تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3034 از 4428 اولاول ... 2034253429342984302430303031303230333034303530363037303830443084313435344034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,331 به 30,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان اگه نامحدود بخوام که میرم همون مخابرات میگیرم به صرفه هستش. ولی بخوام محدود بگیرم پارس بهتره یا شاتل ؟؟؟ در ضمن تو منطقه مخابراتی سید الشهدا پیش شماره 5575 کسی هستش؟؟؟؟ سرعت چه شرکتی بهتره؟؟؟؟
    اگر از مخابرات بخواهیم بگیرم صاحب تلفن باید بره؟؟؟؟
    شرکت های خصوصی چی؟؟؟ همون قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو میخوان؟؟؟؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان اگه نامحدود بخوام که میرم همون مخابرات میگیرم به صرفه هستش. ولی بخوام محدود بگیرم پارس بهتره یا شاتل ؟؟؟
    پارس بهتره... حجم بیشتر سرعت بالاتر. شبانه هم مصرف منصفانه نداره....

شرکت های خصوصی چی؟؟؟ همون قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو میخوان؟؟؟؟
    آره.. همینا بسه...

3. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بیخیال بابا چرا حالا ناراحت میشی؟
    آخه خنده دار بود دیگه همچی گفته بودی اینم تست سرعت گفتم حتماً 10 مگ سرعت داری...
    سخت نگیر داداش... بعضی وقتا شوخی لازمه
    ناراحت نیستم اما دوست ندارم تو یه بحث مهم اینجوری باشم :
    عزیز من هی نمی خوام چیزی بگم... آخه عزیزه من هر کسی یه کاربردی داره. بحثم سره اسپید نبود بحثم سره اینه که این شرکت داره کاره خودشو خوب انجام میده. حالا چه 1 کیلوبیت چه 1 ترابایت
    در ظمن بنده بیشتر آپلود دارم که با روش خاص خودش انجام میدم. دانلود هام خیلی کمه در حده همون 10 گیگه اول ماه. بعضیا 10 گیگ ماله 1 شبشونه.
    تست 20 مگابایتی هم قبلا تو بخشه تست اسپید قرار دادم

راستش من به نظرم اومد که شما از پارس راضی هستی؟ منظورت این نبود؟

من از روز اولی که پارس آنلاین نامحدود گذاشت از سرویسای نامحدود پارس استفاده کردم!!!!! ولی الان دیگه نامحدود پارس آنلاین برای من مرده!!! به نظر من هم اگه شما به جای این سرویسی که الان داری بری حداقل 256 10 گیگ رو بگیری 100 برابر بهتره!!!!!
    آره دیگه، یکم قطعی داره تو این یکی دو هفته ولی در کل به من که حال داده.
    همون طور که بالا گفتم هر کسی یه کاربردی داره. بنده دانلود زیاد ندارم. بیشتر آپلود هست و وبگردی. تو روز حجمم به سرعت مصرف میشه. 10 گیگ خیلی زود تموم میشه، با اینکه دانلود ندارم. همون نامحدود برای من بهتره با خیال راحت استفاده می کنم.
    مخابرات 512 رو میده 20 تومن و فن آوا میده 24 تومن... جفت اینا سرعتشون فیکس رو همون 60 کیلوی اسمی هست و نوسان هم نداره و کاملاً نامحدود.... پس میشه یه 128 رو 5-6 تومن در نظر گرفت...
    منم گفتم دیگه پارس 27 تومن میگیره ولی همونی هست که خودت میدونی
    بهتره بحثه قیمت رو وسط نیاریم. هر کسی یه قیمتی میده شما دوست داری استفاده کن نمی خوای هم استفاده نکن مثله طراحی وب میمونه یکی یه قالب معمولی طراحی می کنه 50 تومن یکی 250 تومن !
    البته فاکتور های دیگه رو هم در نظر بگیر! قطعی زیاد و پشتیبانی ضعیف ( همون داغونه خودمون ) از مزایای اینترنت 6 هزار تومنی هست.پارس آنلاین حداقل یکی هست یه جوابی بده به ما !پبنگ هم ماشالله اسپیده جت !

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ناراحت نیستم اما دوست ندارم تو یه بحث مهم اینجوری باشم :
    عزیز من هی نمی خوام چیزی بگم... آخه عزیزه من هر کسی یه کاربردی داره. بحثم سره اسپید نبود بحثم سره اینه که این شرکت داره کاره خودشو خوب انجام میده. حالا چه 1 کیلوبیت چه 1 ترابایت
    در ظمن بنده بیشتر آپلود دارم که با روش خاص خودش انجام میدم. دانلود هام خیلی کمه در حده همون 10 گیگه اول ماه. بعضیا 10 گیگ ماله 1 شبشونه.
    تست 20 مگابایتی هم قبلا تو بخشه تست اسپید قرار دادم
    خنده دار بود دیگه قبول کن نمیدونم چرا ناراحت میشی، ولی تست سرعتت به نظر من خیلی بامزه بود...
    ----------------
    اگه کارت آپلود باشه که دیگه 100 درصد باید بری حجمی بگیری چون سرعت آپلود سرویسای حجمی حداقل 4-5 برابر سرویسای نامحدود هستش و آپلود هم که برا همشون مجانیه(چه حجمی چه به اصطلاح نامحدود)
    در ضمن سرویس 256 سرعتش رو 8 مگه با همون قیمت نامحدود!!! اینم فکر کنم شاهکار آقای مهندس باشه....

پ.ن: فکر کنم آقای مهندس رو نشناسی....

مثله طراحی وب میمونه یکی یه قالب معمولی طراحی می کنه 50 تومن یکی 250 تومن !
    البته فاکتور های دیگه رو هم در نظر بگیر! قطعی زیاد و پشتیبانی ضعیف ( همون داغونه خودمون ) از مزایای اینترنت 6 هزار تومنی هست.پارس آنلاین حداقل یکی هست یه جوابی بده به ما !پبنگ هم ماشالله اسپیده جت !
    بحثی نیست. هر کسی نظر خودش رو داره شما نظر خودت رو گفتی منم نظر خودم رو!!!

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من کاری به صحبت های فی مابین دیگر افراد اینجا ندارم، اما میخوام بگم اگر کسانی از سرویسه پارس به هر دلیل ناراضی اند میتونن بیان آزادانه نظرشون رو بیان کنن. اگر دلیلشون هم از نظر ما منطقی نیست از نظر خود گوینده منطقیه و از اونجا که همه اینجا با هم برابر اند و نه کسی میتونه ادعا کنه که خیلی حالیشه و نه میتونه بگه خونش رنگین تره ، نمیشه بگه کسی دیگه حرف نزنه و بدی نگه چون من میگم خوبه! ماکزیمم خیلی محترمانه میشه بگه که حرف شمارو قبول ندارم به فلان دلیل و در نقضه دلیل های شما.
    اصولا اینجا " من " ای وجود نداره و همه مثل هم اند.

هر کی ناراضی هست راحت حرفشو بزنه ما هم که تازه داریم از شاتل به پارس مهاجرت میکنیم روشن تر میشیم ماجرا رو ...
    Last edited by zaza2z; 16-04-2014 at 22:37.

7. 3 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خنده دار بود دیگه قبول کن نمیدونم چرا ناراحت میشی، ولی تست سرعتت به نظر من خیلی بامزه بود...
    ----------------
    اگه کارت آپلود باشه که دیگه 100 درصد باید بری حجمی بگیری چون سرعت آپلود سرویسای حجمی حداقل 4-5 برابر سرویسای نامحدود هستش و آپلود هم که برا همشون مجانیه(چه حجمی چه به اصطلاح نامحدود)
    در ضمن سرویس 256 سرعتش رو 8 مگه با همون قیمت نامحدود!!! اینم فکر کنم شاهکار آقای مهندس باشه....

پ.ن: فکر کنم آقای مهندس رو نشناسی....
    بنده روش دیگه ای دارم هر چه قدر هم سرعتشون بالا باشه کلی طول می کشه تا 15 20 گیگ آپلود بشه !!!

متوجه منظورت نمیشم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینم یکی دیگه از مشکلات همیشگی پارس آنلاینه:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرور این سایت داخلی هست دیگه؟؟؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرور این سایت داخلی هست دیگه؟؟؟
    بله دانلودها در ایران هست
    شما می تونی از افزون flag fox هم برای فایر فکس استفاده کنی اطلاعات دقیقی درباره کشور میزبانی کننده سایت و سرور ساعت در لحظه به شما میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •