خب همه بازیا این مشکل رو خواند داشت؟
یعنی دیگه نمی تونم بازی نصب کنم؟
راه حل نداره؟!
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
چطور ببینم حجمشو؟
تو کامپیوتر میزارم حجمش رو 48 مگ نشون میده!![]()
خب همه بازیا این مشکل رو خواند داشت؟
یعنی دیگه نمی تونم بازی نصب کنم؟
راه حل نداره؟!
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
چطور ببینم حجمشو؟
تو کامپیوتر میزارم حجمش رو 48 مگ نشون میده!![]()
نه دوست من فکر نکنم فلگ شده باشی . ببر پیش یه نفر معتبر هم LT3 بزنه و هم تشخیص بده فلگ شده یا نه .
یه نرم افزار هم هست که بوسیله اون میتونی بفهمی فلگ شدی یا نه اسمش خاطرم نیست به دوستان بگو واست بزارن
بچه ها من یه مدتی هست که به LT3 آپدیت کرم . دو تا سوال دارم :
1 - من چند سال پیش یه پروفایل ساختم و بعدش یه پروفایل اصلی دیگه ساختم که تمام اچیو منت هام رو با اون گرفتم . حالا هر کاری میکنم اون اولی را پاک کنم نمیشه . چه طور میشه پاکش کرد ؟
2 - بعد از آپدیت به LT3 آواتار هام از بین رفت و الان مثلا توی بازی با کینکت دیگه آواتار ندارم که باهاش بازی کنم و باید با شخصیت های خود کینکت بازی کنم .
کسی میدونه چه طوری این آواتار ها را برگردونم ؟البته یه بار یکی از دوستان گفت میشه دانلود کرد ولی از کجا رو نمیدونم .
همه نه
فقط XGD3 ها
راه حل هم برنر مکسه دیگه
شما بازی برنر مکس بگیری حله. نصب میشه.
از دیسک یه ایمیج بگیر ترجیحا با imgburn . حجمش اینجوری میاد دستت. شاید راه سریع تری هم باشه که من بی اطلاعم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. برید به settings>memory وارد هارد یا مموری یونیتی بشید که پروفایل توشه زیر gamer profiles حذفش کنید. یا میتونید auto sign in رو تو پروفایل دلخواه فعال کنین (از تو تنضیمات خود پروفایل) تا پروفایل پیش فرض بشه و پروفایل دیگه رو هم نگه دارین.
2. با اتصال به xbox live مشکلتون حل میشه. و یا از سایت مایکروسافت آخرین داشبورد رو دانلود کنین و با فلش به کنسول منتقل کنین. باید xbox.com رو بگردین. آموزشش رو هم همونجا نوشته.
Last edited by leonredfield; 04-04-2012 at 22:16.
همه چی رو روی Auto قرار بده تا با تنظیمات Modem خودش رو Config کنه.
WiFi همون نقطه دسترسی یا Access Point شماست در صورت شناسایی توسط هر دستگاه اگه Security فعال باشه که فقط باید password داده بشه و تمام اگه هم شبکه Open Sharing باشه که بدون هیچ مشکلی ارتباطات برقرار میشه.
شما Error خاصی دریافت نمیکنی ؟
بازیهای 8.5 گیگ رو میشه به روش معمولی روی tgate رایت کرد؟ dae.bin دستگاه آدپدیت نشده و lt3 دارم .![]()
بازی های 8.13 گیگابایت رو با imgburn رایت کنید و در آخرین مرحله که ارور کافی نبودن حجم دیسک برای ایمیج رو گرفتین truncate رو انتخاب کنین. اینجوری 97 درصد بازی رایت میشه و بیشتر مواقع کاملا قابل اجراست.
دوستان
یادتونه هاردم خراب شده بود و دستگاهم بالا نمیومد؟؟؟؟
هارد رو گذاشتم تو فریزر و بعد از حدودا 3 هفته هارد رو در آورد و در حین نا باوری دستگاه بالا اوده!!!
ولی خیلی خیلی خیلی خیلی کند کار میکنه!!!به نظرتون یخ هارد آب شه درست میشه؟؟؟
حالا که شانسی شانسی بالا اومده نمیشه از سیو هام و امتیاز هایی که تو بازی های مختلف جمع کردم یه بک آپ بگیرم؟؟و بریزم تو فلش؟؟؟
آخه چشمم آب نمیخوره که کار کنه این هارده...
با سلام من میخوام برای یکی از بچه های فامیل ایکس باکس بخرم . میخواستم ببینم هنوز ایکس باکس باید مدارش دوباره لحیم کاری بشه ( حتی ایکس باکس اسلیم ) ؟ تا کپی خور بشه ؟ ممنون میشم زود جوتب بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)