ..هر چی باشه ایتاچی می خواسته خودش رو از مدارا بالاتر بدونه و توبی هم به دنبال احیای قدرت ریکودو بوده ..
    .ولی با این حال من عقیده دارم اگه توبی و ایتاچی با هم مبارزه می کردند توبی شانس خیلی کمی داشت ...
    تا اون موقع تنها تکنیک مخوف توبی همون جابجایی در بعد زمان و مادی نبودن جسمش هست ...
    بعد از اون بود که با فعال کردن رینگان قدرت های دیگه ای گرفت .. گرچه هنوز چیزی در مورد توبی نمی دونیم ..
    همین توبی اگه اینازاگی نزده بود کونان دخلش رو اورده بود ..دیگه ایتاچی که راحت داغونش می کرد !!!!

5. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته فکر کنم این حرف توبی برای موقعی بود که رینگان رو نداشت و اون زمان توبی قدرت بیجو هارو نداشت که این همه قوی بشه ... اون موقع توبی زیاد حریف دست و پاگیری برای ایتاچی نبوده برای همین هم این حرف رو زده ..ولی باز هم این حرف ها چیزی از قدرت های ایتاچی و توبی کم نمی کنه ..هر چی باشه ایتاچی می خواسته خودش رو از مدارا بالاتر بدونه و توبی هم به دنبال احیای قدرت ریکودو بوده ..
    .ولی با این حال من عقیده دارم اگه توبی و ایتاچی با هم مبارزه می کردند توبی شانس خیلی کمی داشت ...
    تا اون موقع تنها تکنیک مخوف توبی همون جابجایی در بعد زمان و مادی نبودن جسمش هست ...
    بعد از اون بود که با فعال کردن رینگان قدرت های دیگه ای گرفت .. گرچه هنوز چیزی در مورد توبی نمی دونیم ..
    همین توبی اگه اینازاگی نزده بود کونان دخلش رو اورده بود ..دیگه ایتاچی که راحت داغونش می کرد !!!!
    دقیقا موافقم

7. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما دقتتون توی یک سری مسائل کم هست
    وقتی کابوتو جلوی توبی اومد و ناگاتو - دیدارا - کاکوزو - ایتاچی و ساسوری رو ادو کرد با این حال توبی عین خیالش هم نبود و داشت به سمت کابوتو حمله میکرد که مادارا رو هم ادو کرد
    پس این نشون میده که با توجه به ادو تسنه بودن این افراد و قدرتی که دارن برای توبی اصلا به حساب نیومدن و توبی هیچ توجهی به حضور اونا نداشت.
    توبی اگه احساس ضعف کرده بود میتونست همونجا به کابوتو گنجتسو بزنه تا از ادو شدن مادارا هم جلوگیری کنه ولی ادو شدن مادارا هم برای اون مهم حساب نشد.

به قول توبی " این من هستم که دارم از تو (کابوتو) استفاده میکنم "

9. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شما دقتتون توی یک سری مسائل کم هست
    وقتی کابوتو جلوی توبی اومد و ناگاتو - دیدارا - کاکوزو - ایتاچی و ساسوری رو ادو کرد با این حال توبی عین خیالش هم نبود و داشت به سمت کابوتو حمله میکرد که مادارا رو هم ادو کرد
    پس این نشون میده که با توجه به ادو تسنه بودن این افراد و قدرتی که دارن برای توبی اصلا به حساب نیومدن و توبی هیچ توجهی به حضور اونا نداشت.
    توبی اگه احساس ضعف کرده بود میتونست همونجا به کابوتو گنجتسو بزنه تا از ادو شدن مادارا هم جلوگیری کنه ولی ادو شدن مادارا هم برای اون مهم حساب نشد.
    بهرحال نمیشه زیاد درمورد توبی حدس زد و در مورد قدرتش چیزی گفت .. هنوز که معلومه خیلی از چیز ها نشون داده نشد ..کی فکرش رو می کرد که ایتاچی ایزانامی بزنه اونم بدون ژن سنجو !! بعد توبی ایزاناگی بزنه اونم با ژن سنجو ... کلا این مانگا خیلی مسائل داره که هنوز حل نشده .. من فقط موندم توبی چه کار کرده بود با این ناروتو که اونجوری داغون شده بود و زخم هاش خوب نشده بود !!!

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درسته از توبی چیز زیادی نشان داده نده ولی به نظر من قدرتش خیلی بیشتر از چیزهایی است که ما دیدیم...به زودی با قدرتهای واقعی اون سوپرایز میشیم!
    ایزانامی که ژن سنجو نمیخواد ولی برای ایزاناگی واقعی و آفرینش مثل ریکودو , باید یینگ و یانگ رو داشته باشی.
    این هفته که مانگا نداشتیم خیلی بد شد...توی اوج داستان یکدفعه تاخیر خورد

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اینطور که ایتاچی گفت اوچیها اینقدر ایزاناگی میزدن که سر بعضی هاش دعوا میشده
    برای کنترل ایزاناگی تکنیک ایزانامی بوجود امده!
    یعنی برای اوچیها جفتش مقدوره

15. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چیزی که توبی گفت با صحبت ایتاچی متفاوته...توبی گفت برای آفرینش توسط ایزاناگی به یانگ و یینگ نیاز داری.
    ایتاچی هم گفت که ملت اوچیها چپ و راست ایزاناگی میزدن...حالا یا باید تفاوتی بین این ایزاناگی ها باشه یا این که سوتی کیشی باشه.

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    ناروتو 590:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از وسطهای این چپتر کم کم داشت اشکم در میومد.واقعا داستان حماسی یعنی ناروتو.ببینیدش حتما.موفق باشید
    Last edited by footballist; 20-06-2012 at 13:18.

19. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •