تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3034 از 4105 اولاول ... 2034253429342984302430303031303230333034303530363037303830443084313435344034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,331 به 30,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامم 93/12/1 بود . مرزبانی مرزن آباد چالوس
    حالا با هر سختی و ... هم بوده آموزشی رو پشت سر گذاشتم.
    ولی خدمت توی مرزبانی ( با اینکه تازه میخوام شروع کنم)، واقعا اعصاب و روحیه برام نذاشته. هر روز و هرشبم شده فکر و خیال ... حتی با اینکه احتمال زیاد توی ستاد که نزدیک شهره خدمت کنم و فعلا نزدیک های مرز نباشم ولی همین که فاصله یگان تا خونمون یه ربعه و من تا 40-45 روز نمیتونم برم خونمون مگر هر هفته یک روز اونم مرخصی شبانه ( از 4-5 بعد از ظهر تا 6 صبح فرداش باید یگان باشم ) واقعا عذابم میده، فکر اینکه بعد چند ماه احتمالا دوباره باید تعدیل شم و برم پاسگاه های مرزی . . . همه چیزش اذیتم میکنه. واقعا میگم بی تعارف روحیه م امیدم از زندگی بریده شده ...

تنها سوالم الان اینه که کسی اینجا هست بدونه آیا میشه از مرزبانی به راهنمایی رانندگی ( راهوری ) تغییر رسته داد ؟ اگه آره چه شرایطی میخواد ؟ یا بند پ باید در چه حدی باشه ؟
    راستی سوال دوم هم اینکه اگه جواب سوال اول نه هست، تورو خدا یه راهی راه در رویی چیزی بهم بگین تا حداقل تا یه مدت هم که شده یه جوری خدمت رو بدون اضافه خوردنبه تعویق بندازم ، راهی هست ؟ شدنیه

؟ ( پذیرش از دانشگاه هم که نمیشه ... نه جایی پذیرش میکنه نه من ارشد و . . . دادم)

خواهشا خواهشا خواهشا جواب بدین . فقط تا صبح ساعت 6 مرخصی شبانه دارم. لطفا . خواهش میکنم

آِیا میشه از مرزبانی به راهنمایی و رانندگی تغییر رسته داد ؟ ( اگه آره چه شرایطی )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ولی خدمت توی مرزبانی ( با اینکه تازه میخوام شروع کنم)، واقعا اعصاب و روحیه برام نذاشته. هر روز و هرشبم شده فکر و خیال ... حتی با اینکه احتمال زیاد توی ستاد که نزدیک شهره خدمت کنم و فعلا نزدیک های مرز نباشم ولی همین که فاصله یگان تا خونمون یه ربعه و من تا 40-45 روز نمیتونم برم خونمون مگر هر هفته یک روز اونم مرخصی شبانه ( از 4-5 بعد از ظهر تا 6 صبح فرداش باید یگان باشم ) واقعا عذابم میده، فکر اینکه بعد چند ماه احتمالا دوباره باید تعدیل شم و برم پاسگاه های مرزی . . . همه چیزش اذیتم میکنه. واقعا میگم بی تعارف روحیه م امیدم از زندگی بریده شده ...

تنها سوالم الان اینه که کسی اینجا هست بدونه آیا میشه از مرزبانی به راهنمایی رانندگی ( راهوری ) تغییر رسته داد ؟ اگه آره چه شرایطی میخواد ؟ یا بند پ باید در چه حدی باشه ؟
    راستی سوال دوم هم اینکه اگه جواب سوال اول نه هست، تورو خدا یه راهی راه در رویی چیزی بهم بگین تا حداقل تا یه مدت هم که شده یه جوری خدمت رو بدون اضافه خوردنبه تعویق بندازم ، راهی هست ؟ شدنیه

؟ ( پذیرش از دانشگاه هم که نمیشه ... نه جایی پذیرش میکنه نه من ارشد و . . . دادم)

خواهشا خواهشا خواهشا جواب بدین . فقط تا صبح ساعت 6 مرخصی شبانه دارم. لطفا . خواهش میکنم

آِیا میشه از مرزبانی به راهنمایی و رانندگی تغییر رسته داد ؟ ( اگه آره چه شرایطی )
    ١- تغيير رسته در ناجا در موارد خاص و براي پرسنل كادر انجام مي شود در ضمن براي تغيير رسته مثلا از مرزباني به راهور نياز است تا فرماندهاى اين دو نيرو با ان موافقت كنند كه كاري زمان بر است
    ٢- دو راه وجود دارد يا شما به علت بيماري سختي براي مدتى طول درمان بگيريد يا اينكه در دانشگاهى قبول شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

بخش خدمتش رو من زیاد تخصص ندارم ولی بهت توصیه میکنم که فقط و فقط

یه چیز رو تو ذهنت داشته باش، اونم اینه که هیچ چیزی قرار نیست همیشگی باشه

و بالاخره دیر یا زود تموم میشه...

حست رو نمیدونم، قطعا نباید راحت باشه ولی مطینم که اگه اینو تو ذهنت داشته باشی

تحملش راحت تره

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

5. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پسر عموی من که سابقه دیسک کمر شدید داشت و عمل هم کرده بود ، امروز رسما معاف نشد.
    من خووودم نا امید شدم رسما با این اوضاع. اون وضعش بدتر من بود و خودمم دلم واسش سوخت ، متاهلم هست.
    ازش سوال کردم که چی شد ، گفت من که سر پا ایستاده بودم معاینه کردند گفتند مشکلی نداری واسه سربازی و نمیتونیم معاف کنیم!

کلا گفت هرکی واسه دیسک کمر اومده بود فقط معاف از رزمی دادن بهش.

7. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام...
    بالاخره امریه منم داخل آماد پش نزاجا اقدسیه دادن و افتادم آمادگاه اصلی عمومی اصفهان
    کسی میدونه چطوریه پادگانش؟؟؟ بچه تهرانم ممنون میشم
    با ستوانسومی مثل تهران از دو به بعد مرخصی میدن ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون چه کنم؟ پارتی ندارم، قراره بندازنم راهور، خیلی سخته برام، فکرش اذیتم میکنه، خیلی سخته؟ من واریکوسلم دارم، ولی معاف از رزمشو دادن و نگرفتم، عمل هم می تونم بکنم، در حد عمله، اگه عمل کنم راحت می گیرن؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظرتون چه کنم؟ پارتی ندارم، قراره بندازنم راهور، خیلی سخته برام، فکرش اذیتم میکنه، خیلی سخته؟ من واریکوسلم دارم، ولی معاف از رزمشو دادن و نگرفتم، عمل هم می تونم بکنم، در حد عمله، اگه عمل کنم راحت می گیرن؟
    سلام
    کاری نکن، خدمتتو کن، مگه همه پارتی دارند؟ یا امثال منی که پارتی نداشتند چیزیشون شد؟
    سختی برای مرده پسر، تازه اونقدرام که فکر میکنی سخت نیست، من بهت میگم که مرز خدمت میکنم
    بابت واریکوسل اگر بهت معافی نمیدن الان عمل نکن، به نظر من بزار وسط خدمت عملش کن، اینطوری بابت عمل و استراحت بعدش یه مدتی خدمت رو پیچوندی، هزینه هاش هم با اوناست.
    چیزی که فرماندهان درباره معاف از رزم هم میگن اینه که رزم یعنی جنگ، هر وقت جنگ شد شما نیا خیلی به این معاف از رزمه دل نبندید.

11. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام...
    بالاخره امریه منم داخل آماد پش نزاجا اقدسیه دادن و افتادم آمادگاه اصلی عمومی اصفهان
    کسی میدونه چطوریه پادگانش؟؟؟ بچه تهرانم ممنون میشم
    با ستوانسومی مثل تهران از دو به بعد مرخصی میدن ؟؟
    امادگاه به خوبى خود ف اماد و پش و نيست اما جلى راحتىه حداقل براى شما كه افسر هستى كار دفترى و ادارى خواهىد داشت و همچنين كارت تردد داريد كه مى توانيد در پايان وقت ادارى از پادگان خارج شويد

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

براى جراحى واريكوسل طول درمان خوبي مى دهند سعى كن در انتهاى خدمت از ان استفاده كنى هنگامى كه عمل كنى چون بيمارى شما رفع شده پس به قول خودت سختگيري ها بيشتر مى شود

15. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر دوستان سرباز و خدمت گذار به کشور

ی خدا قوت باید بهتون گفت با این شرایط داغون..

دوستان من امروز رفتم، واکسن و حساب بانک سپه باز کردم و عصر قراره برم برای معاینه پزشک / فقط مشکلات باد فتق و واریکوسل رابه پزشک بگم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •