ایرانسل و کیفیت
![]()
ایرانسل و کیفیت
![]()
سلام
دوستان من کار دوربین مدار بسته انجام میدم. واسه یه مشتری ها واسه انتقال تصویر میخوام TD LTE بگیرم (منطقه تلفن نداره).
تو سایتش چک کردم توی منطقه سبز پر رنگ بود. البته تقریبا روی مرز. یه چند متر اون طرفش سبز کم رنگ. به نظرتون جواب میده؟
حداقل 2 مگابیت نیازه. کدوم مودم های طرح شیش ماهه مناسبه؟ مودم ها سیم کارت بقیه اپراتور ها رو ساپورت میکنن؟
ممنون از راهنمایی تون![]()
یا td خارجی بگیر
یا fdd داخلی
تی دی داخلی کارتو خراب میکنه.
ولی خارجیش برات گزینه خوبیه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت
علت کم بودن سرعت فقط تراکم بالای کاربرا هستش من خودم بیشتر جاهای اهواز هم lte و هم td-lte رو تست کردم و وضعیت افتضاح بوده حتی مناطق بالای شهر که مثلا خیلی پیشرفته تره و بهش میرسن هم سرعت بین 3 تا 4 مگابیت بوده و تا حالا ندیدم به 5 هم برسه ولی توی منطقه ما که اکثرا با دمپایی میرن تو نت سرعت با بدترین سیگنال و کیفیت همیشه بالای 10 مگه و تا 30 هم رفته .تنها راهش اضافه کردن دکل هست که هم زمان میبره هم یه محدودیت هایی داره براشون باید باهاش ساخت دیگه .
دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم
متاسفانه از هیچ چیزی نمیشه به صورت دائمی به عنوان نت اصلی استفاده کرد هر چیزی یه مدت خوبه بعد از یه مدت یا خراب میشه یا کیفیتش میاد پایین یا گرون میشه مردم باید هی نت عوض کنن.
هیچ وقت این اشتباه رو نکن که برای انتقال تصویر از lte استفاده کنی رادیو وایرلس بگیر که همیشه پهنای باندش ثابت باشه و اگرم یه روز با قیمت یا کیفیتش حال نکردن بدون تعویض تجهیزات راحت شرکت رو عوض کنن معمولا برای انتقال تصویر از وایرلس استفاده میکنن .این td و lte بالا پایین میشن و هیچ بعید نیست که یه زمانی از 2 مگ هم پایین تر بیاد مخصوصا ساعات شبانه یا ساعات پیک مصرف تازه فقط هم از خودش میتونی بگیری و نمیتونی شرکت عوض کنی.
مودم ها هم خیر هر شرکتی قریموور خودش رو معمولا میزنه و لاکش میکنه اگر تصمیم داشتی از lte استفاده کنی مودم شرکتی نخر از بازار برو مارک هواوی یا دی لینک بگیر .
نقشه هم بدرد نمیخوره بعضی جاها توی نقشه نیست جواب میده بعضی جاها هم سبز پررنگه و جواب نمیده بهتره یه مودم گیر بیاری و سرعت رو در ساعات مختلف تست کنی.
من فقط نظرم رو گفتم به هر حال انتخاب با خودته دوست من.![]()
Last edited by ahwazp30; 16-08-2017 at 23:36.
تصویر مقایسه تعرفه بسته های اینترنت دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که این روزها در فضای مجازی در حال انتشار است نادرست بوده و تعرفه های ایرانسل را بیشتر از قیمت واقعی نشان میدهد تا تعرفه همراه اول را مناسب تر جلوه دهد. [emoji52] [emoji52]محتوای مخفی: t
Sent from my D6503 using Tapatalk
Last edited by SAeedBaa; 17-08-2017 at 00:30.
این همراه اول از تو شیکم مادرشم با حقه درومده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
یه بسته نامحدود دو ساعته شبانه گرفتم خدا شاهده ۵۰۰ مگ دانلود نتونستم بکنم سرعت بین ۱مگ تا ۲ مگ . بزرگترین اپراتور دیتا پوکیده . تو سرتون بخوره اون دیتاتون
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
هر کی اینو راه انداخته دمش گرم چون باعث شد امروز بسته های به صرفه اپراتور شله زرد در جواب به چاخان اول به صرفه تر بشه
شله زردحتما بعدش میشه کاچی
همین طور پیش برید یه لغت نامه از اسم های مختلف اپراتور ها درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)