سلام
ممنون
ولی باتری پف نکرده ... فقط یکم سخت تر از قبل درب باتری بسته میشه... یعنی سخت تر جا میره
سلام
ممنون
ولی باتری پف نکرده ... فقط یکم سخت تر از قبل درب باتری بسته میشه... یعنی سخت تر جا میره
برای منم همینجوریه از رو باتری معلوم نیست.ولی فکرکنم بازم مشکل از همون باتری باشه![]()
سلام
دوست عزیز باتری رویه یه سطح صاف بزار و شروع کن اون مثله فر فرهبچرخون اگه دیدی که شروع کرد چرخیدن بدون که باد کرده و هرچیم راحت تر بچرخه بیشتر باد کرده که یعنی خرابتره.
سلام
من باتری رو هم عوض کردم ... نمیدونم چرا بازم 24 ساعت نشده بعد از شارژ دوباره خالی میشه با اینکه حتی صحبت هم نکردم باهاش
یعنی باتری اصل نبوده ....؟ باتری رو از علاالدین خریدم 15 تومن
در ضمن باتری نو رو چند ساعت باید گذاشت تو شارژ ؟
Last edited by DOZD_DEL; 11-05-2010 at 13:35.
ولی من باتریشو عوض کردم خوب شد 18 تومن خریدم.باتری تازه رو هم 6 ساعت باید بذاری تو شارژ
دوستان مدتیه که گوشیم دچار مشکلی شده اینکه هر چند وقت اول پیغام میده که Memory lowe delet some fileبعداز اینکه دو سه بار این پیغام رو میده پیغام مموری فول رو میده در صورتی که من اینقدر برنامه ای روش نصب نمیکنم که حافظه گوشی پر بشه واین پیغام به یکباره میاد چنددفعه مستر ریست کردم که درست شده ولی بعداز مدتی دوباره همین پیغام رو میده حتی یه بار هم حافظه گوشی و مموری رو کلا فرمت کردم ولی امروز دوباره همون پیغام رو میده در صورتی که بیشتر از دو هفته است اصلا برنامه ای روش نصب نکردم دیگه موندم چکارش کنم دوستان لفطا راهنمایی کنید بخدا اعصابم بهم ریخته از بس فرمتش کردم و شماره ها و اسا و کلا برنامه ها از بین رفتن بنظر شما چرا اینجوری میشه
باتشکر
دو سالی خز شده n73
خودم هم دارم![]()
سلام خدمت اساتید محترم
نرم افزار فارسی برای n73 میخوام که باهاش فقط sms رو بشه ارسال کرد!
دوست من اگه شما کمی جستجو میکردین حتماً برنامه FarsiSMS رو توی تاپیک برنامه سیمبیان 9.1 پیدا میکردین ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)