نه. من چنین حرفی نزدم. هممون میدونیم که خیلی از مشکلات عکس به لنز مربوط میشه: انحراف فامی, اعوجاج, بوکه ی ضعیف, soft شدن گوشه های عکس, پخش شدن نور و ...
ولی در عین حال فکر نمی کنم نقش سنسور چندان بی اهمیت باشه در کیفیت عکس.
نه. من چنین حرفی نزدم. هممون میدونیم که خیلی از مشکلات عکس به لنز مربوط میشه: انحراف فامی, اعوجاج, بوکه ی ضعیف, soft شدن گوشه های عکس, پخش شدن نور و ...
ولی در عین حال فکر نمی کنم نقش سنسور چندان بی اهمیت باشه در کیفیت عکس.
والا من متخصص نیستم که نظر خودمو اینجا بگم ... اینی که گفتم رو از زبان سایت های تخصصی عکاسی گفتم ... خیلی از منابع ما هم توی سایت های فارسی راجعش بهش گفتن .
مثلا سایت پرو فتو کام () تو مجموعه آموزش عکاسیش تو قسمت لنز های اینطور نوشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لنز یکی از مهمترین اجزاء دوربین و یکی از اساسی ترین تجهیزات عکاسی است که به عکاس امکان تجلی خلاقیت هایش را میدهد. در واقع یکی از جاذبه های اصلی دوربینهای SLR ، امکان استفاده از انواع بسیار متنوع لنزها، با کاربردهای اختصاصی و بیشماری است که عکاس را در پدید آوردن آنچه میخواهد به نحو چشمگیری یاری میدهد.
لنز مجموعه ای از عدسیها است که وظیفه تشکیل تصویر بر روی فیلم یا حسگر دوربین را برعهده دارد. در واقع کیفیت عکس بیش از آنکه وابسته به دوربین باشد ، به کیفیت لنز مورد استفاده وابسته است.
اینگونه جملاتو من زیاد تو مقالات خوندم ....
البته مشخصه که من سنسور رو بی تاثیر نمی دونم ... همراه سنسور پردازنده هم تاثیر زیادی داره ... اما اون چیزی که مشخصه و معلومه تاثیر لنز بیشتره . چرا که بسیاری از حرفه ای ها برای داشتن عکس بهتر به اینگونه دوربین ها روی میارن تا لنز مورد نظرشون رو داشته باشن و مدل دوربین زیاد براشون اهمیت پیدا نمیکنه .
موفق باشید
اگه بخوایم بررسی کنیم بحث درازی میشه ... چون واقعا تمومی نداره دنیای slr و لنزهاش ... اما بهتر میدونم تو تاپیک بحث های تخصصی این مطالب ارائه بشه ... سعی میکنم چندتا مطلب در این مورد بزارم تو اون تاپیک ...دوست عزیز و محترم ادامه همین بحثو لطف کنی بدی ممنون میشم .
یعنی لطف کن در مورد انواع لنزها و شرایط استفاده از انها و تفاوتها و مشابهت ها و زمان استفاده از انها. حتی در خصوص لنزها و دوربینهای که در جاهای مختلف مثلا زیر آب و ... استفاده میشوند اطلاعات بدهی بسیار خوب خواهد شد.
فکر میکنم این بحث بسیار بدرد بخوری بشود چون موقع خرید ممکنه امکاناتی که یک دوربین dslr میتونه در آینده به یک فرد بده ترجیح بده یک دوربین حتی رده پایین تر ولی حرفهای بخره.
سلام دوستان...
من میخوام دوربین بخرم و به کمک شما نیاز دارم ...اگر میشه بین این مدلهایی که معرفی میکنم بهترین دوربین رو معرفی کنید و البته مقایسه هم فراموش نشه{ اگر مدل بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید} ممنون میشم...
Canon Ixus 110 IS
دوربین کانن اس ایکس200آی اس/Canon PowerShot SX200 IS
PowerShot D10
Canon IXUS 980 IS
![]()
دور D10 رو که کلا خط بکشین. فقط در صورتی خوبه که فقط بخواین زیر آب عکس بگیرین.
بین 3 تای دیگه هم SX200 از نظر مشخصات بهتره. بعد از اون SD990 و بعد هم SD960.
و اگه قرار باشه بین SX200 و SD990 یه مقایسه انجام بدیم
SX200 محدوده ی زوم بهتری داره, ماکروی بهتر, سرعت شاتر بالاتر, تنظیمات دستی بیشتر, فیلمبرداری HD, ال سی دی بزرگتر و خروجی HD هم داره.
990 هم رزولوشن بالاتر و سنسور بزرگتر داره, فلاش قویتر, چشمی و یه مقدار ابعاد کوچکتر.
آقا با 250 تومن بهترين دوربيني كه ميشه گرفت چيه ؟ اگه سريعتر جواب بدين ممنون ميشم
کنون Sx200 و سونی H20.تقریبا هم در یه سطح هستن.به جزییات اطلاعاتشون دقت کنین تا بدونین کدوم بیشتر به کارتون میاد.
سلامنوشته شده توسط prowler88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آخرین پستیه که راجع به مقایسه ی این دو تا میدم...
متاسفانه این دوربین (HX1) یه سری مشکلات کیفیت عکس داره که مهمترینشون انحراف فامی و حاشیه ی بنفش قسمت های پرنور هست (purple fringing). کنان SX1 هم همین مشکلات رو داره ولی نه به این شدت. کیفیت پیکسل های کنان هم یه مقدار بالاتره.
نکته ی جالب اینجاست که هر دو تا دوربین حتی تو پایین ترین ایزو هم نویز دارن.
من چند روز پیش تا پای خرید این دوربین sx1 is رفتم چون تمام امکاناتی رو که دوست داشتم در دوربینم داشته باشم رو داشت (استفاده خانگی ) ولی عکس هاش رو که دیدم واقعا ناامید شدم از کانون بعید بود همچین کیفیتی رو در عکس قرار بده و در عوض کیفیت فوق العاده ایی رو در فیلم برداری
به هر حال تصمیم گرفتم تا چند ماه صبر کنم چون یکسال این محصول داره تمام میشه و احتمالا مدل جدید اون به بازار میاد
sx200 بالای 400 چوقه![]()
آره چك كردم
به هر حال رفتيم يه Canon SD 780 IS گرفتيم 305 تومن البته برا يكي از دوستان
با سلام خدمت دوستان.تقريبا يك ماه پيش با كلي تحقيق و بررسي قصد خريد دوربين عكاسي ديجيتال رو داشتم كه بنا به دلايلي پروژه مسكوت موند.در اون موقع با بررسيهاي گوناگوني كه منبع اصلي همين فروم و چندين سايت تخصصي بررسي دوربين ديجيتال بود مدل panasonic fz 28 رو انتخاب كردم.حالا سوالم اينه كه توي اين مدتي كه گذشته مورد و يا محصول جديدي نيومده كه بتونه انتخابم رو متاثر كنه؟!در ضمن چون دوربين رو براي سفر خارجي مي خوام و فيلمبرداي هم لازم دارم دوستاني كه fz 28 دارن,و عملا باهاش كار كردن اطمينان از كيفيت و عملكرد اون رو مي دن؟ ممنوم ميشم راهنماييم كنيد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)