تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3032 از 3195 اولاول ... 20322532293229823022302830293030303130323033303430353036304230823132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,311 به 30,320 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اقا این goew3 ال تی2 میخاد یا ال تی3؟؟؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اقا این goew3 ال تی2 میخاد یا ال تی3؟؟؟
    ببین از این واژه استفاده نکن اگه داشبردت آخری نیست وdea.binآبدیت نشده میتونی بازی کنی.
    که البته کلی استسنایات داره اگه اینطور سوالی دارید وضعیت کنسول رو بگید(داشبرد فریمویرdea,nin!
    -----------------------------------
    من 2 سالی میشه X360 گرفتم ولی هنوز به لایو وصل نشدم ... می خوام دل بزنم به دریا و وصل شم ... پس اینجور که معلومه ، بدترین اتفاقی که ممکنه بیفته اینه که دیگه نتونم هیچ وقت به لایو وصل شم ، که اینم میشه عین همین 2 سالی که وصل نشدم ...
    بله

3. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من 2 سالی میشه X360 گرفتم ولی هنوز به لایو وصل نشدم ... می خوام دل بزنم به دریا و وصل شم ... پس اینجور که معلومه ، بدترین اتفاقی که ممکنه بیفته اینه که دیگه نتونم هیچ وقت به لایو وصل شم ، که اینم میشه عین همین 2 سالی که وصل نشدم ...
    ببخشید شما از کجا فهمیدید فلگ شدید؟ کد های توی system info تغییر کرده ؟

اگه میخوای با لایو وصل شی قبل از اون LT3 رو روی درایوت رایت کن ( شاید فلگ نشده باشی )

5. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دوستان سلام

بلاخره ال تی 3 نصب کردم وقتی میخوام بازی ridge racer unbounded رو نصب کنم و وارد بازی که میشم 5 دقیقه بعد

یه اررور وسط بازی میاد که گفته

filed aturized فک کنم اشتباه نوشتم یه چیز شبیه همین هست بعدش فقط گزینه OK داره اینو که میزنم ایکس باکس ریستارت میشه و دوباره که وارد بازی میشم همین اتفاق تکرار میشه مجبور میشه بازی رو از رو هارد پاک کنم اونوقت دیگه درست کار میکنه

دوستان راهنمایی کنن راهی هست که دیگه این ارورر رو نده و از رو هارد بازی کنم ؟!

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان سلام

بلاخره ال تی 3 نصب کردم وقتی میخوام بازی ridge racer unbounded رو نصب کنم و وارد بازی که میشم 5 دقیقه بعد

یه اررور وسط بازی میاد که گفته

filed aturized فک کنم اشتباه نوشتم یه چیز شبیه همین هست بعدش فقط گزینه OK داره اینو که میزنم ایکس باکس ریستارت میشه و دوباره که وارد بازی میشم همین اتفاق تکرار میشه مجبور میشه بازی رو از رو هارد پاک کنم اونوقت دیگه درست کار میکنه

دوستان راهنمایی کنن راهی هست که دیگه این ارورر رو نده و از رو هارد بازی کنم ؟!

ممنون
    دیسک شما برنر مکس هستش؟

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید شما از کجا فهمیدید فلگ شدید؟ کد های توی system info تغییر کرده ؟

اگه میخوای با لایو وصل شی قبل از اون LT3 رو روی درایوت رایت کن ( شاید فلگ نشده باشی )
    مطمئن که نیستم ... چند وقت پیش رفتم بازی Dragon age 2 رو گرفتم( قبل از اینکه LT+1 بریزم) ، دیسکو که گذاشتم نوشت باید یه آپدیت جدید نصب شه ...منم گذاشتم نصب شه ... بعد از اون تو یه سایت خوندم که این آپدیت جدید باعث فلگ شدن دستگاه میشه ...

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دیسک شما برنر مکس هستش؟
    نمیدونم برنر مکس هست یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برنر مکس نباشه همین مشکلات رو داری با توجه به این که این بازی xgd3 هم هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اگه حجم اطلاعات روی دیسک 7.96 گیگابایت باشه برنر مکس نیست و اگه 8.13 گیگ باشه برنر مکسه.

مطمئن که نیستم ... چند وقت پیش رفتم بازی Dragon age 2 رو گرفتم( قبل از اینکه LT+1 بریزم) ، دیسکو که گذاشتم نوشت باید یه آپدیت جدید نصب شه ...منم گذاشتم نصب شه ... بعد از اون تو یه سایت خوندم که این آپدیت جدید باعث فلگ شدن دستگاه میشه ...
    احتمالا اون اطلاعاتی که خوندی گفته بوده که اول باید +lt میریختی بعد آپدیت میکردی. شما lt3 بریز و بازی برنر مکس بگیر (بازی غیر برنر مکس اصلا نذار تو کنسول) و با خیال (نسبتا!) راحت برو لایو.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

من کابل lan که سیستم خودم از طریق همین به اینترنت وصل میشه رو زدم پشت کنسول یوزرنیم و پس رو هم وارد کردم ولی اررور میده
    تنظیمات خاصی داره؟
    یوزر و پسوورد نزن ببین چی میشه. یوزرنسم و پسوورد تو حافضه مودمه. واسه من که اینجوریه. کلا تنضیمات و برگردون رو حالت پیش فرض. شما اگه کابل شبکه رو از مودم به یه pc دیگه هم بزنی یوزر و پس نمیخواد.
    Last edited by leonredfield; 04-04-2012 at 17:57.

12. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه حجم اطلاعات روی دیسک 7.96 گیگابایت باشه برنر مکس نیست و اگه 8.13 گیگ باشه برنر مکسه.

احتمالا اون اطلاعاتی که خوندی گفته بوده که اول باید +lt میریختی بعد آپدیت میکردی. شما lt3 بریز و بازی برنر مکس بگیر (بازی غیر برنر مکس اصلا نذار تو کنسول) و با خیال (نسبتا!) راحت برو لایو.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

یوزر و پسوورد نزن ببین چی میشه. یوزرنسم و پسوورد تو حافضه مودمه. واسه من که اینجوریه. کلا تنضیمات و برگردون رو حالت پیش فرض. شما اگه کابل شبکه رو از مودم به یه pc دیگه هم بزنی یوزر و پس نمیخواد.
    دوستان توجه کنن که LAN اصلا یوزر و پس نمیخواد. این دوستمون که مشکل دارن احتمالا تنظیمات مودم ADSLشون جوریه که تو PC برا وصل شدن به اینترنت باید یوزر و پس بزنن (از لحاظ فنی تنظیمات مودمت رو Bridge mode گذاشته شده. باید به PPPOE تغییر بدی.)
    WLAN یا وایرلس هم اگه آزاد نباشه و رمزی باشه فقط یه رمز میخواد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •