تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 304 از 1174 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض كاكا: پيشنهاد رئال مادريد برايم بسيار ارزشمند است

بازيكن برزيلي بي‌رقيب تيم فوتبال ميلان از علاقه قلبي خود براي پيوستن به رئال مادريد سخن گفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، مهاجم آ.ث ميلان ايتاليا در نشست خبري روز گذشته خود اظهارداشت: اين تيم فصل نسبتا خوبي را پشت سر گذاشت. ما با تمام مشكلات، بالاخره هواداران خود را به خصوص با پيروزي در دربي، راضي كرديم.

كاكا افزود: از اينكه رئال مادريد با تمام سردي‌هاي من در گذشته، همچنان به دنبالم است، بسيار خوشحالم. اين مسئله براي من بسيار ارزشمند و با اهميت است.
    وي عنوان كرد: رئال مادريد قهرمان لاليگا شده است. اين تيم درسال آينده با هدف قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا وارد ميادين مي شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان خواهش مي كنم بگرديد اگه فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد حتما بذاريد
    به خدا خيلي حياتيه
    اين بازي بايد براي هميشه حفظ بشه
    همه دست در دست هم بديد و بگرديد
    خواهش مي كنم تمام سعي تون رو بكنيد

در آغاز فعالیت vampire_snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    TEHR@N

پيش فرض

دوستان خواهش مي كنم بگرديد اگه فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد حتما بذاريد
    به خدا خيلي حياتيه
    اين بازي بايد براي هميشه حفظ بشه
    همه دست در دست هم بديد و بگرديد
    خواهش مي كنم تمام سعي تون رو بكنيد
    داشي من فيلم بازي رو دارم . خيالت راحت

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واقعا داري
    منم ميخوام از كجا دانلودش كنم
    لينكشو داري؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اوه اوه چه تیریپ داش بزرگی برداشته...
    بش بگو شما خودت هم معلوم نیست فصل بعد اینجا باشی
    دست شما درد نکنه دیگه !
    راست میگه دیگه اگر بیاد باید بره قرضی تو تیمهای دیگه بازی کنه مثل چند تا از بازیکنها
    رئاله شونصد تا بازیکن توپ داره. بهتره بیشتر تجربه کسب کنه. این نصیحت من به داداشم بود !!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من لينك تورنت بازي رو پيدا كردم
    اونايي كه سرعت بالا دارن لذت ببرن
    من كه از همين الان گذاشتم واسه دانلود

اينم لينك دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض فوق ستاره و كهكشان اميد رئال مادريد كه يادش را گرامي مي داريم

سانتياگو برنابئو يسته ( 8 ژوئن 1895 - 2 ژوئن 1978) يكي از مهمترين اشخاص رئال مادريد در طول تاريخ است كه رئال مادريد را از تيم دوم مادريد به پرافتخار ترين تيم اسپانيا و اروپا رساند . استاديو فعلي هم به نام اين قهرمان است .

جواني :
    او متولد آلمانسا (آلباسته) بود اما خانواده ي برنابئو به مادريد مهاجرت كردند در حالي كه سانتياگوي جوان سني نداشت و در سال 1909 در 14 سالگي به رئال مادريد پيوست .
    در 1912 وقتي كه باشگاه به آدرس جديدش در خيابان او دانل نقل مكان كرد برنابئو يكي از داوطلبان پرداخت پول بايت زمين و رنگ فنس ها بود . او از 17 سالگي به تركيب اصلي راه يافت و ركورد 1200 گل را از خود به جا گذاشت و تا بازنشستگي اش در سال 1927 بارها بازوبند كاپيتاني را به بازو بست . او تا سال 1935 نیز با تیم همکاری کرد . ایتدا به عنوان مدیر فنی سپس کمک مربی و در نهایت مربی. در سال 1936 با شروع جنگهای چریکی اسپانیا او از فوتبال دست کشید . در طی جنگ او به عنوان یک سرباز فاشیست زیر نظر جنرال مونیز گراندز به مقابله با جنرال فرانکوی آزادی خواه پرداخت .

پس از جنگ
    برنابئو شروع به کاشتن باشگاه از نو کرد . او از هر جهت باشگاه را دوباره ساخت . به طوری که این تیم از یک تیم معمولی به یک وضعیت حوفه ای در آینده تبدیل شد . او شروع به استخدام مردمی که عاشق حقیقی رئال بودند همچون ریموندو ساپورتا کرد .
    او سپس شروع به تاسیس استادیومی کرد که امروزه به نامش است و بزرگترین استادیوم اروپاست . کار او در آن زمان " تاسیس استادیوم بزرگ برای یک باشگاه کوچک " نامیده شد . طرح این زمین بسیار حرفه ای بود که در طی این سالها هیچ گزندی به آن نرسیده است . او استراتژی بعدی خود که به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ جهان بود را نیز آغاز کرد که بزرگترین آنها آلفردو دی استفانو بود . در طی ریاست برنابئو بسیاری از اسطوره ها همچون مولونی ، مونیز ، دی استفانو ، گنتو ، ریال ، سانتاماریا ، کوپا ، پوشکاش ، آمانسیو ، پیری ، نتزر ، سانتیانا ، خوانیتو و کاماچو و بسیاری از افراد دیگر آمدند و رفتند .

میراث او برای اروپا
    در سال 1955 ، گابریل هانوت خبرنگار روزنامه ی اکیپ پیشنهاد برگزاری کوپا لاتین ( یک تورنمنت که باشگاه های فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال و ایتالیا در آن رقابت می کردند) را مطرح کرد . برنابئو به همراه گوستاو سه بس و بدریگنان او را در هتل سفیر پاریس ملاقات کرد و چیزی که امروز لیگ قهرمانان نامیده می شود را تاسیس کرد .

÷یش از نزگ برنابئو 35 سال مدیر رئال مادرید بود و موفق به برد یک جام بین قاره ای و 6 جام اروپایی و 16 لالیگا و 6 جام اسپانیایی شد . او در سال 1978 وفات یافت در حالی که در حال مشاهدی ی جام جهانی در آرژانتین بود .
    فیفا به افتخار او سه روز از این تورنمنت را با اندوه سپری کرد .

در 2002 او به عنوان الگوی فیفا شناخته شد .

جا دارد در اين سال كه قهرماني خود را جشن گرفتيم به ياد او باشيم و بخاطر شادي روح اين عزيز دعا كنيم
    روحش شاد و يادش گرامي

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من لينك تورنت بازي رو پيدا كردم
    اونايي كه سرعت بالا دارن لذت ببرن
    من كه از همين الان گذاشتم واسه دانلود

اينم لينك دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درست
    لذت بردیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ایول بابا کولاک کردین به خدا اگه میدونستیم که تا الان هستین صد در صد می اومدم خوب خوشحالم که روز به روز به تعداد رئالی ها اضافه میشود و رئال همون رئال 2002 می شه ولی یه نکته بسیار مهم رو باید یاد اوری کنم:
    اول باید بگم که خدا گواهه که نه قصد نصیحت دارم و نه قصد توهین فقط و فقط یه نکته شخصی هست که اگه موافقین که ایول و اگه نیستین هم به من چه خوب نکته اینه که واقعآ اگر طرفدار رئال هستیم در هر وضعی طرفدارش باشیم ونشه خدای ناکرده با یه افت و یه باخت و یه حذف شدن دلمون رو بزنه همونطور که خیلیا بودن و با 2 سال ناکامی رئال و درخشش بارسا رفتن هوادار بارسا شدن من میگم اگه مثلآ من طرفدار رئال اسمم هست واقعآ باید دو اتیشه طرفدارش باشم و خدا رو شکر که من از 99 به اینور صد در صد طرفدار رئال بوده ام و به این مسئله افتخار میکنم و سال بعد از هواداری من 10 سال میگذرد و یا از دوستان این تاپیک مثلآ چارلی بعد اوت شدن رئال از لیگ قهرمانان من فکر میکردم بره وبر نگرده اخه خیلی دلشکسته بود ولی هنوز 2 روز نشده بود که برگشت اونم چه برگشتنی طوفانی و ده برابر بیشتر طرفدار رئال شد خوب اینه روش صحیح و امیدوارم که همه ما روش چارلی عزیز یا همون گاگوی خودمان رو پیش بگیریم..........
    امیدوارم که منو ببخشید و حمل بر خودخواهی بنده نشه فقط خواستم بگم که دوستان عزیز ما باید تا اخر اخر که اخر نداره با رئال باشند ............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •