تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3033 از 4428 اولاول ... 2033253329332983302330293030303130323033303430353036303730433083313335334033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,321 به 30,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

سلام
    من از پارس اینترنت 2 مگ 4 گیگ گرفتم،اما در تنظیم mtu مشکل دارم!
    سرعت دانلود به شدت نوسان داره از900 میاد 5 بعد میشه 500 و.....
    باید چیکار کرد؟
    تشکر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عزیزم مشکله خودتون هست. دانلود شبانه می زارید کلی دانلود می کنید. شما از ovh کانادا هم سرور بخری از یه حدی بیشتر منابع استفاده کنی یا ایمیل مارکتینگ بزنی ساسپندت می کنن. هاست نامحدود از هاست گیتور بخری از یه حدی بیشتر آپلود کنی ساسپند میشی. با اینکه ادان دامنه نامحدود هست ولی بیشتر از 2 ، 3 تا سایت نمیتونی استفاده کنی که اگرهم بازدید بالا باشه گیر بهت میدن.

خب دیگه ! داره کاره خودش رو به خوبی انجام میده. تازه 10 گیگ هم با سرعت بسیار عالی ( نسبت به سرعت اسمی ) داره به شما سرویس میده. اونوقت از چی ناراحت هستی ؟ از قیمت بالا ؟

مشکلات همیشه هست. با یه مثال به شما این مسئله رو توضیح میدم :
    " لپ تاپ دل که به گوشت کوب مشهوره و کلی هم شاکی داره. حالا شما برو تعداد تولید دل در چهان و تعداد فروش دل در ایران رو بررسی کن ! از هر 10 تا دل 2 تاش خرابه از هر 10 تا توشیبا 5 تاش. ولی فروشه دل 10000 هزار تاست ولی توشیبا 500 تاست ! خب پس معلوم شد چرا شاکی های دل خیلی زیاده "

این فروم هم خوشبختانه بازدیدش بالاست و قطعا شاکی های زیادی از پارس آنلاین میان اینجا. و طبق قانون ایرانی ها که راضی باشن ساکتن و ناراضی باشن صداشون در میاد سریع میان تست میگیرن و پابلیکش می کنن. این همین تست چند دقیقه پیش من :

بسیار هم عالی دقیقا همون سرعت اسمی رو به بنده دادن و 10 گیگ اولم هم تموم شده. پینگ هم درسته.
    اینکه سرعت شما خوبه دلیل نمیشه که بقیه هم مشکلی ندارن...
    این تست منه 256 نامحدود:

این برای قبل از مصرف 20 گیگه که طبق اون چیزی که سایتشون نوشته الان سرعت دانلود من باید بالای 3 مگابیت بر ثانیه باشه ولی همینطور که میبینید 0.21 هستش!!!

و از اون جالبتر اینه که سرعت آپلودم در حال حاضر از دانلودم بیشتره!!

الان نزدیک یک ماهه اینجوری شده و پشتیبانی هم پاسخگو نیست.

یه پشتیبانی میگم حتی ویدیو های aparat و varzesh3 رو هم برام لود نمیکنه میگه حتما مرورگرت مشکل داره!!!!!!!!!

3. این کاربر از P.30.MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره سیستم بزرگی دارن به اندازه ایران. از این دست مشکلات پیش میاد. پینگ شما که معمولیه فقط مشکل اسپید دارید.
    بهتره حضورا برید به یکی از نمایندگی ها و باهاشون صحبت کنید.

دوستان بنده پشتیبان پارس آنلاین نیستم، اگر مشکلی دارید با خودشون در میون بزارید و تا حد ممکن سعی کنید حضورا پشتیبانی رو ببینید ( در مشکلات مهم )
    بنده فقط قصدم این بود که این همه بد و بیراه و شک و شبهه در مورد این شرکت رو بر طرف کنم.

5. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

تا بازی انلاین انجام ندین متوجه افتضاح بودن نمیشید.من مدت زیادیه که پارس دارم و میتونم بگم از زمانی که مسیر های جدید اومده هیچ بازی بدون دیلی و لگ نتونستم انجام بدم و تنها روی nerve بوده .همین چند روز اخیر وضعیت پینگ نوسان داره و با تایم اوت . برای بازی مثل Elder Scrolls Online این مشکل شدید تر از گیلد وارز و ترا و ایون و wow هست که تایم اوت = مرگ هیروتان و دیلی و دیسکانکت و اعصاب خورد کنی
    الان چند روزه که همینه و نه خطم مشکل داره و نه هیچی . صبح هم کاملا اوکی هست اما چند روزه که همین مشکل هست در صورتی که دوستم در داتک هیچ کدام از مشکلات منو نداره .

برای شخصی که این مسئله رو تجربه نکرده بسیار راحت هست که نادیده بگیرتش
    Last edited by Avlil; 16-04-2014 at 18:06.

7. 4 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این همین تست چند دقیقه پیش من :

بسیار هم عالی دقیقا همون سرعت اسمی رو به بنده دادن و 10 گیگ اولم هم تموم شده. پینگ هم درسته.
    حالا حداقل تست نمیذاشتی دیگه.... این الان دقیقاً چیه؟
    اگه نامحدود 128 داری که بعد از 10 گیگ باید بشه 0.5 مگابیت نه 0.25.... حدس میزنم 15 گیگ رو رد کرده باشی که سرعتت میشه همین سرعت.... در ضمن سرعت اسمی سرویس شما 0.12 هستش نه 0.25...... پس پارس بهت دو برابر سرعت اسمیت رو داده...
    البته یه 128 نامحدود توی بازار قیمتش حدود 5-6 هزار تومن هست پس شما تقریباً پنج برابر سرعت اسمیت پول دادی!!!!

من تعجب میکنم شما که نامحدود استفاده میکنید چطور از پارس راضی هستی... حالا این دوستان شبترنت کار اگه راضی باشن باز یه چیزی....
    همین سرویسی که شما داری 4 ماه پیش 20 گیگ با سرعت عالی 1 مگابیت میداد و سرعت تک کانکشنشم بدک نبود الان شده 10 گیگ.... (5 گیگ دیگه هم با سرعت لاک پشتی داره البته) تازه اون زمان قیمت ها هم 20 درصد کمتر نشده بود.....

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا اون پست قبلی من چرا حذف شد؟؟؟؟... شوخی بود بابا.... شوخی!!!!
    اونهمه شکلک زده بودم دیگه....
    آخه من که جفت پا نمیخوام برم تو شیکم اون بنده خدا!!!!!!
    -------
    گفته بود چرا میزنی منم شوخکی گفتم الان جفت پا میام تو شیکمت.....
    عجب

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اون پست قبلی من چرا حذف شد؟؟؟؟... شوخی بود بابا.... شوخی!!!!
    اونهمه شکلک زده بودم دیگه....
    آخه من که جفت پا نمیخوام برم تو شیکم اون بنده خدا!!!!!!
    -------
    گفته بود چرا میزنی منم شوخکی گفتم الان جفت پا میام تو شیکمت.....
    عجب
    بخوابونممممم دهنششششش

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من از پارس اینترنت 2 مگ 4 گیگ گرفتم،اما در تنظیم mtu مشکل دارم!
    سرعت دانلود به شدت نوسان داره از900 میاد 5 بعد میشه 500 و.....
    باید چیکار کرد؟
    تشکر!
    این مشکل رو کاربران دیگر پارس هم دارند (در همین تاپیک مطرح شده) در ساعات رایگان هم اتفاق می افته که شما نمی تونی کاری کنی بر میگرده به سرویس دهنده شما
    Last edited by dj77; 16-04-2014 at 20:29.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

حالا حداقل تست نمیذاشتی دیگه.... این الان دقیقاً چیه؟
    اگه نامحدود 128 داری که بعد از 10 گیگ باید بشه 0.5 مگابیت نه 0.25.... حدس میزنم 15 گیگ رو رد کرده باشی که سرعتت میشه همین سرعت.... در ضمن سرعت اسمی سرویس شما 0.12 هستش نه 0.25...... پس پارس بهت دو برابر سرعت اسمیت رو داده...
    البته یه 128 نامحدود توی بازار قیمتش حدود 5-6 هزار تومن هست پس شما تقریباً پنج برابر سرعت اسمیت پول دادی!!!!

من تعجب میکنم شما که نامحدود استفاده میکنید چطور از پارس راضی هستی... حالا این دوستان شبترنت کار اگه راضی باشن باز یه چیزی....
    همین سرویسی که شما داری 4 ماه پیش 20 گیگ با سرعت عالی 1 مگابیت میداد و سرعت تک کانکشنشم بدک نبود الان شده 10 گیگ.... (5 گیگ دیگه هم با سرعت لاک پشتی داره البته) تازه اون زمان قیمت ها هم 20 درصد کمتر نشده بود.....
    آها پس مشکل سره به لوده کشیدن بحث هست.
    اولا که بله 15 گیگ هم تموم شده و خودمم خبر نداشتم که بعد از ده گیگ تازه میشه 0.5 ! فکر می کردم همون 0.25 میشه.
    دوما که منظورم این بود که سرعت اسمیم رو داده ! متوجه میشی منظورم چیه ؟ یعنی کاره خودش رو درست انجام داده ! ( با کنایه )

بازار ! شما اینترنت رو کیلویی میخری حتما ؟ اونوقت کجا 6 هزار تومان میده ؟ مخابرات که فکر نمی کنم قابله مقایسه باشه. در ظمن سرعتش هم نهایتا میره رو 16 کیلوبایت، ولی پارس نهایتا تا 25 30 کیلوبایت هم میره.
    من کمتر از 4 ماه هست که اومدم پارس آنلاین.

13. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آها پس مشکل سره به لوده کشیدن بحث هست.
    بیخیال بابا چرا حالا ناراحت میشی؟
    آخه خنده دار بود دیگه همچی گفته بودی اینم تست سرعت گفتم حتماً 10 مگ سرعت داری...
    سخت نگیر داداش... بعضی وقتا شوخی لازمه

اولا که بله 15 گیگ هم تموم شده و خودمم خبر نداشتم که بعد از ده گیگ تازه میشه 0.5 ! فکر می کردم همون 0.25 میشه.
    دوما که منظورم این بود که سرعت اسمیم رو داده ! متوجه میشی منظورم چیه ؟ یعنی کاره خودش رو درست انجام داده ! ( با کنایه )
    راستش من به نظرم اومد که شما از پارس راضی هستی؟ منظورت این نبود؟

من از روز اولی که پارس آنلاین نامحدود گذاشت از سرویسای نامحدود پارس استفاده کردم!!!!! ولی الان دیگه نامحدود پارس آنلاین برای من مرده!!! به نظر من هم اگه شما به جای این سرویسی که الان داری بری حداقل 256 10 گیگ رو بگیری 100 برابر بهتره!!!!!

بازار ! شما اینترنت رو کیلویی میخری حتما ؟ اونوقت کجا 6 هزار تومان میده ؟ مخابرات که فکر نمی کنم قابله مقایسه باشه. در ظمن سرعتش هم نهایتا میره رو 16 کیلوبایت، ولی پارس نهایتا تا 25 30 کیلوبایت هم میره.
    من کمتر از 4 ماه هست که اومدم پارس آنلاین.
    مخابرات 512 رو میده 20 تومن و فن آوا میده 24 تومن... جفت اینا سرعتشون فیکس رو همون 60 کیلوی اسمی هست و نوسان هم نداره و کاملاً نامحدود.... پس میشه یه 128 رو 5-6 تومن در نظر گرفت...
    منم گفتم دیگه پارس 27 تومن میگیره ولی همونی هست که خودت میدونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •