کسی از جوایز تمدید بموقع خبری داره!!!
128 ! فعلا عالیه
از مدتی که گرفتم تا حالا همیشه سرعت همین بوده چه شبانه چه بقیه ساعت ها
بفرما اینم دلیل که میگم واقعا چرا ازش حمایت میکنی خودت بببین مخابرات هم ترکیده پستای دوستانو تو لینک زیر ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابراتم یک دزدیه مثل بقیه منتها جوری دزدی میکنه که شما نفهمی !
چرا امروز اینجوری شده پارس همش تایم اوت مسیر عمان که هیچ سایتی باز نمیشه میده تازه بعده 10 بار خاموش روشن کردن مسیر آذربایجان گیرم اومده اینم پر تایم اوت
من تو این 9 ماه که پارس دارم سابقه نداشته تایم اوتم از 5% بیشتر بشه ولی امروز ... امیدوارم زودتر درست شه
کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟؟؟
مشکل من هم هست و جالبیش این هست که پشتیبانی طوری با من برخورد میکنه که من به انگار اطلاع در مورد گیم انلاین ندارم (با اینکه چندین سالی هست بازی میکنم و تمام بازی های نقش افرینی و mmo رو رفتم )و بیشترشون هم قبول نمیکنن که مشکلی دارند و اخرشم بدون هیچ تغییری باید خداحافظی کنی.در صورتی که ساعت 1 صبح به وقت استرالیا مشکلی برای یکی از دوستانم در استرالیا پیش اومد و شاید 10 یا 20 ثانیه طول کشید که مشکل لگ کوچیکی که داشت رفع شد.حالا شما فکر کنین دوستم توی امریکا elder scrolls online بازی میکرد . توییچ هم run بود و چت تصویری و تیم اسپیک هم اکتیو بود و توی بازی هم لگ و دیلی که چه عرض کنم ، اثری نبود. واقعا نمیدونم چی بگم
امروز داغونه اینترنت بین الملل !!
از صبحم اینطور بوده ....هروز یه بساطی داریم تو این خراب شده اه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدن به پشتیبانی که کلاً وقت تلف کردن اساسیه!!!!
اینم پینگ:
محتوای مخفی: Ping
من سرویس گیم دارم و خیلی وقت هست که دارم و میتونم بگم زمانی بود پارس انلاین( قبل از این مسیر های جدید و کاهش پینگ تایم) که پینگ با این سرویس 240 و مسیر هم flagtel بود اما کوچیکترین تایم اوتی پیدا نمی کردین که بعد ها سرویس کاهش پینگ سیستک هم اومد و بازی کردن لذت بخش تر بود تا اینکه پینگ ها پایین اومد و داخل بازی بدون دلیل Freeze میشدی و باید حتما Alt F4 و دوباره گیم را Run میکردی و مدتی هم که پکت لاست هاش اذیت میکرد و بعد از مدتی هم از یک ساعت مشخص به بعد بازی کردن غیر ممکن بود و میتونم بگم الان 6 سال احساس میکنم پیرتر شدم پس به این نتیجه میرسیم که نه افتضاحه . حداقل برای من و دوستم که پارس انلاین داریم اینطوری بوده .
Last edited by Avlil; 17-04-2014 at 18:46.
اینترنت که باز داغونه !
یک ساعت هم روی یه صفحه باز باشه درست لودش نمیکنه ! و نشون میده که هنوز داره لود میشه !
امروز که کلا گند زدن معلوم نیست دوباره دارن چه غلطی میکنن
تایم اوت فراوون یه صفحه هم جون میکنه تا بالا بیاد مثلا سرعت یه مگ داریم تازه خط هم رو 9مگ بسته شده
اینجا ایرانه داداش کلا قانونش با همه دنیا فرق داره ماها خیلی بدبختیم که مجبوریم اینجا زندگی کنیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)