تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3039 از 3745 اولاول ... 203925392939298930293035303630373038303930403041304230433049308931393539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,381 به 30,390 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی نی جواب منو بده؟؟؟
    سرعت دانلود رایگان اسیاتک چقدره از ۲ تا ۸ صبح؟

Sent from my D6633 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یعنی سرویس 10 مگی رو نمی تونید خریداری کنید ؟
    اتفاقا با خیال راحت سرویس 10 مگ رو انتخاب کرده بودم موقع ثبت نام 4-5 روز بود خطم رانژه شده بود هی زنگ میزدم میگفتم چراغ adsl روشنه وصلش کنید دیگه آخرش فهمیدم باید شب زنگ بزنم تا کارنشناسان زن جماعت بیکار جواب ندن یه آقایی برداشت کارمو را انداخت دمش گرم ولی گفت خطط رو رو 6 مگ میبندم با رضایت مشتری و سرویسو فعال کرد گفتم به جهنم فعالش کنین باز خدا رو شکر که الحمدالله وگرنه والا به خدا بعد بهینه سازی کلا نتم هی میپرید و الآن به 4 مگ رسیده روز به روز هم بدتر میشه. بعدها با پیگیری از یه جایی فهمیدم مرکزمون فقط 8 مگ رو جواب میده.

3. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    مثل اینکه تعرفه ها تغییر کرده
    من الان بخوام سرویس 10 مگ شبانه رایگان بگیرم فقط یه دو گیگ داره یه 4 گیگ؟
    یعنی دیگه مثلا 20 گیگش شبانه رایگان نداره؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی نی جواب منو بده؟؟؟
    سرعت دانلود رایگان اسیاتک چقدره از ۲ تا ۸ صبح؟

Sent from my D6633 using Tapatalk
    دوست عزیز روی 4 مگ شبانه 2 تا 8 رایگان 120 کیلو بایت بهتون میده چه داخلی چه خارجی.
    بقیه سرویس ها خبری ندارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من سرویس ها و قیمت های این شرکت رو دیدم ، به احتمال زیاد بیام این شرکت
    من خطم تا 16 مگ رو میکشه ، این سرویس رو فقط و فقط به خاطر شبانش میخوام و نه چیزی چون سرویس دیگه دارم
    امکانش هست که یکی بهم بگه سرعتش به چه صورت و اینکه افت سرعت تو ساعات شبانه داره یا نه
    پیشاپیش ممنون
    بله افت شدید سرعت در ساعت رایگان روی سرویس 4 مگ 120 کیلو بایت حداکثر دانلودیه که به شما میده یکی دوستان هم گفتن 10 مگ شهاب دارن و شبانه ساعت 2 تا 8 صبح بهشون 250 کیلو بایت محدود شده بهشون میده. و البته بعد از مقداری که تنظیم مقررات تعیین کرده سرعتتون به 16 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم مخابرات بودم خطم تا ۲۰ مگ هم میکشید ولی همین که اومدم آسیاتک ۴ مگ شد
    دوست عزیز این منطقی نیست. چرا با یه isp دیگه تست نمیگیری؟
    یکی از خطهای منم تا 24مگ میکشه ولی فیبر هست و فقط مخابرات میتونه روش سرویس بده
    بقیه خطها هم با تعییر isp فرقی تو سرعت نداشتند بین 6-8مگ از جمله آسیا/پارس/شاتل/فن آوا
    دیگه انتخاب با خودته، یا همین راه رو ادامه بده یا فکر چاره منطقی براش باش
    اینجوری نمیشه شرکت رو متهم کرد مگه اینکه از جای دیگه بگیری و بعد بهشون ثابت کنی
    باز هم میگم قبلا همین مشکل با پارس سر بد رانژه کردن بود که کارشناس فرستادند مرکز درست شد
    شما هم تماس بگیر بگو همین کارو بکنند اگه نکردند یک ماهه از جای دیگه بگیر تا بهشون ثابت بشه
    تو سایت 195 هم میتونی شکایت طرح کنی که کارشناس بفرستند مرکز، کاش این کارو همون روز اول میکردی
    این موضوع رو هم جهت راهنمایی گفتم وگرنه با پست دادن اینجا دردی دوا نمیشه

ادیت: اینم برای دوستانی که تاحالا در عمرشون ندیدند خط با snr 6 کار کنه البته الان که روی 4.4 هست حالا باز پشتیبانی بگه فلانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by WhiteHat; 10-08-2016 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بقیه خطها هم با تعییر isp فرقی تو سرعت نداشتند بین 6-8مگ از جمله آسیا/پارس/شاتل/فن آوا
    باز هم میگم قبلا همین مشکل با پارس سر بد رانژه کردن بود که کارشناس فرستادند مرکز درست شد
    شما هم تماس بگیر بگو همین کارو بکنند اگه نکردند یک ماهه از جای دیگه بگیر تا بهشون ثابت بشه
    تو سایت 195 هم میتونی شکایت طرح کنی که کارشناس بفرستند مرکز، کاش این کارو همون روز اول میکردی
    بنده دو تا خط دارم هر دو خط هم از یک منطقه مخابراتی و از یک پورت اومده بیرون یکی بیست نت هست و یکی اسیاتک

بیست نت روی 17 مگا بیت کشش خط داره روی adsl پلاس با snr 25

اما اسیاتک وقتی رانژه شد با snr 22 و حداکثر روی 15 مگا بیت بود و بعد چند ماه رسید به snr 18 با حداکثر 10 مگا بیت کشش خط

بعد از تماس با اسیاتک فرمودند کارشناس مخابرات رو میگیم چک کنند و بهتون خبر بدهند از مخابرات تماس گرفتند و گفتند کل کابل و رانژه شما از نو انجام شده و ببنید الان بهتر نشده بنده چک کردم دیدم فرقی نکرده باز فرستادن اومدن از داخل پرت هم چک کردن دیدن مشکلی نیست و رفتن.

نکته بتون بگم که از خرداد امسال این مشکل برای اسیاتک پیش اومد و مجبور شدم با تماس مجدد اسیاتک بگم خطم رو روی 6 مگا بیت ببندن.

در کل خواستم بهتون بگم الان دو سه ماهی هست که snr برخی مشترکین پایین اومده و از وقتی هم اینجور شد که یک روز قطعی مداوم از طرف اسیاتک داشتیم که کل این شهر اینترنتش قطع بود و گفتن مشکل فنی هست برطرف میشه و بعد از اون این مشکلات کاهش snr برای اکثرا پیش اومد.

این رو میدونم که خط تا مرکز مخابراتی تاثیر بر snr داره ولی چند درصد از Snr هم ربط به خود اسیاتک و یا تنظیمات روتر و یا تجهیزات خودشون داره که این مشکلات پیش اومده مدتی هست .
    وگرنه بدون هیج کدوم از این کارها بیست نت بعد این همه مدت هیچ تغییری نداشته

نکته دیگه هم بهتون بگم که در طول روز اسیاتک برای من 5 تا 8 Snr کم و زیاد میشه اما بیست نت هیچ تغییری مشاهده نمیکنم در صورتی که هر دو کابل از کنار هم هستن و از یکجا اومدن.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان نوسان Snr به شرکت هم ربط داره

من تو این یک سالی که با پارس آنلاین داشتم بارها و بارها نوسان داشتم و به خیال اینکه مشکل ممکنه از سمت خودم باشه کلی هزینه کردم هم رفتم کابل نو خریذم هم به کارشناسشون پول دادم تا بیاد جعبه و اتصالات رو چک کنه

آخر سر هم عیب از سمت خود پارس بوده

دوستی هم همین میشکلو داشته با پارس راه حلشو بهم گفت جواب داد

مشکل از سمت تنظیمات خودشون تو تهران بوده ،برای پارس اینطوری حل میشه که باید بگی بهشون خط رو بذارن روی حالت تست تا کیفیت خط خوب بشه

اینطوری نوسان نویز هم قطع شد

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بنده دو تا خط دارم هر دو خط هم از یک منطقه مخابراتی و از یک پورت اومده بیرون یکی بیست نت هست و یکی اسیاتک

بیست نت روی 17 مگا بیت کشش خط داره روی adsl پلاس با snr 25

اما اسیاتک وقتی رانژه شد با snr 22 و حداکثر روی 15 مگا بیت بود و بعد چند ماه رسید به snr 18 با حداکثر 10 مگا بیت کشش خط

بعد از تماس با اسیاتک فرمودند کارشناس مخابرات رو میگیم چک کنند و بهتون خبر بدهند از مخابرات تماس گرفتند و گفتند کل کابل و رانژه شما از نو انجام شده و ببنید الان بهتر نشده بنده چک کردم دیدم فرقی نکرده باز فرستادن اومدن از داخل پرت هم چک کردن دیدن مشکلی نیست و رفتن.

نکته بتون بگم که از خرداد امسال این مشکل برای اسیاتک پیش اومد و مجبور شدم با تماس مجدد اسیاتک بگم خطم رو روی 6 مگا بیت ببندن.

در کل خواستم بهتون بگم الان دو سه ماهی هست که snr برخی مشترکین پایین اومده و از وقتی هم اینجور شد که یک روز قطعی مداوم از طرف اسیاتک داشتیم که کل این شهر اینترنتش قطع بود و گفتن مشکل فنی هست برطرف میشه و بعد از اون این مشکلات کاهش snr برای اکثرا پیش اومد.

این رو میدونم که خط تا مرکز مخابراتی تاثیر بر snr داره ولی چند درصد از Snr هم ربط به خود اسیاتک و یا تنظیمات روتر و یا تجهیزات خودشون داره که این مشکلات پیش اومده مدتی هست .
    وگرنه بدون هیج کدوم از این کارها بیست نت بعد این همه مدت هیچ تغییری نداشته

نکته دیگه هم بهتون بگم که در طول روز اسیاتک برای من 5 تا 8 Snr کم و زیاد میشه اما بیست نت هیچ تغییری مشاهده نمیکنم در صورتی که هر دو کابل از کنار هم هستن و از یکجا اومدن.
    درسته ولی خط با خط فرق میکنه حتی از یک مرکز، 4تا خط داریم 3تاش مال یک مرکزه و از اون 3تا یکیش کلا مرخصه و نویز داره
    اگه همون خط آسیا رو همین الان بجاش با بیست نت رانژه کنی مشخص میشه که مشکل مخابراته یا آسیا
    یادمه قدیم خطم 12 هم میکشید ولی الان 9، ولی نه اینکه 20مگ باشه 4مگ بشه

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ادیت: اینم برای دوستانی که تاحالا در عمرشون ندیدند خط با snr 6 کار کنه البته الان که روی 4.4 هست حالا باز پشتیبانی بگه فلانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اولا این عکسی که گذاشتین با snr 4.4 خط 8 مگ رو جواب میده ولی مشکل من اینه که مرکزمون بیشتر از 8 مگ نمیده و منطقیه که خط من 4 مگ رو به زور بکشه بیاد تجهیزاتشو ارتقا بده تا حداقل 12 مگ رو جواب بده زنگ هم زدم منتاسفانه میگه 2 مگ هم از سرتون زیاده چون سرویسم دومگه گفتم چرا قبلا 10 مگ داشتم ولی 6 مگ بود خطم گفت بازم زیاده باین قانون 1/8 دهنمونو سرویس کرده با شکایت هم کاری درست نمیشه خودمم هم از سر خط چک کردم بازم همینه بازم میگم قبلا مخابرات بودم و حداقل 16 مگ جواب میداد خطمون هم مسیه فیبر نیست بنده از همسایه هم که یه چیزی سرش میشد پرسیدم گفت از پارس اینترنت میگیرم و سرعتم تا 2 مگابایت میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •