دوستان من یه 5 گیگ هفتگی خریدم از 6 صبح تا 12 ظهر. ولی دو روزه مصرف کردم و 100 مگ مونده. الان بخوام دوباره بخرم اون یکی تموم بشه اونی که تازه گرفتم شروع میشه؟
دوستان من یه 5 گیگ هفتگی خریدم از 6 صبح تا 12 ظهر. ولی دو روزه مصرف کردم و 100 مگ مونده. الان بخوام دوباره بخرم اون یکی تموم بشه اونی که تازه گرفتم شروع میشه؟
زمانش که از زمان خرید شروع میشه
ولی خود بسته آره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من نمیخام تبلیغ کنم چون طرفدار هیچ سرویس دهنده ای نیستم ولی سرویس دهی اخیر ایرانسل به خاطر افزایش یوزرهاش هست ، توی منطقه ما که من خودم دارم ازش مینالم و اون رو جزو مناطق محروم میدونم هنوز ایرانسل کیفیت قبل رو داره هم ثابت و هم 4g حتی با کیفیت سیگنالی که اصلا فکرش رو هم نمیکرم همچین سرعتی بگیرم علتش هم اینه که منطقه ما کسی اصلا نمیدونه اینترنت چیه برای همین همیشه کیفیتش حفظ میشه اما توی مناطق دیگری از شهر تست کردم کیفیت بسیار افتضاح بوده .
این لنز چرا اصلا نسخه وبش کار نمیکنه و میگه سرعت ارتباط کم است؟! کسی داره این مشکلو؟
سرعت افتضاح اف دی دی با 50 کیلو بایت همون موقع با تی دی با سرعت 1.5 مگابایت
یعنی اف دی دی به گوت رفته مخصوصاً تا 12 ظهر
سرعت بالا سمت راست کنار ip
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Last edited by ak313; 15-08-2017 at 11:03.
توی ویندوز این طوری میشه من خیلی وقته گزارش دادم اما هیچ غلطی نکردن جالبه توی همون ویندوز با تی دی این ارور رو نمیده
فکر کنم با بروزر موبایل این ارور نمیومد
سلام
کدوم منطقه؟
همین چند مین پیش قیمت مودم TD اینا رو میگرفتم از میدان توحید یارو میگفت تا ۲۸ مگ سرعت میده خندیدم گفتم باشه [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
مشهد طبرسی دوم
منظورش مگابیت بوده
من قم با تی دی توی دانلود منیجر 50 مگ خیلی وقتها دارم
سلام
رسیدن به خیر
در خدمت باشیم
سوغاتی ها رو تنها نزنی
مشهد سرعت خوبی داشت فعلا خراب شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آقا این ایرانسل من بخش حذف اشتراک سرگرمی هاش توی ایرانسل من همه رو کامل میزنه الان ؟ آخه بالای 100 تومن شارژ کردم می ترسم بپره
آخه آقا این اپلیکیشن همراه من شیاد و دزد فقط یکی از 3 تا سرویس های اشتراکی 300 تومن رو که عضوم میزنه و بقیه رو نمیشه کنسل کرد کدش روهم ندارم چون اصلا اپه فقط![]()
Last edited by britain; 15-08-2017 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)