تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 616 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من الان ترم آخر کارشناسی حقوق هستم
    من الان ترم هشتم هستم میخواستم بدونم با این حساب ممکنه واسه منم غیبت خورده باشه؟
    بعد من اگه همین الان دفترچه بگیرم چقدر طول میکشه برگه اعزام به خدمت صادر بشه؟؟؟
    بعد یه چیزه دیگه کسی میدونه درجه کارشناسی رو در سپاه وارتش چی میدن؟؟؟
    یه سوال دیگه بخشید این نامه ی امریه چی هست واز کجا باید واسش اقدام کرد؟؟؟
    ممنون از دوستان... 

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام

نه این درست نیست ، فقط میتونی تا زمان اتمام خدمت برادرت ، خدمتتو تمدید کنی

.
    آخه دیروز یکی به خانواده ما گفته از دوستان مادرم که نه بابا تو فامیل ما هم بود معاف شدنن اونم پزشکی نه کفالت بود اینا ...

+

مثلا الان که برادرم خدمت می کنه میشه یه پرونده ی چیزی درست کرد که بگیم من مثلا نون آور خونه اینا هستم :ی
    مثلا بگیم پدرمون توانایی اینا نداره !
    اصلا من معافیت می خوام بااااااااااا اونم پزشکی نه ! چیکار کنم؟

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    دوستان برای کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) چند ترم مهلت دادن
    البته تو خود دفترچه زده 3 سال ولی شنیده بودم یک سال اضافه کردن و شده 4 سال درسته یا نه؟
    و این که مثلا من اگر این 4 سال یعنی 8 ترم رو یه ترم اضافه تر بکنم 9 ترم بعد بازم 6 ماه برای کارشناسی ارشد بهم زمان میدن یا نه؟!!
    چون اگر بتونم 9 ترمه تموم کنم و 6 ماه هم برای کارشناسی ارشد بهم زمان بدن چون تک پسر هستم پدرم 60 سال میشه
    و منم می تونم معافیت کفالت بگیرم
    Last edited by shahin666; 26-12-2010 at 18:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من دي ماه امتحان افتاده پيش رو دارم و ميخوام دفترچه پست كنم. امروز دفترچمو بردم مدرسه داخلش زد در تاريخ 30/10/88 از اين مدرسه در پايه متوسطه فارغ التحصيل شده و گفت با مدرك ديپلمت ببر. خوب من الان مشكلي ندارم براي پست كردن دفترچه؟؟؟ امتحانات ديماهه چي؟؟ اون مشكلي ايجاد نميكنه برام؟؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من الان ترم آخر کارشناسی حقوق هستم
    من الان ترم هشتم هستم میخواستم بدونم با این حساب ممکنه واسه منم غیبت خورده باشه؟
    بعد من اگه همین الان دفترچه بگیرم چقدر طول میکشه برگه اعزام به خدمت صادر بشه؟؟؟
    بعد یه چیزه دیگه کسی میدونه درجه کارشناسی رو در سپاه وارتش چی میدن؟؟؟
    یه سوال دیگه بخشید این نامه ی امریه چی هست واز کجا باید واسش اقدام کرد؟؟؟
    ممنون از دوستان...
    سلام
    ترم هشت میشه ترم آخر دیگه، نه تا زمانی که تحصیل میکنی غیبت نمیزنن(البته اگه از سقف قانونی نگذشته باشه )
    الان که داری تحصیل میکنی نمیتونی دفترچه بفرستی، معلوم نیست چقدر طول میکشه ، 2ماه یا 4 ماه یا بیشتر شایدم 1 ماهه جواب بیاد.
    توی سپاه و ارتش دقیق نمیدونم ، توی نیروی انتظامی ستوان دو میدادن که یه درجه کم شده الان.
    از هرجایی که میخوای امریه بشی باید اقدام کنی ، امریه یعنی اینکه دوران خدمتت(بعده آموزشی ) توی جایی که نامه بهت میدن باید براشون کار(خدمت) کنی

آخه دیروز یکی به خانواده ما گفته از دوستان مادرم که نه بابا تو فامیل ما هم بود معاف شدنن اونم پزشکی نه کفالت بود اینا ...

+

مثلا الان که برادرم خدمت می کنه میشه یه پرونده ی چیزی درست کرد که بگیم من مثلا نون آور خونه اینا هستم :ی
    مثلا بگیم پدرمون توانایی اینا نداره !
    اصلا من معافیت می خوام بااااااااااا اونم پزشکی نه ! چیکار کنم؟
    نشنیدم اینجوری معافیت بدن

سلام
    دوستان برای کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) چند ترم مهلت دادن
    البته تو خود دفترچه زده 3 سال ولی شنیده بودم یک سال اضافه کردن و شده 4 سال درسته یا نه؟
    و این که مثلا من اگر این 4 سال یعنی 8 ترم رو یه ترم اضافه تر بکنم 9 ترم بعد بازم 6 ماه برای کارشناسی ارشد بهم زمان میدن یا نه؟!!
    چون اگر بتونم 9 ترمه تموم کنم و 6 ماه هم برای کارشناسی ارشد بهم زمان بدن چون تک پسر هستم پدرم 60 سال میشه
    و منم می تونم معافیت کفالت بگیرم
    سلام
    میشه تا 4 سال کشوندش،دیگه فکر نکنم بشه از ترم بیشترش کرد
    همین 4 سالش هم معلوم نیست ، در اصل 4 ترمه یعنی 2 سال ، که نظام وظیفه گفت شاید بشه تا 3 سال هم تمدید کرد.

سلام بچه ها من دي ماه امتحان افتاده پيش رو دارم و ميخوام دفترچه پست كنم. امروز دفترچمو بردم مدرسه داخلش زد در تاريخ 30/10/88 از اين مدرسه در پايه متوسطه فارغ التحصيل شده و گفت با مدرك ديپلمت ببر. خوب من الان مشكلي ندارم براي پست كردن دفترچه؟؟؟ امتحانات ديماهه چي؟؟ اون مشكلي ايجاد نميكنه برام؟؟

سلام
    اگه زده 88 که تا حالا غیبت خوردی !! تاریخ تولدت چیه؟؟

.

6. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    پسر عموی من بیماری پوستی به نام " درماتيت سبوروئيك " داره که الان حدود 5 سالی هست که این بیماری خوب نمیشه توی این 5 سال زیر نظر پزشک بوده . متاسفانه تو نظام وظیفه چندان جواب درستی ندادن در مورد معافیت پزشکی . الان ایشون می تونه برای این بیماری معافیت پزشکی بگیره یا نه اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک بکنه در ضمن ایشون 2 برادر هم دارن که هر دوشون خدمت سربازی رو تموم کردن و کارت پایان خدمت دارن و پدر ایشون 75 سال سن دارن آیا میشه معافیت کفالت گرفت ؟
    Last edited by ittools; 27-12-2010 at 10:52.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    پسر عموی من بیماری پوستی به نام " درماتيت سبوروئيك " داره که الان حدود 5 سالی هست که این بیماری خوب نمیشه توی این 5 سال زیر نظر پزشک بوده . متاسفانه تو نظام وظیفه چندان جواب درستی ندادن در مورد معافیت پزشکی . الان ایشون می تونه برای این بیماری معافیت پزشکی بگیره یا نه اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک بکنه در ضمن ایشون 2 برادر هم دارن که هر دوشون خدمت سربازی رو تموم کردن و کارت پایان خدمت دارن و پدر ایشون 75 سال سن دارن آیا میشه معافیت کفالت گرفت ؟
    سلام

معافیت کفالت که نمیشه ولی برای بیماری پوستی باید تلاش کنه ...

.

9. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

معافیت کفالت که نمیشه ولی برای بیماری پوستی باید تلاش کنه ...
    اگر آشنایی تو نظام وظیفه دارید خواهشا در این مورد بپرسید در مورد بیماری . چون تو شهر ما مسئولین نظام وظیفه درست جواب نمیدن . چون ایشون الان داره تو دانشگاه تحصیل می کنه و به دلیل همین بیماری بیشتر درس ها رو رد شده حالا مونده چیکار کنه هر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اگر آشنایی تو نظام وظیفه دارید خواهشا در این مورد بپرسید در مورد بیماری . چون تو شهر ما مسئولین نظام وظیفه درست جواب نمیدن . چون ایشون الان داره تو دانشگاه تحصیل می کنه و به دلیل همین بیماری بیشتر درس ها رو رد شده حالا مونده چیکار کنه هر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم
    اگه تونستی یه شنبه هفته دیگه واسم پ خ بزار چون میرم شورا اونجا میتونم بپرسم واست، همه چیز رو بگو، اسم بیماری، در چه حدیه، کامل بگو که جواب قطعی بگیرم واست

12. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه تونستی یه شنبه هفته دیگه واسم پ خ بزار چون میرم شورا اونجا میتونم بپرسم واست، همه چیز رو بگو، اسم بیماری، در چه حدیه، کامل بگو که جواب قطعی بگیرم واست
    ممنون پس من شنبه یا یکشنبه خدمتتون پیغام خصوصی میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •