یه جوری میگی دوست دارم بدونم انگار بارسا تا حالا با نمیدونم شاختار دونتسک یا تیم های در این حد بازی کرده
چلسی و بایرن هم تیم های کمی نیستن و مهاجمای بدی ندارن!
یه جوری میگی دوست دارم بدونم انگار بارسا تا حالا با نمیدونم شاختار دونتسک یا تیم های در این حد بازی کرده
چلسی و بایرن هم تیم های کمی نیستن و مهاجمای بدی ندارن!
ای داداش که هی داری تو تاپیکتون میگی بارسا با ناداوری صعود کرد بهت بگم که کثیف ترین و متعفن ترین فوتبال دنیارو چلسی بازی میکنه----همیشه ضد فوتباله آگه یادتون نرفته باشه فکر کنم دو فصل پیش بود که مورینیو باز هم کثیف بودن باشگاه چلسی رو ثابت کرد و زمینو شخم زد تا بارسا رو از کار بندازه اما.....
تازه مطمئن باش حالا حالاها باید دنبال بارسا بدوید----شما تازه به زور پول یه بنده خدایی تازه تو این چند سال شدید جزو 4 تیم انگلیس که اصلا چلسی تیمی در حد تیم بارسلونا ب هم نیست که داری اظهار نظر میکنی----بارسا هر چی باشه تو هیچ بازیی کثیف بازی نمیکنه----البته از کشف سیستم جدید هیدینک تشکر میکنیم که این سیستمو میتونه به رئال هم هدیه کنه(سیستم9-1-0) ---چلسی در حد لیگ اروپا نیست قبول کن-----امیدوارم بتونید تو جام یوفا برید و قهرمان بشید---گریه هم میتونه آدمو خالی کنه پس شروع کن
تایید میشه.
صعودتونو تبریک میگم.
فكر كنم puyol از پس اون بچه قشنگ كه هيچي به تنهايي خجالت كل مهاجمهاي تاريخ منچستر هم درد تازه به poyul نميرسه cacers بازيكن كمي نيست.
وقتی دقیقه 93 گل رو زدند قلبم داشت از هیجان وامیساد
فینال حق بارسا بود
چلسی همش ضد فوتبال بازی میکنه
چلسی اتوبوس جلو دروازه پارک کرده بود----همونطور که گفتم چلسی در حدی نیست که خودشو با بزرگان اروپا مقایسه کنه
تازه سه چهار ساله به زور پول اومده بگه مثلا ما هم هستیم ولی بهتر پیشنهاد که در حد چلسی هم هست جام یوفا است ما هم برای چلسی دعا میکنیم تا حداقل یه جام تو اروپا بگیرن
هواداران چلسی خوشحال باشن چون تو جام یوفا ابر قدرتهایی مثل بارسا نیستن ومیتونن به نایب قهرمانی امیدوار باشن---خیلی ضایست که هی میان اروپا اوت میشن ---حرف آخر :بابا" چلسی مال اینحرفها نیستی---دلم میسوزه براتون حق دارید ناراحت بشید هی بزور ضد فوتبال میاید بالا ولی بارسا نمیزاره برید بالاتر البته جزو 4 تیم بودن هم میدونم که برای شما صفایی داره که با دنیا عوض نمیکنین
واقعا سبک بازی چلسی خیلی مزخرفه ... هیچ وقت از این تیم خوشم نمی اومده ... دقیقه 93 که بارسا گل زد از خوشحالی بالش رو کوبوندم تو کله خودم![]()
باز هم تبریک به طرفداران بارسا و کسانی که از بازیش لذت می برن.
اوف. من هم مثل یکی دیگه از دوستان وقتی گل زدن داد زدم. ولی باید اعتراف کنم حرکت شما خفن تره.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
اینیستا، گلی بسیار دیر هنگام را به ثمر رساند تا بارسا که چلسی را در گل های خارج از خانه در استمفوردبریج شکست داده بود، به فینال لیگ قهرمانان اروپا بفرستد. آبی و اناری ها پس از به دست آوردن گل پیروزی که برایش عطش داشتند، در بازی که با اخراج آبیدال همراه بود، به سراغ منچستر یونایتد می روند.
اینیستا، درست همانند خوزه ماریا که 17 سال پیش مقابل کایزرسلاترن گلزنی کرده بود، در دقایق پایانی و در حالی که به حذف بسیار نزدیک شده بودند، گلزنی کرد تا بارسا و هوادارانش را که به استمفورد بریج آمده بودند، به اوج شادی بفرستد. قبل از آن مایکل اسین، برتری را از آن چلسی کرده بود، اما بر خلاف سال گذشته در الدترافورد، آبی و اناری ها این بار موفق به گلزنی شدند.
از آنجا که تیم گاس هیدینگ تاکتیک خاصی را مقابل تیم پپ گورادیولا پیشه کرده بود، آبی و اناری ها در اکثر دقایق بازی برگشت در لندن، نمی توانستد راهی به دروه سیستم دفاعی چلسی پیدا کنند. در دقیقه 66، هنگامی که آبیدال به خطا کردن بر روی نیکولاس انلکا محکوم شد، به توضیحات او پاسخی داده نشد و آبیدال با دریافت کارت قرمز، اخراج شد. اما گویی که قرار بود اتفاقات غیر منتظره ای رخ بدهد، اینیستا پایانی ارزشمند را در هفته ای رقم زد که با دگرگونی در تاریخ آغاز شده بود و این دگرگونی سالها پا بر چا خواهد ماند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)