دوستان سلام...مي خواستم بدونم art از كي محدوديت رو برداشته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان سلام...مي خواستم بدونم art از كي محدوديت رو برداشته؟
اکو شبانه افتضاح شده ....
سهم اکویی ها رو دادن به آرت ها...
هیچوقت !
فقط 13 روزه عید محدودیت رو کردن 400 گیگ !
بعد 13 دوباره برمیگرده حالت قبل روی حالت قطره چکانی.
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
شب ها که آرتی ها حتی تو عید هم زیره سرعت قرارداد می گیرناکو شبانه افتضاح شده ....
سهم اکویی ها رو دادن به آرت ها...
چطوری وقتی شب ها آرتی ها زیر سرعت قرارداد می گیرن می تونن سهم شما اکویی ها رو بخورن ؟!
پ . ن :بازم اسپم !
من مشکل سرعت ندارم. ولی Ping تو بازی ها افتضاحه.
سلام
من فاکتور ماه پیشم (از 14 بهمن تا 13 اسفند) رو پرداخت نکردم چون نمی خواستم از اینترنت استفاده کنم.
24 اسفند از طریق سایت آخرین فاکتورم رو پرداخت اینترنتی کردم اما هنوز که هنوزه اینترنت من بعلت بدهی قطعه
3 بار به پشتیبانی تهران زنگ زدم همش گفتن باشه درستش می کنیم اما کاری نکردن!
7-8 بار هم حضوری و تلفنی به نماینده شهرمون مراجعه کردم اون هم می گفت دست من نیست و خلاصه می پیچوند.
بنظرتون چکار کنم؟
برمش شکایت کنم؟ آخه نماینده شهرمون 100 هزار تومن هم روی قضیه برگزاری یک کلاس از من خورده و کلاس رو تشکیل نداده.
برای شکایت به کجا مراجعه کنم؟
فقط دلم می خواد یک حال اساسی ازشون بگیرم.
عزیز چی اسپمی ؟؟؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
چطور دوستان آرتی تو چند صفحه قبل اعلام کردند که دارند با سرعت بالای 100 شبانه روز دانلود می کنند ، انوقت شما .....
سهم اکویی ها داده شده به آرتی ها همین
و اگرنه شاتل که پهنای باندی جدیدا در این حد که بخواد سرعت ها رو تا این حد ارتقا بده
اضافه نکرده یا کردم من خبر ندارم !!!
خیر سرعت آرت شبها کم میشه چیزی که تا حالا دیدم ، حالا یا پهناش کم میاد یا کم میکنن که اکویی ها هم بتونن دانلود کنن !
ضمنا تو عید خیلیها نیستن مسافرتن خیلی جاها تعطیله و ... همه که مصرف کننده خانگی نیستن
پس این دوستان احیانا دروغ می گن دیگه ... که بالای 100 دانلود می کنند....
بالای ۱۰۰ مال روز هست . من الآن دارم با ۱۷۵ کیلو دانلود میکنم .
اما دیشب ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه دیدم سرعتم رو ۱۰ هست.
.
دوست عزیز میشه بفرمایید از چه سرویسی استفاده میکنید؟
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)