تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 524 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام،
    من یک فایل اکسل دارم که هر سلول به فايلي از يك فولدر Hyperlink شده است، الان محل آن فولدر تغییر کرده و لینکها دیگه کار نمی کنند.
    1- آیا روشی هست که بشه با جند دستور تمامی لینکها را اصلاح نمود. تعدادشون خیلی زیادی و دونه دونه وقت گیره.
    2-آيا روشي هست كه فايلها رو از همان مكاني كه فايل اكسل ذخيره شده فراخواني كنه؟ (فايلها و فايل اكسل تو هر درايوي باشن اجرا بشن؟ مثل اتوران بعضي برنامه ها)
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام،
    من یک فایل اکسل دارم که هر سلول به فايلي از يك فولدر Hyperlink شده است، الان محل آن فولدر تغییر کرده و لینکها دیگه کار نمی کنند.
    1- آیا روشی هست که بشه با جند دستور تمامی لینکها را اصلاح نمود. تعدادشون خیلی زیادی و دونه دونه وقت گیره.
    2-آيا روشي هست كه فايلها رو از همان مكاني كه فايل اكسل ذخيره شده فراخواني كنه؟ (فايلها و فايل اكسل تو هر درايوي باشن اجرا بشن؟ مثل اتوران بعضي برنامه ها)
    مرسی
    1- ظاهرا تغییر دوباره محل فولدر آسونتر از اصلاح لینکها باشه مگر اینکه یه توجیهی داشته باشه.. اگر فایل قابل ارسال هست بفرستید تا روش کار بشه
    2 - ؟؟؟ ... مفهوم نیست ..

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    چطور می شه در یه سلول یه لینک به یه تصویر ایجاد کرد که با کلیک اون لینک تصویر مورد نظر باز بشه ؟

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

دوستان سلام
    چطور می شه در یه سلول یه لینک به یه تصویر ایجاد کرد که با کلیک اون لینک تصویر مورد نظر باز بشه ؟
    سلام . شما روی سلول مرد نظر کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link to
    بر روی گزینه existing file... باشه و look in هم روی current folder حالا به درایوی که عکس توشه برو و لودش کن .
    حالا وقتی لینک کردی ، روی سلول کلیک کنی ازت ok می خواد اینکار رو انجام بده .
    التماس دعا......

سلام،
    مرسی
    1- تمام سلولهایی که در آنها از فرمول استفاده شده انتخاب کن و سپس کلیک راست . حالا اگه از قسمت فرمولها گزینه آپدیت داشت ، خوب به آدرس جدید آپدیت کن .
    2- ؟؟؟؟
    Last edited by amir323b; 13-11-2011 at 15:44. دليل: تکمیل جواب

5. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام . شما روی سلول مرد نظر کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link to
    بر روی گزینه existing file... باشه و look in هم روی current folder حالا به درایوی که عکس توشه برو و لودش کن .
    حالا وقتی لینک کردی ، روی سلول کلیک کنی ازت ok می خواد اینکار رو انجام بده .
    التماس دعا......
    باارزوی بهترین ها برای شما
    یه سوال دیگه
    چطور توی یه سلول یه کامبوباکس درست کنم تا اطلاعات تکراری رو نخوام دوباره تایپ کنم؟

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

یه سوال دیگه
    چطور توی یه سلول یه کامبوباکس درست کنم تا اطلاعات تکراری رو نخوام دوباره تایپ کنم؟
    سلام . این موضوع به عنوان پیشفرض در excel وجود دارد ....

اما کامبو باکس نمیدونم چیه .. ولی دوست دارم بلد باشم....
    امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکت کنن...

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام . این موضوع به عنوان پیشفرض در excel وجود دارد ....

اما کامبو باکس نمیدونم چیه .. ولی دوست دارم بلد باشم....
    امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکت کنن...
    کامبو باکس منوهای پایین افتادنی که یه سری اطلاعات رو نمایش میدن و شما میتونی از بین اونا یکی رو انتخاب کنی

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال دیگه
    دوستان سلام
    تونستم بکمک data validation مشکلم رو حل کنم اما یه سوال دیگه
    چطور می شه خصوصیت data validation رو به یک سطر از یک شیت نسبت داد تا همه سلولها این خاصیت رو داشته باشن؟

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

کامبو باکس منوهای پایین افتادنی که یه سری اطلاعات رو نمایش میدن و شما میتونی از بین اونا یکی رو انتخاب کنی
    فکر کنم منظور شما لیست باشه که بصورت کشویی رو به پایین بازمیشه

اول توی یک ستون یا سطر اون چیزایی که میخوای بنویس بعد از سربرگ data گزینه data validation بعد از سربرگ settings گزینه اول رو روی list ‌بذار و توی نوار source محدوده مورد نظر که متنها رو نوشتی انتخاب کن

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

دوستان سلام
    تونستم بکمک data validation مشکلم رو حل کنم اما یه سوال دیگه
    چطور می شه خصوصیت data validation رو به یک سطر از یک شیت نسبت داد تا همه سلولها این خاصیت رو داشته باشن؟
    همون سلول و کپی و هر جا خواستی پیست کن

11. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

اگر منظور فقط وارد کردن ستونی از اطلاعات متنی باشه مثلا سلولهای ستون نام کالا یا افراد ... ساده ترین راه استفاده از یه میانبر کیبوردی ( Keyboard Shortcuts ) هست که خیلی از حرفه ای ها هم شاید از وجودش بی خبر باشن و اونهم ترکیب Alt و فلش جهتی عمودیه (معمولا پایین).
    به این ترتیب یه لیست پایین افتادنی ( Dropdown List ) باز میشه که کلیه متنهای وارد شده در اون ستون رو بصورت مرتب شده بر اساس الفبا میاره ..
    البته ممکنه فارسی رو کامل نتونه مرتب کنه (بخاطر بعضی از حروف مثل گچپژ ، ک ، ی) که در آخر میاره
    ارادت ..

13. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •