آقا این درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشیم؟ ؟؟؟
برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه ارتش ؟
آقا این درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشیم؟ ؟؟؟
برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه ارتش ؟
والا اون هم خدمتی من میومد پادگان ورزش میرفتیم باهم وضعیتش اصلا بد نبود و کاملا عادی بود بعد از یه مدتی گفت کمرم درد میکنه که مدتی بعد یه کمی اعتراضش بیشتر شد بعد رفت مرخصی و تا حدود یک ماه و نیم نیومد بعد هم که اومد گفت عمل کردم و حالا دنبال معافی هستم دکترم گفته ممکنه معاف شی که بعدش دوباره مرخصی با بهتر بگم وارد غیبت شد تا اینکه دیدمش با لباس شخصی اومده پادگان داره تسویه جمع میکنه و با خوشحالی گفت معاف شدم .
اینجور که شما میگید به احتمال خیلی زیاد اگر معاف نشید در برگ معاف از رزمتون مینویسه در شیفت اداری خدمت نماید که خیلی به نفعتون میشه و فقط در وقت اداری در پادگان هستید.
موفق باشید
خوشبختانه یا (متاسفانه!!) در این حد نیستم، کارایی هم که الان میکنم سخت هستن و خیلی سرپا هستم ولی خوشبختانه بعدش مثل دوست شما نمیشم.
نهایتا از گفته های شما و احسان جان نتیجه میشه گرفت که کلا با این اوضاع نظام وظیفه بهتر هست توی دوران خدمت این مشکلات پیگیری شه.
چرا کسی به این سوال ما جواب نمیده؟؟!!
من الان سه ماه خدمتم..
برج 11 هستم
من تا آذر این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی خودم رفتم خدمت
چطوری میتونم الان از اون معتفیت تحصیلی استفاده کنم؟؟
دانشگاه ها چه زمانی ثبت نام میکنند؟؟ چه با کنکور و چه دانشگاه های بدون کنکور؟؟؟؟
از همین الان میشه به خاطر دانشگاه یا کنکور که توش ثبت نام کردم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟
بعد از تموم کردن دانشگاه میتونم امریه ادارات غیر نظامی بگیرم و به صورت سرباز معلم یا سایر ارگان ها خدمت کنم یا نه؟؟
من الان سه ماه خدمتم..
برج 11 هستم
من تا آذر این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی خودم رفتم خدمت
چطوری میتونم الان از اون معتفیت تحصیلی استفاده کنم؟؟
دانشگاه ها چه زمانی ثبت نام میکنند؟؟ چه با کنکور و چه دانشگاه های بدون کنکور؟؟؟؟
از همین الان میشه به خاطر دانشگاه یا کنکور که توش ثبت نام کردم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟
بعد از تموم کردن دانشگاه میتونم امریه ادارات غیر نظامی بگیرم و به صورت سرباز معلم یا سایر ارگان ها خدمت کنم یا نه؟؟
سرباز مهندسی چطوره دوستان؟ داخل ستاد، به سیم کش نیاز دارن، من رشتم برق بوده ولی عملی کار نکردم زیاد، اگه برم نتونم درست کار کنم میندازن بیرون؟ کلا سربازی در بخش مهندسی چطوره؟
مهندسی سخته دوست عزیز
تمام کارای فنی پادگان از لوله کشی تا جوشکاری و برقکاری واسه قسمت مهندسی هست
شما در حال حاضر معافيت تحصيلى نداريد اون براى زمان تحصيل بود و به محض پايان تحصيل يك يسل هم فرجه داريد تا اينكه خودتون رو به سازمان وظيفه عمومى معرفى كنيد بعد از معرفى هم كه ديگه نه معافيت داريد نه فرجه
ثبت نام دانشگاه هم بسته به نوع ترمى كه پذيرش مى گيرند يا مهر يا بهمن است براى شركت در كنكور به كسى معافيت تحصيلى نميدهند
بله بعد از تحصيل مى توانيد براى امريه اقدام كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Last edited by mani6606; 12-05-2015 at 08:41.
خير مربوط به يگان خدمات است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)