فکر کنم رو مدیوم راحت بیاد ولی اگه یه کارت بالاتر داشتی بقیه سیستمت خوبه![]()
فکر کنم رو مدیوم راحت بیاد ولی اگه یه کارت بالاتر داشتی بقیه سیستمت خوبه![]()
دیوانه شدم امروز !!!!
بعد سال های سالیکی پیدا شد که PES2008 باهم بزنیم وصل هم میشدیم تایم که میزد وقتی باید بره تو بازی نمیرفت این اختار میومد !
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟؟
![]()
من سیستمم
vga:128
ram:512
cpu:2.4
برا من pes2008 مشکلی داره؟
بله مشکل داره!
به نظر من شما به کل سیستم یه حالی بدهمن سیستمم
vga:128
ram:512
cpu:2.4
برا من pes2008 مشکلی داره؟
سلام
ببخشيد سوالي بسيار ساده داشتم : چطوري ميتونم دريبل كشويي بزنم ؟
r2 را نگه داشته و دکمه عقب را بزنید البته باید بازیکن ثابت باشه
بچه ها چرا اسم تاپيك عوض شده
چجوري عوض كرديد؟
سلام بچه ها
امروز داشتم ساکر بازی میکردم یه دفعه یاد فیفا 98 و فیفا 99 افتادم. یادش به خیر یه سری ویژگی های مخصوص به خودشون رو داشتن، مثلا تو فیفا 98 دروازبان بعضی موقع ها توپ رو بیرون محوطه جریمه میگرفت و داور خطای هند میگرفت یا تو فیفا 99 میشد رو دروازبان موقعی که توپ توی دستش هست خطا کرد(و البته کارت قرمز گرفت!)
چی میشد این چیزا رو کونامی تو ساکر میذاشت تا یه کمی واقعی تر بشه
راستی یه چی دیگه یادم افتاد چند سال پیش یه بازی هاکی رو یخ بازی میکردم که بازیکنها تو اون دعوا میکردن و اخراج میشدن، اینم چیز خوبی بود
اگه کونامی میخواد ساکر واقعی تر بشه باید یه همچین چیزهایی رو هم رعایت کنه چون بالاخره اینا توی فوتبال پیش میاد.
مگه اسمش چی شده؟بچه ها چرا اسم تاپيك عوض شده
چجوري عوض كرديد؟
سلام بچه ها
امروز داشتم ساکر بازی میکردم یه دفعه یاد فیفا 98 و فیفا 99 افتادم. یادش به خیر یه سری ویژگی های مخصوص به خودشون رو داشتن، مثلا تو فیفا 98 دروازبان بعضی موقع ها توپ رو بیرون محوطه جریمه میگرفت و داور خطای هند میگرفت یا تو فیفا 99 میشد رو دروازبان موقعی که توپ توی دستش هست خطا کرد(و البته کارت قرمز گرفت!)
چی میشد این چیزا رو کونامی تو ساکر میذاشت تا یه کمی واقعی تر بشه
راستی یه چی دیگه یادم افتاد چند سال پیش یه بازی هاکی رو یخ بازی میکردم که بازیکنها تو اون دعوا میکردن و اخراج میشدن، اینم چیز خوبی بود
اگه کونامی میخواد ساکر واقعی تر بشه باید یه همچین چیزهایی رو هم رعایت کنه چون بالاخره اینا توی فوتبال پیش میاد.
تا حدودی اون دعوا تایید میشه چوم بنظر من وقتی توپ دست دروازبانه بازیکن دلیلی نداره که روش خطا کنه ولی به هر حال دستت باز تر باشه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)