تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3033 از 3195 اولاول ... 20332533293329833023302930303031303230333034303530363037304330833133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,321 به 30,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

برنر مکس نباشه همین مشکلات رو داری با توجه به این که این بازی xgd3 هم هستش
    خب همه بازیا این مشکل رو خواند داشت؟

یعنی دیگه نمی تونم بازی نصب کنم؟

راه حل نداره؟!

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

اگه حجم اطلاعات روی دیسک 7.96 گیگابایت باشه برنر مکس نیست و اگه 8.13 گیگ باشه برنر مکسه.
    چطور ببینم حجمشو؟

تو کامپیوتر میزارم حجمش رو 48 مگ نشون میده!

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مطمئن که نیستم ... چند وقت پیش رفتم بازی Dragon age 2 رو گرفتم( قبل از اینکه LT+1 بریزم) ، دیسکو که گذاشتم نوشت باید یه آپدیت جدید نصب شه ...منم گذاشتم نصب شه ... بعد از اون تو یه سایت خوندم که این آپدیت جدید باعث فلگ شدن دستگاه میشه ...
    نه دوست من فکر نکنم فلگ شده باشی . ببر پیش یه نفر معتبر هم LT3 بزنه و هم تشخیص بده فلگ شده یا نه .
    یه نرم افزار هم هست که بوسیله اون میتونی بفهمی فلگ شدی یا نه اسمش خاطرم نیست به دوستان بگو واست بزارن

3. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه مدتی هست که به LT3 آپدیت کرم . دو تا سوال دارم :

1 - من چند سال پیش یه پروفایل ساختم و بعدش یه پروفایل اصلی دیگه ساختم که تمام اچیو منت هام رو با اون گرفتم . حالا هر کاری میکنم اون اولی را پاک کنم نمیشه . چه طور میشه پاکش کرد ؟

2 - بعد از آپدیت به LT3 آواتار هام از بین رفت و الان مثلا توی بازی با کینکت دیگه آواتار ندارم که باهاش بازی کنم و باید با شخصیت های خود کینکت بازی کنم .
    کسی میدونه چه طوری این آواتار ها را برگردونم ؟البته یه بار یکی از دوستان گفت میشه دانلود کرد ولی از کجا رو نمیدونم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

راه حل نداره؟!
    همه نه
    فقط XGD3 ها
    راه حل هم برنر مکسه دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

راه حل نداره؟!
    شما بازی برنر مکس بگیری حله. نصب میشه.

چطور ببینم حجمشو؟

تو کامپیوتر میزارم حجمش رو 48 مگ نشون میده!
    از دیسک یه ایمیج بگیر ترجیحا با imgburn . حجمش اینجوری میاد دستت. شاید راه سریع تری هم باشه که من بی اطلاعم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها من یه مدتی هست که به LT3 آپدیت کرم . دو تا سوال دارم :

1 - من چند سال پیش یه پروفایل ساختم و بعدش یه پروفایل اصلی دیگه ساختم که تمام اچیو منت هام رو با اون گرفتم . حالا هر کاری میکنم اون اولی را پاک کنم نمیشه . چه طور میشه پاکش کرد ؟

2 - بعد از آپدیت به LT3 آواتار هام از بین رفت و الان مثلا توی بازی با کینکت دیگه آواتار ندارم که باهاش بازی کنم و باید با شخصیت های خود کینکت بازی کنم .
    کسی میدونه چه طوری این آواتار ها را برگردونم ؟البته یه بار یکی از دوستان گفت میشه دانلود کرد ولی از کجا رو نمیدونم .
    1. برید به settings>memory وارد هارد یا مموری یونیتی بشید که پروفایل توشه زیر gamer profiles حذفش کنید. یا میتونید auto sign in رو تو پروفایل دلخواه فعال کنین (از تو تنضیمات خود پروفایل) تا پروفایل پیش فرض بشه و پروفایل دیگه رو هم نگه دارین.

2. با اتصال به xbox live مشکلتون حل میشه. و یا از سایت مایکروسافت آخرین داشبورد رو دانلود کنین و با فلش به کنسول منتقل کنین. باید xbox.com رو بگردین. آموزشش رو هم همونجا نوشته.
    Last edited by leonredfield; 04-04-2012 at 22:16.

7. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من کابل lan که سیستم خودم از طریق همین به اینترنت وصل میشه رو زدم پشت کنسول یوزرنیم و پس رو هم وارد کردم ولی اررور میده
    تنظیمات خاصی داره؟
    همه چی رو روی Auto قرار بده تا با تنظیمات Modem خودش رو Config کنه.

درود
    از دوستان کسی با wi-fi به live وصل شده. با wi-fi نمیتونم وصل شم مودم ندارم چون نیازیم به مودم نداره wifi. تست که میکنم ارور میده user و pass نتم زدم ولی قسمت ip,dns,..... احتمالا باید تنظیم بشه که اطلاع ندارم چی باید بزنم . کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
    WiFi همون نقطه دسترسی یا Access Point شماست در صورت شناسایی توسط هر دستگاه اگه Security فعال باشه که فقط باید password داده بشه و تمام اگه هم شبکه Open Sharing باشه که بدون هیچ مشکلی ارتباطات برقرار میشه.

شما Error خاصی دریافت نمیکنی ؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بازیهای 8.5 گیگ رو میشه به روش معمولی روی tgate رایت کرد؟ dae.bin دستگاه آدپدیت نشده و lt3 دارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

بازیهای 8.5 گیگ رو میشه به روش معمولی روی tgate رایت کرد؟ dae.bin دستگاه آدپدیت نشده و lt3 دارم .
    بازی های 8.13 گیگابایت رو با imgburn رایت کنید و در آخرین مرحله که ارور کافی نبودن حجم دیسک برای ایمیج رو گرفتین truncate رو انتخاب کنین. اینجوری 97 درصد بازی رایت میشه و بیشتر مواقع کاملا قابل اجراست.

11. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    یادتونه هاردم خراب شده بود و دستگاهم بالا نمیومد؟؟؟؟
    هارد رو گذاشتم تو فریزر و بعد از حدودا 3 هفته هارد رو در آورد و در حین نا باوری دستگاه بالا اوده!!!
    ولی خیلی خیلی خیلی خیلی کند کار میکنه!!!به نظرتون یخ هارد آب شه درست میشه؟؟؟
    حالا که شانسی شانسی بالا اومده نمیشه از سیو هام و امتیاز هایی که تو بازی های مختلف جمع کردم یه بک آپ بگیرم؟؟و بریزم تو فلش؟؟؟
    آخه چشمم آب نمیخوره که کار کنه این هارده...

13. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام من میخوام برای یکی از بچه های فامیل ایکس باکس بخرم . میخواستم ببینم هنوز ایکس باکس باید مدارش دوباره لحیم کاری بشه ( حتی ایکس باکس اسلیم ) ؟ تا کپی خور بشه ؟ ممنون میشم زود جوتب بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •