دوستان علّت تغییر Cell ID چیه؟
امشب Cell ID مدام تغییر می کنه و اصلاً به دکل قبلی وصل نمیشه.
دو هفته پیش هم همین اتّفاق افتاد و یه دکل پرسرعت از دست رفت.
فوق العاده روی اعصابه ... نه میشه آنتن تنظیم کرد ... نه میشه سرعت مشخّص گرفت ...![]()
دوستان علّت تغییر Cell ID چیه؟
امشب Cell ID مدام تغییر می کنه و اصلاً به دکل قبلی وصل نمیشه.
دو هفته پیش هم همین اتّفاق افتاد و یه دکل پرسرعت از دست رفت.
فوق العاده روی اعصابه ... نه میشه آنتن تنظیم کرد ... نه میشه سرعت مشخّص گرفت ...![]()
وضعیت 4g ایرانسل روز به روز داره بدتر میشه![]()
دوستان اگر سیم کارت قدیمیه ایرانسل رو تبدیل به فورجی کنیم 20 گیگ اینترنت رایگان میده؟
اس ام اس بدیم میارن دم خونه؟چه کدی باید بگیریم؟
از بس شلوغه خب
ایرانسل به قدری توی این یک-دو هفته اعصابمو خرد کرد که مودم E3372 رو از پنجره انداختم بیرون
دوستانی که ADSL دارن، گول 4تا تست سرعت رو نخورن الکی هزینه کنن
چرا پرتش کردی آخه؟ میفرستادی واسه من!
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
من سیم کارت مادرم رو تبدیل کردم 14 گیگ داد البته اس ام اسش یکی دو روز بعد اومد
14 گیگ 14 روزه
رایگان بود کلا؟
از چه طریق درخواست دادی؟ کد یا ایرانسل من؟
اگر گوشی شما از فناوری ۴G پشتیبانی میکند ٫ میتوانید با ارتقای سیمکارت فعلی خود به سیمکارت یو سیم ۸ گیگا بایت اینترنت ۳۰ روزه هدیه بگیرید #۱۲۳*۵۵۵*
اون کد رو بگیر
اینجا گفته 8 گیگ میده
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
مشکل از اینجاست که وضعیت ای دی اس ال و وایرلس افتضاح شده و همه رفتن سمت ایرانسل و همراه اول و رایتل چرا چون خیلی راحت با یه سیمکارت و یه گوشی میتونی اینترنت با سرعت خیلی بالاتر از ای دی اس ال داشته باشی . از اون طرف هنوز تعرفه های ای دی اس ال نیومده پایین و حجم ها افزایش پیدا نکرده برای همینه که وضعیت اینترنت ایرانسل ه روز بدتر و بدتر میشه چون دیگه جواب گوی این همه یوزر نیستن به عنوان مثال روزای اول من سرعتم خیلی خوب بود و قطعی خیلی خیلی کم بود یا اصلا نبود اما الان از هر ۱۰ تا پینگ ۴ تاش تایم اوته و سرعت خیلی نوسان داره.خلاصه در حال حاضر امیدم فقط به اینترنت تانوما هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)