Chinese and US Navy off San Francisco
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chinese and US Navy off San Francisco
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ در صورت امكان متن رو همراه ترجمه فارسي در تاپيك قرار بديد دوستان
مرسي
(نقل قول ) :این عکس ازآبادان رسیده داغ داغ داغه،عکس ماله دیروزه !!!!!!هیشکی نمیتونه منکر این عکس بشه(واقعا که ترسناکه).....تا حالا هیشکی تویه ایران فکر نکنم تونسته باشه به این واضحی از یوفو ها عکس بگیره.اگه بتونم در مورد این عکس بیشتر ازش اطلاعات جمع میکنم و خبرتون میکنم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از :ستایش ارسلانی![]()
Last edited by ARAM44; 25-09-2012 at 05:53.
آره دوست عزیز کاملا واضحه که عکس ها فیک هستن . فکر کنم این بشقاب پرنده ها مربوط به دهه 60-70 میلادی باشن . خیلی قدیمی میزنن .
بشقاب پرنده های فعلی شکل و شمایل جدیدتر و به روزتری دارن و جدیدا مثلثی شکل شدن . اگه این عکس میگفتین مال 30 سال پیشه قابل قبولتر بود تا این که بگین مال دیروزه !
منبع هم که کاملا معتبر . جای هیچ شک و شبهه ای رو باقی نمیذاره.
كاملآ مشهوده كه عكس فيك هست
نقل قول :این عکس از 30 کیلومتری اطرافشیرازفرستاده شده.کلا ایران رو چند وقته که یوفو ها گرفتن!!!!!
نظرتون راجع به این عکس چیه ؟ این بشقاب پرنده ها که دیگه نازک و جدید هستند .
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ARAM44; 26-09-2012 at 21:27.
سلام.
در موردِ بشقاب پرنده ها :
یادمه حدوداً 15 سال پیش یک هواپیمایِ مسافربریِ اروپائی تو اروپای شرقی سقوط کرد .
دو روز بعدش کارشناسها هنوز اعلام نکرده بودند که علت سقوطش چیه اما امریکا گفت ماهواره هاش یک موشک رو در نزدیکی هواپیما شناسائی و ردیابی کردند .
یک هفته بعد اعلام شد که روسها اشتباهاً در یک مانور نظامی هواپیما رو با موشک منهدم کردند .
بنظر شما دوستان, این باصطلاح بشقاب پرنده ها اگر وجود داشتند ,قابل شناسائی و رهگیری نبودند؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-09-2012 at 22:08. دليل: تصحیح
سلام محمدجان میدونی گیر مساله کجاست ؟اونجا کار به دست انداز میفته که سازمانهای فضایی اصلا تمایلی ندارند که مردم عادی به این گونه امورات بپردازند و در موردش کنکاش کنند فکر کنم یادتونه جریان اون پسر بچه انگلیسی که سایت ناسا رو -- کرده بود و هرچی عکس و ویدئو بود رو منتشر کرده بود . ایشون رو دولت انگلیس پیدا کرد و تحویل امریکا داد (برای محاکمه) در اونجا براش زندان طولانی بریدند که عده زیادی مخالفت کردند و سپس قرار براین شد که ایشون بیان برای بالا بردن امنیت سایت ناسا با این سازمان همکاری کنند الان 2 ساله که ایشون گیر این سازمان هستند و هنوز ازاد نشده اند . ازش پرسیده بودند چرا این کارو کردی خیلی راحت گفته بود تا وقتی که سازمانهای علمی و تحقیقاتی مردم رو نامحرم بدونند من این حق رو به جوونها میدم که خودشون برای کشف حقایق تلاش کنند . همگان رو اگاه سازند. الان من و شما بیرون نشستیم از ناسا میپرسیم تو این ماه چیزی پدیده ای دیدید؟ میگن نه والا اگه میبود حتما به شما میگفتیم (نه که تا الان هم هرچه مثلا راجع به یوفوها شنیدیم تو سایت ناسا خوندیم!!!!) این هست موسسات تحقیقاتی و فضایی هیچ وقت حقایق رو اون طور که ما دوست داریم به صورت راست حسینی به ما نخواهند گفت (جریان شی نورانی خردادماه و شهریور امسال بهترین مثال برای این مساله هست )
به نظر منآزمایشات فوق پیشرفته نظامی. و اینا همش رد گم کنی هست من نسبت به ماورا طبیعه بی اعتقاد نیستم و حتی وجود حیات در جای دیگر جهان یا حتی جهان های دیگر را غیر ممکن نمی دانم
.نمیشه هم اینقد زیاد باشن که بشه راحت عکس گرفت و..هم بشه یه سازمان مثلا ناسا اون رو از همه و این همه مدت مخفی کنه یه جور تناقضه
بله کاملا درسته اوضاع جهان علم اینقدر قاراشمیش شده که دیگه برای تشحیص درست از نادرست انسانها به زحمت میفتند . من خودم شخصا هیچ تقصیری در اون افرادی که نمیتونند مطالب و موضوعات این چنینی رو هضم کنند نمیبینم من خودم یه چند روز پیش از یکی از دوستان عکسی رو دیدم که فورا تاییدش کردم بعد دیدم ایشون خندیدن و گفت این عکس رو دیشب خودم با فوتوشاپ کار کردم بعدش من گفتم اسمون بری زمین بیای این عکس کاملا واقعی هست . ایشون که دید من اصرار میکنم اعتراف کرد عکس واقعیه و خواسته منو امتهان کنهچنین چیزهایی پیش میاد اینجا باید مثل پوارو بود وگرنه احتمال خطا زیاد هست
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)