تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3039 از 3347 اولاول ... 20392539293929893029303530363037303830393040304130423043304930893139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,381 به 30,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایرانسل و کیفیت

2. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من کار دوربین مدار بسته انجام میدم. واسه یه مشتری ها واسه انتقال تصویر میخوام TD LTE بگیرم (منطقه تلفن نداره).
    تو سایتش چک کردم توی منطقه سبز پر رنگ بود. البته تقریبا روی مرز. یه چند متر اون طرفش سبز کم رنگ. به نظرتون جواب میده؟
    حداقل 2 مگابیت نیازه. کدوم مودم های طرح شیش ماهه مناسبه؟ مودم ها سیم کارت بقیه اپراتور ها رو ساپورت میکنن؟

ممنون از راهنمایی تون

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من کار دوربین مدار بسته انجام میدم. واسه یه مشتری ها واسه انتقال تصویر میخوام TD LTE بگیرم (منطقه تلفن نداره).
    تو سایتش چک کردم توی منطقه سبز پر رنگ بود. البته تقریبا روی مرز. یه چند متر اون طرفش سبز کم رنگ. به نظرتون جواب میده؟
    حداقل 2 مگابیت نیازه. کدوم مودم های طرح شیش ماهه مناسبه؟ مودم ها سیم کارت بقیه اپراتور ها رو ساپورت میکنن؟

ممنون از راهنمایی تون
    یا td خارجی بگیر
    یا fdd داخلی

تی دی داخلی کارتو خراب میکنه.
    ولی خارجیش برات گزینه خوبیه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

5. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

والا الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت ...

پریروز یکی از خط های ایرانسلم رو با ترابرد ، به همراه اول انتقال دادم که دیشب از ساعت 1 تا 10 صبح تونستم حدود 74 گیگ دانلود کنم !!! چیزی که تو خواب هم با ایرانسل نمیتونستم انجام بدم .
    خودم تا پریروز اسم همراه اول میومد ممکن بود همین لحن شما رو براش به کار ببرم ، ولی وقتی با چشم دیدم که به مراتب بهتر از ایرانسل داره عمل میکنه ، دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم ...
    الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت
    علت کم بودن سرعت فقط تراکم بالای کاربرا هستش من خودم بیشتر جاهای اهواز هم lte و هم td-lte رو تست کردم و وضعیت افتضاح بوده حتی مناطق بالای شهر که مثلا خیلی پیشرفته تره و بهش میرسن هم سرعت بین 3 تا 4 مگابیت بوده و تا حالا ندیدم به 5 هم برسه ولی توی منطقه ما که اکثرا با دمپایی میرن تو نت سرعت با بدترین سیگنال و کیفیت همیشه بالای 10 مگه و تا 30 هم رفته .تنها راهش اضافه کردن دکل هست که هم زمان میبره هم یه محدودیت هایی داره براشون باید باهاش ساخت دیگه .

دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم

متاسفانه از هیچ چیزی نمیشه به صورت دائمی به عنوان نت اصلی استفاده کرد هر چیزی یه مدت خوبه بعد از یه مدت یا خراب میشه یا کیفیتش میاد پایین یا گرون میشه مردم باید هی نت عوض کنن.

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

ممنون از راهنمایی تون
    هیچ وقت این اشتباه رو نکن که برای انتقال تصویر از lte استفاده کنی رادیو وایرلس بگیر که همیشه پهنای باندش ثابت باشه و اگرم یه روز با قیمت یا کیفیتش حال نکردن بدون تعویض تجهیزات راحت شرکت رو عوض کنن معمولا برای انتقال تصویر از وایرلس استفاده میکنن .این td و lte بالا پایین میشن و هیچ بعید نیست که یه زمانی از 2 مگ هم پایین تر بیاد مخصوصا ساعات شبانه یا ساعات پیک مصرف تازه فقط هم از خودش میتونی بگیری و نمیتونی شرکت عوض کنی.

مودم ها هم خیر هر شرکتی قریموور خودش رو معمولا میزنه و لاکش میکنه اگر تصمیم داشتی از lte استفاده کنی مودم شرکتی نخر از بازار برو مارک هواوی یا دی لینک بگیر .

نقشه هم بدرد نمیخوره بعضی جاها توی نقشه نیست جواب میده بعضی جاها هم سبز پررنگه و جواب نمیده بهتره یه مودم گیر بیاری و سرعت رو در ساعات مختلف تست کنی.
    من فقط نظرم رو گفتم به هر حال انتخاب با خودته دوست من.
    Last edited by ahwazp30; 16-08-2017 at 23:36.

9. 5 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

تصویر مقایسه تعرفه بسته های اینترنت دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که این روزها در فضای مجازی در حال انتشار است نادرست بوده و تعرفه های ایرانسل را بیشتر از قیمت واقعی نشان میدهد تا تعرفه همراه اول را مناسب تر جلوه دهد. [emoji52] [emoji52]
      محتوای مخفی: t 

Sent from my D6503 using Tapatalk
    Last edited by SAeedBaa; 17-08-2017 at 00:30.

11. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تصویر مقایسه تعرفه بسته های اینترنت دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که این روزها در فضای مجازی در حال انتشار است نادرست بوده و تعرفه های ایرانسل را بیشتر از قیمت واقعی نشان میدهد تا تعرفه همراه اول را مناسب تر جلوه دهد. [emoji52] [emoji52]

این همراه اول از تو شیکم مادرشم با حقه درومده

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

13. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یه بسته نامحدود دو ساعته شبانه گرفتم خدا شاهده ۵۰۰ مگ دانلود نتونستم بکنم سرعت بین ۱مگ تا ۲ مگ . بزرگترین اپراتور دیتا پوکیده . تو سرتون بخوره اون دیتاتون

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

15. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هر کی اینو راه انداخته دمش گرم چون باعث شد امروز بسته های به صرفه اپراتور شله زرد در جواب به چاخان اول به صرفه تر بشه

17. 3 کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر کی اینو راه انداخته دمش گرم چون باعث شد امروز بسته های به صرفه اپراتور شله زرد در جواب به چاخان اول به صرفه تر بشه
    شله زرد حتما بعدش میشه کاچی
    همین طور پیش برید یه لغت نامه از اسم های مختلف اپراتور ها درست میشه

19. 2 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •