پیشنهاد میکنم اگر اطلاعات حساب کاربری برای ربات ارسال کردین حتما از طریق پنل تغییر بدین
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پیشنهاد میکنم اگر اطلاعات حساب کاربری برای ربات ارسال کردین حتما از طریق پنل تغییر بدین
10مگ شهاب (حیف واژه شهاب که لاک پشت هم ازین سریعتره!)
ببینیم فردا چه جوابی دارند بدند...
SNR بالای 6 باشه مناسبه چندین سال بود پارس با 6 خطمو بسته بود هیچی هم نمیشه گول چرندیاتو نخورید و جاش گوگل کنید: minimum adsl snr
Last edited by WhiteHat; 08-08-2016 at 22:43.
والا این همه دوستان می رن تو شبکه های اجتماعی فحش می دن اونم از بیکاری اتفاقا به نظرم باید چند برابر گرونتر کنن چون اینترنت دست هر کسی راحت در دسترس فرار گرفته و هر کسی فرهنگ خودش و خانواده شو تو فضای مجازی داره اورده ابروی هرچی ایرانی توی فضای مجازی از بین رفته بازم تقی به توقی می خوره طرف از سر بیکاری می اد تو اینترنت فحش و قخش کشی باید سپاسگذار هم باشیم حداقل با گرون شدن و محدویت بیشتر این فرهنگ بدم کمتر شاهدش خواهیم بود حداقل اینه توی همون خونواده بی تربیت تو سر کله هم بپرن خوبه من واقعا خیلی خوشحالم و به جای شکایت کوبیدن سر خودتون کمی نگاه کنید به واقعیات بازم می گم باید ازشون تشکر کنیم و بس![]()
دوستان حتما این پست رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتر، حامی اینترانت ملی، دشمن اینترنت جهانی!
شما فکر می کنید حدف حکومت از تبلیغ و رواج علنی تلگرام چی بوده؟
چرا شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شد؟
چرا با وجود این همه مشترک و درآمد بالا از این راه پهنای باند در عمل افزایش خاصی نداشت؟
Last edited by WhiteHat; 08-08-2016 at 23:38.
شما باید از نوادگان فتحعلی شاه باشید![]()
چرا دوست عزیز؟؟
مشکلش چیه؟
چرندیات؟؟ دوست عزیز snr میدونی چیه؟؟ وقتی 6 باشه اصلا نمیشه از خط استفاده کرد مال من 9-10 هست و قطعی هم دارم چرا فقط آسیاتک اینطوریه چرا وقتی مخابرات بودم snr بالای 20 بود؟؟؟؟ استانداردش 15 هست.
گفته شما از این بابت درسته که خط با snr پایین دارای کیفیت ثابت باشه و تو یه روز مثلا ماکس ریت خط 3000 هزارتا نوسان نداشته باشه.
Last edited by android500; 09-08-2016 at 01:07.
منم ی زمانی SNRم 6 بود ولی نت وصل بود بدون هیچ مشکلی
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
محض اطمینان [emoji52]
شما به جای گمراه کردن افراد با اطلاعات تاریخ گذشته بهتر است اطلاعات خودتان را کمی بروز کنید، آدرس روباتی که من در فروم نوشتم در خود سایت 1544 بصورت پاپ آپ تبلیغ میشود.
![]()
Last edited by 971971; 09-08-2016 at 08:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)