با با چجوري ميشه ريسورسا رو از انبار كشيد بيرون و استفاده كرد؟؟؟؟
با با چجوري ميشه ريسورسا رو از انبار كشيد بيرون و استفاده كرد؟؟؟؟
من براش ساپورت فرستادم ولی تا 40 ساعت دیگه می رسه !!!!
من 83 هستم و امین 51 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط مشکل اساسیم این جا شروع شد که امین من رو سیترش کرد !!! :((
دیگه نه می تونم براش ریسوس بفرستم نه می تونم براش نیرو بفرستم
به نظرت به این حمله کنم ؟؟؟؟ با چند تا نیروی کم هم که بفرستم مسلما می ترسه و دو حالت داره یا می آد نیروی دفاعیش رو زیاد می کنه که به نفع ماست یا می آد به روستای امین فشار بیشتری می آره که اگه روستای خودش رو از دست داد روستای امین رو بگیره ...
به نظرتون با 2000 تا امتیاز نوبل من داره ؟؟
اون حتما آکادمی رو ساخته. چون دیروز 1500 امتیازی بود و یهو شد 2000 پس آکادمی رو ساخته و اگر ریسورس داشته باشه حتما نوبلمن رو هم میسازه و از امشب شروع میکنه. اگر سیترش هستی زود به زود سر بزن یه ایمیل براش فرستادم و همه چیز رو توضیح دادم.
!!!با با چجوري ميشه ريسورسا رو از انبار كشيد بيرون و استفاده كرد؟؟؟؟
خب وقتی شما یه چیزی رو آپگرید می کنی یا یونیت میسازی خود به خود می آد بیرون دیگه !!!!
برسام درست میگه، انبار فقط برای اینه که تا یه حد ریسورس بتونی نگه داری
ولی وقتی یونیت یا ساختمون میسازی خود به خود خارج میشه.
جیگسا و برسام؛ دمتون گرم
خیلی ازتون ممنونم![]()
خب از ساعت p30world استفاده می کنیم . نیازی هم به ضرب و تقسیم نداره![]()
اين استارت اور يعني چي دقيقا ؟؟؟
البته ساعت P30 یک ساعت عقبه
یعنی restartاين استارت اور يعني چي دقيقا ؟؟؟![]()
راستي من فكر ميكنم انتخاب جهت نداشته باشه چون من روي ورلد 21 كليك كردم و يه صفحه باز شد كه ميگفت ميخواي جوين بشي يا نه و فكر ميكنم اگه روي جوين كليك ميكردم خودش اتوماتيك يه جا رو برام انتخاب ميكرد البته شايد هم بعد از زدن جوين صفحه انتخاب رو برام بياره به هرحال ساعت هفت وارد ميشم قبلا هم توي ورلد هاي 15 و 18 و 20 كه وراد شده بودم بعد از زدن جوين خودش اتوماتيك انتخاب كرده بود .
اين ريستارت كجا هست و چه كاربردي داره و چند بار ميشه انجامش داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)