تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3038 از 4105 اولاول ... 2038253829382988302830343035303630373038303930403041304230483088313835384038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,371 به 30,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندسی سخته دوست عزیز
    تمام کارای فنی پادگان از لوله کشی تا جوشکاری و برقکاری واسه قسمت مهندسی هست
    چه سختی برادر من؟
    اولا پادگان با پادگان فرق داره، دوما همونطور که دوستمون گفت کارهای جوشکاری و لوله کشی و اینها برای یگان خدماته، سوما بطور کلی همیشه وقتی کاری انجام میدی که فنی و تخصصیه راحت تری توی پادگان، تا زمانی که توی یگان پیاده یه کتاب رزم انفرادی بگیری دستت و به یه عده خوبالوی خسته چیزهایی رو یاد بدی که خودتم خوشت نماید ازشون!
    ضمنا شما رو وقتی تقسیم کردن و رفتید توی آمار یه گروهان، به سختی از اونجا میندازنتون بیرون، اینطور نیست که تا یه چیزی بشه بگن برو پیاده، نامه نگاری داره و دردسر
    جالبه که من هر کسی رو هم که دیدم انقدری گند بالا آورده تا بالاخره انداختنش بیرون، جاش بهتر شده!!
    تازه مهندسی یه گروهان مستقل هست و نسبت به خدمت توی گروهان های وابسته به گردان معمولا آسون تره
    Last edited by Mo5tafa; 12-05-2015 at 07:28.

2. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوشبختانه یا (متاسفانه!!) در این حد نیستم، کارایی هم که الان میکنم سخت هستن و خیلی سرپا هستم ولی خوشبختانه بعدش مثل دوست شما نمیشم.نهایتا از گفته های شما و احسان جان نتیجه میشه گرفت که کلا با این اوضاع نظام وظیفه بهتر هست توی دوران خدمت این مشکلات پیگیری شه.
    اگر در هر صورتی حواب کمسیون منفی بود می توانید مجداد در تموزشی یا بعد از ان در یگان اقدام کنید.

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من پدرم فوت کرده میتونم با توجه به این شرایط به شهر خودمون بعد از آموزشی بیام و چه کاری باید انجام بدم ودر ضمن دو برادر دارم که سربازی رفته اند راه کاری برای معافی نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من پدرم فوت کرده میتونم با توجه به این شرایط به شهر خودمون بعد از آموزشی بیام و چه کاری باید انجام بدم ودر ضمن دو برادر دارم که سربازی رفته اند راه کاری برای معافی نیست
    متاسفانه شما شرايط ( پدر نظامى، متاهل و تك پسر ) نداريد تا در شهر خودتون خدمت كنيد اما اگر پارتي داشته باشيد شرايط فرق مى كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا بتونید کفالت بگیرید، توی آموزشی بهتون میگن چیکار باید کنید. دو برادری هم معافیت ندارهو هیچ امتیازی محسوب نمیشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

احتمالا بتونید کفالت بگیرید، توی آموزشی بهتون میگن چیکار باید کنید. دو برادری هم معافیت ندارهو هیچ امتیازی محسوب نمیشه
    ايشون چون برادر دارند بهشون كفالت نمي دهند حتي اگر برادرها در خارج از كشور باشند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

آقا این درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و دارنده این کارت تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشه ؟ ؟؟؟

برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه ارتش ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان من یک بار تاریخ اعزام رو از 4/1 به 6/1 تغییر دادم. حالا بنا به دلایلی لازم هست که بازم عقب بندازم.
    آیا راهی هست که بشه برای بار دوم اعزام رو عقب بندازم؟ خیلی برام ضروری هست..
    پلیس+10 که گفت ما نمیتونبم دوبار ثبت کنیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

چه سختی برادر من؟
    اولا پادگان با پادگان فرق داره، دوما همونطور که دوستمون گفت کارهای جوشکاری و لوله کشی و اینها برای یگان خدماته، سوما بطور کلی همیشه وقتی کاری انجام میدی که فنی و تخصصیه راحت تری توی پادگان، تا زمانی که توی یگان پیاده یه کتاب رزم انفرادی بگیری دستت و به یه عده خوبالوی خسته چیزهایی رو یاد بدی که خودتم خوشت نماید ازشون!
    ضمنا شما رو وقتی تقسیم کردن و رفتید توی آمار یه گروهان، به سختی از اونجا میندازنتون بیرون، اینطور نیست که تا یه چیزی بشه بگن برو پیاده، نامه نگاری داره و دردسر
    جالبه که من هر کسی رو هم که دیدم انقدری گند بالا آورده تا بالاخره انداختنش بیرون، جاش بهتر شده!!
    تازه مهندسی یه گروهان مستقل هست و نسبت به خدمت توی گروهان های وابسته به گردان معمولا آسون تره
    البته دوستان من منظوره توی یگان خدمتی بود
    توی یگان خدمتی ما که هر کسی مهندسی بود مینالید
    شاید علتش این بود که جای ماها زیر کولر بود و کاملا تایم اداری بودیم و فقط مرخصی ثبت میکردیم یا پای کامپیوتر بودیم
    اما بچه های مهندسی به این شکل نبودن
    شما درست میگی
    احتمالا جای ماها خیلی راحت بوده که بچه های مهندسی به کارایی که میکردن میگفتن سخته

13. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرباز مهندسی چطوره دوستان؟ داخل ستاد، به سیم کش نیاز دارن، من رشتم برق بوده ولی عملی کار نکردم زیاد، اگه برم نتونم درست کار کنم میندازن بیرون؟ کلا سربازی در بخش مهندسی چطوره؟
    سرباز مهندسی هستم واقعا بستگی به پادگانتون داره
    ساختمان مهندسی ما حدود پانزده اتاق دارد که این بخش مهندسی مشترک برای دو پادگان هست. یعنی دوتا پادگان که نزدیک هم هستن ساختمان مهندسی مشترکی دارن.
    بچه های مهندسی ما در طول روز (تایم اداری) شاید یک ساعت نتونن استراحت کنن همش از این طرف به اون طرف پادگان میرن برا کار و تو پادگان معروفه به سخت بودن خدمت در این بخش ، ولی بچه های مهندسی پادگان همسایه کاملا برعکسه همش تو اتاق اداری دارن استراحت میکنن اگه کاری هم براشون پیش بیاد برا یک ساعته اونم بیشتر کار کامپیوتری دارن .
    شما قرار نیس استخدام بشید که اگه درست کار نکنید بیرونتون کنن. از خداشون هم باشه یه سرباز گیرشون اومده که رشتش برق بوده .

15. 2 کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •