تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3032 از 4105 اولاول ... 2032253229322982302230283029303030313032303330343035303630423082313235324032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,311 به 30,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با توجه به عکس mri کمر و فاصله 7 سانتی بین پاها ،که پرونده پزشکی این موارد توی اقدام اول فقط معاف از رزمی گرفت و اعتراض نتیجه نداد. الان توی پرونده ی دوم با همین موارد به نظر شما چند درصد احتمال معافی کامل وجود داره؟
    نمیخوام نا امیدت کنم ولی این روزها خیلی سخت میشه معافی گرفت. دلیلش هم کمبود سرباز هست. به همین دلیل معاف از رزمت میکنن میفرستنت خدمت منم خیلی تلاش کردم برا معافی دائم و لی معاف از رزم شدم امیدوارم شما معاف دائم شی . تمام تلاشت رو کن اگه هم خدایی نکرده معاف دائم نشدی حداقل تلاشت رو بزار برای معاف از پست نگهبانی. چون تنها چیزی هست که سرباز ها رو شکنجه میده اما اگه معاف از پست بشی خدمت سربازیت میشه مثل دوران مدرسه صبح میری ظهر میایی خونه ...

نبووووووووووووووود 45 روز دیگه پایان خدمت

2. 2 کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستانی که تاریخ اعزامشون برج ۴ و ۶ هست، خواهشا بفرمایید کی دفترچه رو پست کردید (و البته اینکه برج ۴ هستید یا ۶).
    سال دیگه باید برم و برای سرباز معلمی باید اعزامی این تاریخ ها باشم.
    دو هفته پیش پست کردم برج 6 هستم

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستانی که تاریخ اعزامشون برج ۴ و ۶ هست، خواهشا بفرمایید کی دفترچه رو پست کردید (و البته اینکه برج ۴ هستید یا ۶).
    10 برج 12 از 4 شدم 6

6. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سواال
    من تو آموزشی دفترچه درمانی نگرفتم

الان توی یگان چجوری اقدام کنم ؟

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه سواال
    من تو آموزشی دفترچه درمانی نگرفتم

الان توی یگان چجوری اقدام کنم ؟
    سلام
    درخواست گواهی اشتغال به خدمت برای ارائه به بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح بده به رکن 1 گروهانتون با یک قطعه عکس (احتمالا)، بعد اونا بعد از چند روز درخواستو میدن نیروی انسانی پادگان و گواهی صادر میشه. گواهی رو ببر به یکی از شعب بیمه های خدمات درمانی (مدارک دیگه هم همراهت باشه). اونجا به صورت حضوری و کاملا مجانی دفترچه بیمه براتون صادر میکنن.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیزمن 1 تیرماه اعزامم هست احتمالا از سپاه. می خواستم اگر بشه سربازی رو بیام تهران (سمنانم الآن) و اوقات آزاد رو پیگیر دوره های آموزشی باشم. اما هیچ واحد مناسبی رو نمیشناسم.(ضمنا مدرکم لیسانس) کسی میتونه به بنده کمک کنه، تهران کدوم واحدها برای امثال من بهتر هست؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    دوست عزیز من برگه سبز دارم و آموزشی رو رفتم. می خوام بدونم کجاها مناسبتره توی شهر و دسترسی بهتری داره. چون بعداز ظهرهای آزاد رو می خوام کلا به کلاس و آموزش بگذرونم. متاسفانه چون تهران ساکن نیستم با واحدها آشنایی ندارم.
    اینکه شما در گدام پادگان سپاه در نهران تقسیم بشوید دست شما نسیت و انتخابی هم در کار نیست اگر پارتی داشته باشید قضیه فرق می کند اما در کل خدمت در تهران نسبت به همه شهرستان های بهتر است و در شب هایی که نگهبان نیستید می توانید از پادگان خارج شوید

10. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

اوایل اسفند 93 پست کردم و برج 4 افتادم

12. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اولا این اشتباه رو نکنید که باید اعزام 4 یا 6 باشید باید بدونید روال سال های قبل ثبت نام از اعزامی های برج 2 و 4 بوده و امسال استثنائا بدلیل تاخیر در ثبت نام دارن از برج 6 می گیرن. اشتباهی که خیلی از اعزامی های برج 2 کردن ولی نتونستن ثبت نام کنن چون خیال کردند دیگه ثبت نامی در کار نیست و همان برج 2 اعزام شدند. پس شما بهترین حالت اینه که اعزامتون رو برج 4 بذارید نهایتا هم چه از اعزامی های برج 2 بگیرن چه 6 همگی تغییر وضعیت داده میشن و همان برج 4 اعزام میشن.
    ثانیا شما نباید اینطوری فکر کنید که مثلا فلان تاریخ که پست کنم میشم برج 4 بسته به زمان های مختلف فرق میکنه مثلا پارسال کسی که اواخر بهمن تا اواخر اسفند دفترچه پست کرد شده برج 4 ولی امسال قطعا شرایط فرق داره الان کسی دفترچه پست کنه اعزامش میشه برج 8 شاید یک ماه دیگه پست کنه بشه برج 10 و الی آخر شما برای اینکه برج 4 رو از دست ندید باید کاملا به روز باشید و از پلیس +10 از تاریخ اعزام های فعلی آن زمان اطلاع پیدا کنید پس توصیه میکنم فعلا هر ماه سر بزنید و از زمانی که اعزام ها برج 12 شد هر 2 هفته یک بار از تاریخ اعزام ها باخبر بشید.

14. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا این اشتباه رو نکنید که باید اعزام 4 یا 6 باشید باید بدونید روال سال های قبل ثبت نام از اعزامی های برج 2 و 4 بوده و امسال استثنائا بدلیل تاخیر در ثبت نام دارن از برج 6 می گیرن. اشتباهی که خیلی از اعزامی های برج 2 کردن ولی نتونستن ثبت نام کنن چون خیال کردند دیگه ثبت نامی در کار نیست و همان برج 2 اعزام شدند. پس شما بهترین حالت اینه که اعزامتون رو برج 4 بذارید نهایتا هم چه از اعزامی های برج 2 بگیرن چه 6 همگی تغییر وضعیت داده میشن و همان برج 4 اعزام میشن.
    ثانیا شما نباید اینطوری فکر کنید که مثلا فلان تاریخ که پست کنم میشم برج 4 بسته به زمان های مختلف فرق میکنه مثلا پارسال کسی که اواخر بهمن تا اواخر اسفند دفترچه پست کرد شده برج 4 ولی امسال قطعا شرایط فرق داره الان کسی دفترچه پست کنه اعزامش میشه برج 8 شاید یک ماه دیگه پست کنه بشه برج 10 و الی آخر شما برای اینکه برج 4 رو از دست ندید باید کاملا به روز باشید و از پلیس +10 از تاریخ اعزام های فعلی آن زمان اطلاع پیدا کنید پس توصیه میکنم فعلا هر ماه سر بزنید و از زمانی که اعزام ها برج 12 شد هر 2 هفته یک بار از تاریخ اعزام ها باخبر بشید.
    ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید.
    به نظرتون ارزش داره یک سالی بعد از فارغ التحصیلی الاف بشیم برای سرباز معلمی؟

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید.
    به نظرتون ارزش داره یک سالی بعد از فارغ التحصیلی الاف بشیم برای سرباز معلمی؟
    نه داداش من یک سال یعنی 365 روز از خدمتت رفته
    ی روز زودتر بری خدمت ، ی روز زودتر ترخیص میشی

17. 2 کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •