تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 356 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه ی این طراحی ها میشه سیر تکاملی پیکان!!!یا خیلی پیشرفت کنه سیر تکاملی سمند!!!

جالبه در هر دو مورد فقط چراغ رو دست کاری کردن.

اینا اسمش طراحی نیست یه جور اپدیت هست!!!!

راستی یه زمانی یه برنامه داشتم مخصوص طراحی ماشین.مثلا چراغ بنز رو میزاشتم رو بی ام و. بعد اون برنامه

خودش تغییرات لازم رو انجام میداد.3-4 سال پیش بود فکر کنم.

اسم اون برنامه رو میدونید؟؟؟یا نمونه ای مثل اون؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند تا سوال در مورد خودرو دارم :

معنی این اصطلاحات چیه :

کانسپت-سدان-خودرو مفهومی - کوپه - suv

ظرفیت موتور چیه - کار سوپاپ ها چیست - کار سیلندر چیست - اگه تعدادشون بیشتر باشه بهتره ؟ -
    اگه هم بتونید یه مقاله در این مورد واسم پیدا کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قسمت درخواست مقاله.ولی بزار سهیل خان بیاد اون کمکت میکنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ابزار های طراحی خودرو -1

اميدوارم مجموعه مدلسازي رو بخاطر داشته باشيد در ادامه اون مي خوام به معرفي ابزارهاي مدلسازي و نحوه ساخت اونها بپردازم شايد كسي مايل به ساخت خودرو مدل شد :eek:

Rakes

ابزاري براي برداشتن گل اضافي از روي مدل.

Chisels

ابزاري براي برداشتن گل اضافي و شكل دهي به مدل

Wires

ابزاري كه در شكل هاي مختلف و براي برداشتن و شكل دهي و ظريف كاري بر روي مدل استفاده مي شود.

Clay Planes

معمولن براي شكل دهي چرخها و يا قسمتهايي كه به طور مجزا به مدل متصل مي شوند بكار مي رود

Finishers

همونطور كه از اسمش پيداست براي مرحله پاياني شكل دهي كاربرد دارد.

Clay Mouse

ابزاري كه در تريم و مرزبندي بيروني مدل كاربرد فراواني دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ابزار های طراحی خودرو -2

Steels

ابزاري براي صاف كردن گل بر روي مدل و ايجاد سطوح يكنواخت

Hoggers

ابزاري براي برداشتن گل و يا اضافه كردن گل گرم به مدل

Angle Bracket

ابزاري براي ايجاد سطوح عمود بر هم بر روي مدل

Modeling Table

ميز مدل سازي :o

Depth Gauge

ابزاري براي تعيين ميزان مورد نياز گل بر روي سطح

ساير ابزارها :

و بسياري ابزار ديگه كه فقط به ذكر نام اونها بسنده مي كنم 8)

Scribing mouse

Transfer pointer

Splines

Shut line tools

X-Acto knife

Fishing line

Vernier calipers

Drills

Combination square

Dividers

Profile gauges

Radius gauges

Railway curves

French curves

Angle finder

Scissors

Modeling knife

Diamond stones

Oilstone

Rules-Tape rule

Swiss files

Chisels

Clamps

Scribing block

Spinning Jig

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

معنی این اصطلاحات چیه :

کانسپت-سدان-خودرو مفهومی - کوپه - suv
    ای کاش دوستان که اولین پست رو میدن یه سرچی به این صفحات داشته باشند .

1- كوپه : ماشيني كه در كناره ها 2 درب بيشتر نداشته باشه ( البته 4 درب هم میشه باشه اما شیشه هاش ابگیر نداره)

2- ناچ بك : ناچ بك به ماشيني گفته ميشه كه صندوق عقب مجزا داشته باشه كه خودش 2 زير مجموعه زير رو شامل ميشه :

الف) گروه سدان يا سالون : ماشينهايي كه 4 درب هستند مثل پيكان و پژو 405 و سمند و .... اين گروه شامل سوپر سالون هم ميشه كه مجهزتره
    ب) ناچ بك كوپه : معلومه يعني چه

3- هاچ بك : ماشيني كه صندوق عقب نداره و بجاش يه در بزرگ داره مثل پرايد DM

4- ليفت بك : ماشيني با شيب شيشه عقب زياد كه باعث شده سطح درب صندوق عقب كوچيك بشه (نه خود صندوق) و درب صندوق هم به شيشه عقب وصله مثل زانتيا و پرايد LBi

5- فست بك : مثل ليفت بك هست اما در صندوق به شيشه وصل نيست و از زير شيشه باز ميشه اما شيب شيشه مثل همون ليفت بك هست :grin:

6- استيشن واگن : خودرويي كه فضاي صندوقش هم جزيي از خود اتاق شده مثل پژو 405 استيشن يا مثلا پيكان استيشن هاي قديمي

7- كابريولت يا كروكي : ماشين بي سقف

8- رودستر : ماشين بي سقف دو نفره مثل بي ام و Z3

9- SUV : اينو كه ديگه عمه خواجه حافظ هم ميدونه چه برسه به خودش

10- Cross Over : ماشينهايي كه از نظر ظاهري شبيه SUV هستن اما از نظر شاسي و تعليق مثل سدان هستن و فقط شاسي اونها بالا كشيده شده تا شكل SUV بشن

11- ون : خودروهايي مثل ميني بوس كوچولو با چينش صندليهاي ميني بوسي مثل تويوتا هايس و مرسدس بنز MB140 كه ايران خودرو ديزل ميسازه :

12- ميني ون : خودرويي بزرگتر از SUV و كوچكتر از ون با 3 رديف صندلي مثل كاروان سايپا

13- ميكرو ون : خودرويي كوچك كه از نظر طراحي از رون ميني ون الگو برداري شده مثل ماتيز و مرسدس كلاس A و آئودي A2

14- pick up وانت شاسی بلند دو دیفرانسیل

15-MPV يعني ماشيني كه بصورت وانت مسقف ساخته ميشه كه ميشه در صورت لزوم از اون بصورت همون وانت هم استفاده كرد مثل مزدا دميو (Demio)

16-ليموزين: يعني يه ماشين شونصد متري با كلي تجهيزات رفاهي فرقي هم نميكنه كه سدان باشه يا SUV يا چيز ديگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ظرفیت موتور چیه - کار سوپاپ ها چیست - کار سیلندر چیست - اگه تعدادشون بیشتر باشه بهتره ؟ -
    اگه هم بتونید یه مقاله در این مورد واسم پیدا کنید ممنون میشم
    خدایااااااااااااا !!

دوست عزیز . حجم موتور به زبان ساده میشه حاصل ضرب مساحت قاعده پیستون ضربدر ارتفاعش و باز هم ضربدر تعداد سیلندر .

کار سیلندر و سوپاپ !!! : اقا دیزی سنگی خوردی تا حالا یا نه ؟ اون گوشکوب نقش سوپاپ و اون ظرف سنگی نقش سیلندر رو داره . همونجوری که گوشکوب رو داخل ظرف میزاری و میکوبی سوپاپ ها هم همونطور کار میکنند . هر چی فشار بر روی پدال گاز بیشتر باشه عمل بالا پایین رفتن سپاپ تند تر انجام میشهو میل لنگ سریع تر میچرخه و ماشین تند تر میره !!

در بعضی ماشین ها به ازای هر سیلندر 2 سوپاپ موجوده در بعضی ها به ازای هر سیلندر 3 تا و در یعضی ها به ازای هر سیلندر 4 عدد سوپاپ موجوده .

این رو به این شکل تشبیه کن که ظرف دیزی رو یه کوچولو بزرگتر میگیری و گوشکوب داخلش رو جای 1 دونه 4 تا اما با زاویه ی 90 درجه نسبت به هم قرار میدی . وقتی پدال گاز رو تا ته فشار میدی اون سوپاپ ها به طور منظم میچرخه ولی باسرعت . جوری که بهم برخورد نمیکنند .

در خودرو های جدید سیستمی تحت عنوان wt-i که تقریبا بنیانگذارش تویوتا بوده و این سیستم رو سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ ها میگند .

هر چی تعدا سوپاپ و سیلندر بیشتر باشه در نهایت به بالا رفتن پرفورمنس ماشین کمک میکنه ولی به همون نسبت مصرف سوخت هم تا اندازه ای بالاتر میره .

هر چی حجم موتور کم تر باشه و تعدا سیلندر بیشتر شتاب ماشین در مقایسه با حجم بیشتر و همون تعداد سیلندر بیشتره . : علت :

وقتی حجم موتور کمتره یعنی مساحت پیستون کمتره. یعنی اون ظرف دیزی کوچیکه .پس سوپاپ ها زمانی که صرف بالا و پایین رفتن میکنند کمتر میشه و زمان کمتری طول میکشه که میل لنگ یه دور بزنه !

مثل بنز c240 . موتور 2400 داره اما 6 سیلندره . سوناتا موتور 3.3 داره و 6 سلندره اما در نهاین شتاب هر دوشون تقریبا برابره و شاید بنز جلوتر باشه ....

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب سهیل عزیز solo

امروز موفق شدم کابل دوربین رو بگیرم و 2 تا کلیپ از 0 تا 100 ماشین رو اپلود کنم

اولی خودم تنها بودم سخت بود نگه داشتن دوربین ولی دومی سر عمم بود اون گرفت هر چند تکان زیاد داشت ..

خوب دقت کن ببین که این هم یه 405 موتور 1.8 مدل 84 هست اما با گیربکس متفاوت .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

فک کنم حسرت دیدن این کلیپها به دلم بمونه !
    آخه این اینترنت ذغالیم یکم بی جنبه اس ! تا حجم بالا میبینه قطع میشه !
    نامبر وان جان ، چه عجب این سایت شما باز شد !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب سهیل عزیز solo

امروز موفق شدم کابل دوربین رو بگیرم و 2 تا کلیپ از 0 تا 100 ماشین رو اپلود کنم

اولی خودم تنها بودم سخت بود نگه داشتن دوربین ولی دومی سر عمم بود اون گرفت هر چند تکان زیاد داشت ..

خوب دقت کن ببین که این هم یه 405 موتور 1.8 مدل 84 هست اما با گیربکس متفاوت .
    ممنون.ولی خودت یه نگاه بنداز ببین درست اپ کردی؟؟؟کلیپ اول که اخرش فقط سرعت رو نشون میدی و کلیپ

دوم هم تا 40 بیشتر پر نکردی.

واجب شده من یه سر بیام تهران!!!!

حالا یه اتفاق جالب افتاد امروز صبح.

با جیپ یکی از بچه ها رفته بودیم کوه!!!ساعت 5 صبح.یه جارو رفتیم پایین نتونستیم برگردیم!!!هر چی زور زدیم

ماشین نیومد که نیومد.

اقا این رفیق ما هم ترسو!!!گفتم برو کنار.خودم نشتم یه چند متری اومدیم بالا باز گیر کرد.هر چی گاز دادم

دیدم در جا میزنیم و خاک بلند میشه و سنگ ریزه پرت میشه اینور اونور.خلاصه یه متری اومدم پایین دوباره رفتم بالا

باز گیر کرد.یکم گاز دادم دیدم یه دود سفیدی داره بلند میشه که برا خاک میست و شبیه دود لاستیک میمونه!!!!

اومد پایین دیدم یه سنگ صاف رفته زیر لاستیک و مثل اسفالت عمل کرده و نصف لاستیک رو صاف کرده!!!!

خود سنگه شده بود رنگ لاستیک!!!!!

البته رفیقم نفهمید و بعد از کلی سنگ گزاشتن پشت لاستیک و هل دادن اوردیمش بالا!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •