سلام دوستان
من اعزامم 93/12/1 بود . مرزبانی مرزن آباد چالوس
حالا با هر سختی و ... هم بوده آموزشی رو پشت سر گذاشتم.
ولی خدمت توی مرزبانی ( با اینکه تازه میخوام شروع کنم)، واقعا اعصاب و روحیه برام نذاشته. هر روز و هرشبم شده فکر و خیال ... حتی با اینکه احتمال زیاد توی ستاد که نزدیک شهره خدمت کنم و فعلا نزدیک های مرز نباشم ولی همین که فاصله یگان تا خونمون یه ربعه و من تا 40-45 روز نمیتونم برم خونمون مگر هر هفته یک روز اونم مرخصی شبانه ( از 4-5 بعد از ظهر تا 6 صبح فرداش باید یگان باشم ) واقعا عذابم میده، فکر اینکه بعد چند ماه احتمالا دوباره باید تعدیل شم و برم پاسگاه های مرزی . . . همه چیزش اذیتم میکنه. واقعا میگم بی تعارف روحیه م امیدم از زندگی بریده شده ...
تنها سوالم الان اینه که کسی اینجا هست بدونه آیا میشه از مرزبانی به راهنمایی رانندگی ( راهوری ) تغییر رسته داد ؟ اگه آره چه شرایطی میخواد ؟ یا بند پ باید در چه حدی باشه ؟
راستی سوال دوم هم اینکه اگه جواب سوال اول نه هست، تورو خدا یه راهی راه در رویی چیزی بهم بگین تا حداقل تا یه مدت هم که شده یه جوری خدمت رو بدون اضافه خوردنبه تعویق بندازم ، راهی هست ؟ شدنیه
؟ ( پذیرش از دانشگاه هم که نمیشه ... نه جایی پذیرش میکنه نه من ارشد و . . . دادم)
خواهشا خواهشا خواهشا جواب بدین . فقط تا صبح ساعت 6 مرخصی شبانه دارم. لطفا . خواهش میکنم
آِیا میشه از مرزبانی به راهنمایی و رانندگی تغییر رسته داد ؟ ( اگه آره چه شرایطی )