تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3037 از 4105 اولاول ... 2037253729372987302730333034303530363037303830393040304130473087313735374037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,361 به 30,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

آقا این درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشیم؟ ؟؟؟

برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه ارتش ؟

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اخه شرایط دیسکم یجوریه که توی روز مشکلی ندارم و راحتم فقط شب موقع خواب وقتی هوا سرد باشه درد میزنه به پام و راحت نمیتونم بخوابم.

ولی خب هم خدمتی شما احتمالا جوری بوده که حالت عادی هم خیلی سخت بوده براش.
    دو تا دوستای خودم پارسال هم دیسک داشتن و معاف نشدن.

تلاشمو میکنم ولی از لحاظ روحی اماده سربازی هستم در کل.
    والا اون هم خدمتی من میومد پادگان ورزش میرفتیم باهم وضعیتش اصلا بد نبود و کاملا عادی بود بعد از یه مدتی گفت کمرم درد میکنه که مدتی بعد یه کمی اعتراضش بیشتر شد بعد رفت مرخصی و تا حدود یک ماه و نیم نیومد بعد هم که اومد گفت عمل کردم و حالا دنبال معافی هستم دکترم گفته ممکنه معاف شی که بعدش دوباره مرخصی با بهتر بگم وارد غیبت شد تا اینکه دیدمش با لباس شخصی اومده پادگان داره تسویه جمع میکنه و با خوشحالی گفت معاف شدم .
    اینجور که شما میگید به احتمال خیلی زیاد اگر معاف نشید در برگ معاف از رزمتون مینویسه در شیفت اداری خدمت نماید که خیلی به نفعتون میشه و فقط در وقت اداری در پادگان هستید.
    موفق باشید

3. این کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

علائم ان شبيه كاهش مفصلي ستون فقرات است
    متاسفانه اين بيماري مادرزادي است و درمانى براي ان وجود ندارد ، يكي از بچه هاي هم خدمتى گروهبان وظيفه اي بود كه هم كاهش مفصلي بين مهرهاي L4 و L5 داشت و هم صافى كف پا ، و كف پا فسار بيشتري رو به ستون فقرات وارد مى كرد هميشه به خصوص در شب هاى نگهباني مشكل داشت چون پاسبخش بود و بايد فاصله زيادي بين يگان و پست ها را طى مى كرد و وقتى پاسش تمام مي شد به حدي درد در لگن و پاها داشت كه حتي نمى توانست دراز بكشد ، يك شب كه با من نگهبان بود از شدت درد بيهوش شد كه به بيمارستان ارتش منتقل شد در انجا پزشكان از ان MRI گرفتند و او را به تهران معرفى كردند سرانجام پزشكان با توجه به كاهش مفصلي شديدي كه داشت او را معاف كامل كردند كاهش مفصلى از بيمارى هاي نادر است كه تصميم گيرى در كميسيون براى ان مشكل است و گاهى كار به شوراى عالى كشيده مى شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    خوشبختانه یا (متاسفانه!!) در این حد نیستم، کارایی هم که الان میکنم سخت هستن و خیلی سرپا هستم ولی خوشبختانه بعدش مثل دوست شما نمیشم.

نهایتا از گفته های شما و احسان جان نتیجه میشه گرفت که کلا با این اوضاع نظام وظیفه بهتر هست توی دوران خدمت این مشکلات پیگیری شه.

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مرسی از جوابگویی شما
    میتونم به شورای پزشکی بگم در مورد افسردگی معافیت موقت بده؟؟
    و اینکه من تو پارک موتوری هستم و فعلا هیچ ماشینی تحویل نگرفتم..
    فعلا ماشین ها دست سرباز های قدیمی هست و اگه اونا برن ماشین ها به من میرسه!! دو سه ماه دیگه یه نیسان داغون بهم تحویل میدند که همین الان راننده فعلیش 24 ساعته در حال ماموریته!! و این خیلی بده..و 5-6 ماه بعد از اون یعنی 8-9 ماه دیگه راننده یه سرهنگ یا راننده حاج آقا میشم!
    فعلا دارم توی کارگاه و مکانیکی و تعویض روغن پارک موتوری جون میکنم!!! مثل چی...! حتی تو آموزشی هم یک دهم این هم اذیت نشدم!! به قولی توی نفت و بنزین و روغن ها دارم شنا میکنم!! البته فکر کنم پارک موتوری به صورت غیر قانونی این جور وسایل رو نگه میداره!
    فعلا کار من از یگان های پیاده هم شدت سخت تر و عذاب آور تر هست
    لااقل تو آموزشی که بودیم یک ساعت و نیم کلاس داشتیم و نیم ساعت استراحت و به حال خود ولی اینجا من دو دقیقه هم استراحت ندارم متاسفانه!!
    ساعت ورود به پادگان برای همه 6:30 هست ولی من که باید صبح زود توی دفتر پارک موتوری کار کنم و ماشین ها رو روشن کنم میگن حتما باید ساعت 6 اینجا باشی و من هم برای همین بیشتر روز ها نمیتونم برم
    نگهبانی هم هفته ای 3 بار در پارک موتوری هستم (که بسیار برای واریسم مضرره) و البته 2 ساعت نگهبانی میدم و 2 ساعت استراحت دارم!!!!!!!!!! البته به لطف یرباز های قدیمی و ارشد بازیشون نمیتونم اون 2 ساعت رو هم استراحت کنم....میگن پاس 1 و 2 اینجورین و پاس 3 شب ها باید نگهبانی بده..البته من تا حالا ندیدم پاس 3 نگهبانی بده..ما رو هم که همیشه پاس 1 و 2 می نویسن!!!

تبلیغات درست چسبیده به پارک موتوری هست...اتفاقا تو فکرم یه جورایی خودمو بچسبونم برم تو تبلیغات..اگه ایشالله بشه که خیلی خوب میشه
    ولی کسی اینجا به فکر ما نیست!! سربازای قدیمی تر هم اکثرا با عرض معذرت دیوث هستند....پادگانو به گند کشیدند خاموشی رو ساعت 11-12 میزنند...همشون گوشی میارندو البته سیگار هم که پیش کش!!
    ما تو آموزشی که تو عجب شیر بودیم تو گروهان 6 گردان 5 بودیم و 118 نفر بودیم و همه با هم مثل برادر میموندیم و حتی کمد هامون رو هم قفل نمیکردیم و تا آخر هم وسایل هیچکسی گم نشد... اونجا با همه دوست بودم ولی اینجا!!

توی جراحی یرقان من که 19 سال پیش و در بیمارستان اسد آبادی تبریز بود خون من رو کامل تخلیه کردند و خون نفر دیگه ای رو بهم تزریق کردند نمیدونم این تو معافیت تاثیر داره یا نه؟؟ اگه کار دیگه ای هم کرده باشند من خبر ندارم
    داداش یه بار تو اولین روزی که تقسیم شده بودم با حاج آقا (فرمانده عقیدتی - سیاسی) حرف زدم برعکس سایر روحانی ها که اخلاق خوبی دارن این یکی اخلاقش مثل سگ میموند یا حتی بد تر
    روحانی ها که سهله پادگان خداش هم با خدای بیرون فرق داره

راستی نگفتین من اگه الان بتونم معافیت تحصیلی بگیرم و فوق دیپلم یا لیسانسم رو بگیرم میتونم بعدا میتونم امریه درست کنم و تو جا های غیر نظامی خدمت کنم یا نه؟؟
    حماقت کردم من امسال پشت کنکور بودم و تا آذر ماه این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی با خواست خودم رفتم خدمت
    خدمت با اون چیزی که من فکرشو میکردم خیلی فرق داره
    اعصابم خیلی خرابه... میتونم فعلا تا زمانی که کنکورمو بدم و اعلام نتایج بشه تو یه دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنم؟؟

(آیا گوشه گیر هستی؟ پرونده پزشکی دارید؟ چه داروی خاصی مصرف می کنید؟ ایا ت به حال اقدام به خود زنی یا خودکشی داشتی؟ آیا بدنت را بریدی؟ کجا؟ مواد مصرف می کنی؟و... ) از شما پرسیده می شود (البته این سوالها را سربازی که برای افسردگی اقدام کرده بود می گفت). بعد از ان از شما نوار معز و تست های دیگر می گیرند.

به این جور سوال ها چه جوابی بدم؟؟ آیا راستشو بگم یا از خودم در بیارم؟؟ مثلا من تا حالا مواد مصرف نکردم و دارو فقط یکی دو هفته خوردم و بعدش دیدم که نه تنها افسردگیم رو خوب نکرد بلکه بد ترش هم کرد واسه همین هم بعد از یکی دو هفته کنار گذاشتمش!!
    تا حالا اقدام به خودکشی نکردم ولی دو سه سال پیش در یه اتفاقی رگ مچم به وسیله شیشه بریده شد و اگه نیم سانت اون ور تر بود شاهرگم بریده میشد میتونم بگم اینو خودم به قصد خودکی انجام دادم؟؟؟ اینجور سوال ها چه تاثیری داره؟؟؟ راستی میتونم بگم معافیت موقت برای درمانم بنوین؟؟؟ معافیت موقت نسبت به معافیت داعم رحت تر نمیدن؟؟

چرا کسی به این سوال ما جواب نمیده؟؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من الان سه ماه خدمتم..
    برج 11 هستم
    من تا آذر این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی خودم رفتم خدمت
    چطوری میتونم الان از اون معتفیت تحصیلی استفاده کنم؟؟
    دانشگاه ها چه زمانی ثبت نام میکنند؟؟ چه با کنکور و چه دانشگاه های بدون کنکور؟؟؟؟
    از همین الان میشه به خاطر دانشگاه یا کنکور که توش ثبت نام کردم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟
    بعد از تموم کردن دانشگاه میتونم امریه ادارات غیر نظامی بگیرم و به صورت سرباز معلم یا سایر ارگان ها خدمت کنم یا نه؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من الان سه ماه خدمتم..
    برج 11 هستم
    دانشگاه ها چه زمانی ثبت نام میکنند؟؟ چه با کنکور و چه دانشگاه های بدون کنکور؟؟؟؟
    از همین الان میشه به خاطر دانشگاه یا کنکور که توش ثبت نام کردم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟
    بعد از تموم کردن دانشگاه میتونم امریه ادارات غیر نظامی بگیرم و به صورت سرباز معلم یا سایر ارگان ها خدمت کنم یا نه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرباز مهندسی چطوره دوستان؟ داخل ستاد، به سیم کش نیاز دارن، من رشتم برق بوده ولی عملی کار نکردم زیاد، اگه برم نتونم درست کار کنم میندازن بیرون؟ کلا سربازی در بخش مهندسی چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سرباز مهندسی چطوره دوستان؟ داخل ستاد، به سیم کش نیاز دارن، من رشتم برق بوده ولی عملی کار نکردم زیاد، اگه برم نتونم درست کار کنم میندازن بیرون؟ کلا سربازی در بخش مهندسی چطوره؟
    مهندسی سخته دوست عزیز
    تمام کارای فنی پادگان از لوله کشی تا جوشکاری و برقکاری واسه قسمت مهندسی هست

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

من الان سه ماه خدمتم..
    برج 11 هستم
    شما در حال حاضر معافيت تحصيلى نداريد اون براى زمان تحصيل بود و به محض پايان تحصيل يك يسل هم فرجه داريد تا اينكه خودتون رو به سازمان وظيفه عمومى معرفى كنيد بعد از معرفى هم كه ديگه نه معافيت داريد نه فرجه
    ثبت نام دانشگاه هم بسته به نوع ترمى كه پذيرش مى گيرند يا مهر يا بهمن است براى شركت در كنكور به كسى معافيت تحصيلى نميدهند
    بله بعد از تحصيل مى توانيد براى امريه اقدام كنيد

Last edited by mani6606; 12-05-2015 at 08:41.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مهندسی سخته دوست عزیز
    تمام کارای فنی پادگان از لوله کشی تا جوشکاری و برقکاری واسه قسمت مهندسی هست
    خير مربوط به يگان خدمات است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •