شما چرا اصلا پست ها رو خوب نمی خونید ؟!
هیچکس نگفت که آرتی ها تو شب بالای 100 دانلود می کنن .
آرتی ها فقط تو روز می تونن تا 180 کیلوبایت دانلود کنن . شب خبری نیست و میره زیر سرعت قرارداد .
امیدوارم دوباره با فونت 6 و بولد حرف خودتون رو نزنین !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما چرا اصلا پست ها رو خوب نمی خونید ؟!
هیچکس نگفت که آرتی ها تو شب بالای 100 دانلود می کنن .
آرتی ها فقط تو روز می تونن تا 180 کیلوبایت دانلود کنن . شب خبری نیست و میره زیر سرعت قرارداد .
امیدوارم دوباره با فونت 6 و بولد حرف خودتون رو نزنین !
کسی این خبر خوش درباره اینترنت رو می دونه چیه ؟؟
پهنای باند میخواد زیاد بشه ؟
کسایی که الان اکو 512 دارن برای تبدیلش به اکو آفیس 2 مگ باید دوباره مدرکی چیزی ببرن برای تغییر سرویس؟
سعید جان بی معرفتا 3 گیگ رو بهم ندادن . گفتن چون تغییرات توی سرویست داشتی بهت نمیدیم
منظور از تغییرات همون تغییر دادن سرویس اکو 128 به 512 که 3 ماه پیش انجام دادم است.
سعید جان لطف کن و لینک تعرفه سرویس اکو 2 مگ که دانلود رایگان هم داره رو توی نقل قول این پستم بزار و یکم راجب سرعتش توی شب و روز توضیح بده
یک دنیا ممنون![]()
جالبه من بعد شما حدود 45 روز پیش تغییر دادم سرویسمو(128به512) 3gig روهم دادن
اصلا چه ربطی داره اشانتیون مال همه اکویا بود 128 و 512 نداشت
تواهواز کلا شورشو دراوردن پارس و شاتل نداره
سه ماه پیش چیه؟ وقتی 24 اسفند هر سرویس فعالی داشتی باید بهت بدن
یه کم سماجت می خواد و پیگیری
و بهتر هم اینه که با مراکز اصلی تو تهران تماس بگیری و از نمایندگی شهرتون گله کنی
زحمت داره اما شدنیه
این لینک قیمت هاشه که 1 و 2 مگ رو طبق معمول تو سایتش نمی زنه
سرعتش حداقل 240 تو روز و تو شب بستگی به سرور تا حودود 220 می رسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بالای یک گیگ دانلود رو محدود می کنن هنوز
الان با همون 512 هم حدود شبی 1200 می تونی بگیری که
یعنی اگه واسه سرعت روز می خوای بگیر اما واسه دانلود شبانه ارزش هزینه ی بیشتر نداره چون ضرتی محدود می کنن و همش می شه اعصاب خوردی
سعید جان من واسه دانلود از تورنت نیاز دارم به همچین چیزی
اخه کارم با تورنت است.
تورنت رو هم خودت در جریان هستی بیشتر تورنت ها ی فیلم بالای 800 مگ هستند که واسه دانلود توی 1شب ممکنه به مشکل باهاشون بر بخورم.
اخه اکثرا سید های کمی دارن و کلا من از تارکر های خصوصی استفاده نمیکنم
راستی واسه 3گیگ نوروز باید بگم زنگ زدم تهران که گفتش باید با نمایندگی شهرتون هماهنگی انجام بدید
کلا منم بعد عید باید دوباره برم تا اخر همین ماه که باز بر میگردم خونه که بعدشم دوره تمام میشه واسه همین زیاد پیگیر ترافیک رایگانه نیستم
کسی الان می تواند وارد پنل بشود؟
آخه تورنت تو شب با داون استریم 2 مگی که من دارم خوش بینانه به 70 برسه
تازه با این حساب که سیدش بالا باشه و تو روز حداکثر سرعت بده
وگرنه تو شب سرعت تورنت منم پایینه چون منم اکثر دانلودم با تورنته
اگه منظورت اینه که می خوای یه شبه تموم شه و امکان ادامه نداره بازهم به نظر من بیشتر تحقیق کن چون می گم سرعت تورنت من تو شب هیچ وقت از 70 بالا تر نرفته
که اگه سیدت هم کمه که باز هم تو یه شب نمی رسی تمومش کنی
یه کار دیگه هم می شه کرد که چندتا تورنت سرعت پایین با هم بذاری که جمعا یه کم سرعت بره بالاتر
البته خب قطعا خودت به این چیزاش واردی اما از چند نفر که تو شهرتون 2 مگ دارن بپرس یا بگو تو شب یه فایل تورنت رو واست تست کنن
چون بازم می گم الان این همه رو اعصابه وقتی 2 مگ داشته باشی و کارتو راه نندازه ببین چی می شه
نه از صفحه ی لاگین جلو تر نمی ره
تو این چند روز صفحه ی میزان مصرف رایگان رو هم با خواهش و تمنا باز می کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)