هر مشكل و بيمارى داريد با پزشك درميان بگذاريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هر مشكل و بيمارى داريد با پزشك درميان بگذاريد
یه توصیه از طرف من که سه ماه خدمتم، اگه پارتی کلفت تو ارتش یا هر جای دیگه ندارید مطمئن باشید حقتون رو میخورن و سر از جاهای خیلی ناجور درمیارین.
خیلی از بچه ها تو آموزشی که بودیم آشنا داشتن و یگان جاهای خوب افتادن ولی من که پارتی نداشتم ته دنیا افتادم
آموزشی که زیاد مهم نیست کلش دو ماهه ولی یگان خیلی مهمه کجا باشه.
جاهایی هست که واقعا شرایط سختی داره و برای هر کسی قابل تحمل نیست.
اینو گفتم که به جای اینکه سربازی رو به دست تقدیر، سرنوشت، شانس و این چیزا بذارید که قراره کجا بیفتید دنبال یکی باشید که بتونه براتون کاری بکنه
یه خاطره بگم راجع به پست دوستمون راجع به سگ دو زدن برای یافتن پارتی.....
ما وقتی از آموزشی پدافند سمنان تقسیم شدیم افتادیم گروه کرمانشاه نزدیک 30 نفر بودیم 10 تا لیسانس و بقیه فوق دیپلم .....
و پیش خودمون فکر میکردیم که ما که لیسانسیم صد در صد اداری خدمت میکنیم و این فوق دیپلم ها زیر دست ما ان.....
اونجا 30 نفرمون جمع کردن یه نفر رفت اون بالا گفت کی پارتی داره؟
یه 10 نفری دستشون رفت بالا شامل 8 تا فوق دیپلم و 2 تا لیسانس .... یارو خیلی بی رودربایستی گفت شما بیایین برین اداری خدمت کنین جای خواب هم بهتون کانکس جدا میدیم.....
و به بقیه گفت فعلا جا نداریم برین دوره کد برگردین ببینیم چی میشه.....
پس دوستان اگر عادت به سختی های عجیب غریب ندارید برید هر جوریم که شده یه آشنایی چیزی برای خودتون پیدا کنید......
با سلام
دوستان حقوق یک لیسانس با درجه گروهبان یکم چقدر است ؟
آیا تحت عنوان بیمه ، مالیات و .. از آن کسر می شود ؟ اگر میشه دقیقا چه مقدار است ؟
و اینکه آیا یک سرباز به غیر از مخارج کرایه رفت و برگشت مخارج ضروری و اجباری دیگری هم دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه شفاف سازی کنید ؟![]()
حقوق لیسیانس با درجه استوار دوم چقدره الان ؟؟؟؟؟؟
برنامه زمان بندى خاصى ندارد
ممنون، کلن قواعد و قوانین مسجلی نداره نظام وظیفه![]()
پاسخی دریافت نکردم
ما امروز مامور شدیم توی نیرو انسانی آجا
قضیه چیه
بده ؟
خوبهه ؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)