خواهش میکنم
آره راست میگی درایوش0500ه و هـک نمیشه(البته هکرها دارن روش کار میکنن،ولی کی هـک میشه معلوم نیست)
به نظرم جدا بخری بهتره.راحت هم هـک میشن.
درضمن دیجی کالا هم گرون میده![]()
خواهش میکنم
آره راست میگی درایوش0500ه و هـک نمیشه(البته هکرها دارن روش کار میکنن،ولی کی هـک میشه معلوم نیست)
به نظرم جدا بخری بهتره.راحت هم هـک میشن.
درضمن دیجی کالا هم گرون میده![]()
سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم
بچه ها چرا کسی جواب نمیده یعنی کسایی که خودشونو خدای ایکس باکس میدونن نمیتونن پاسخ بدن!!!این سوال من میتونه برای اکثریت باشه اینو مطمعنم...پس از هرکه میتونه جواب پست قبلیه منو بده تا مشکل خیلیا حل بشه
سلام
1-با وصل شدن به لایو نیاز به آخرین آپدیت داشبورد هست.باید ال تی 3 داشته باشی و بازیهای پچ شده.خیر ال تی 3(هـک ) نمیپره.
2-نصب بازیهای کپی روی هارد و رفتن به لایو به بن شدن ربطی نداره.فقط بازی کردن با بازیهای کپی و پچ نشده بن میکنه(اگه ال تی 3 داری و بازیهات پچ شدس مشکلی پیش نمیاد)
3-برای دانلود اسلحه و لباس و غیره(DLC) ،خیر آدم بن نمیشه
4-خیر نیازی به ساخت آواتار نیست.با همین آواتارت میتونی بری لایو
خواهش![]()
بلاخره یه دوست پیدا شد که بداد کسایی که تازه به دنیای xbox امدن برسه دمت گرم باور کن این سوال من واسه خیلیها هم بوده و برات حسابی دعا کردن
سلام شرمنده بازم یه سوال داشتم اگه انلاین با خود ایکس باکس داشبوردمو اپدیت کنم دیگه بازیهای 97%راتیو که قبلا بازی میکردم اجرا نمیکنه؟یکی از دوستام گفت اگه اپدیت کنی باید بازیهای buner max تهیه کنم ودیگه بازیهای معمولی نمیاد راسته؟
سلام
اگه بازیهات پچ ال تی 3 داشته باشن ،چرا اجرا میشن.
برنرمکس فقط برای آنلاین بازی کردن و نصب راحت روی هارد هست
اگه شک داری بازم سوال کن تا شکت برطرف بشه
Last edited by aha2012; 09-04-2012 at 01:18.
پس دیگه باخیال راحت اپدیت کنم واقعا دمت گرم همیشه برقرارو شاد باشی...اپدیت داشبورد چند میگه؟چون فعلا اینترنتم ترافیکش رو به اتمامه باید شارژبشه...به نظر شما دوست گلم افلاین بهتره یا انلاین؟واسه خریداری از مارکت پلاس باید کارت لایوپوینت بگیرم؟ازکدوم فروشگاه تهیه کنم؟کلا واسه بعد اپدیت چه مشکلاتی داره چه خوبیایی؟الان میگی این پسره چقد پرو شد سوالشو جواب دادم
شرمنده دوست من.. واسه مارکت پلاس چه کارتی و از کدوم فروشگاه بهتره تهیه کنم؟کلا مزیا و معایب اپدیتو اگه بگی دیگه چشاتو درد نمیارم واقعا شرمنده
یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
راستی واسه مارکت پلاس بایدچه کارتی گرفت؟ازکدوم فروشگاه بهتر و بصرفه تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)