اقا این goew3 ال تی2 میخاد یا ال تی3؟؟؟
اقا این goew3 ال تی2 میخاد یا ال تی3؟؟؟
ببین از این واژه استفاده نکن اگه داشبردت آخری نیست وdea.binآبدیت نشده میتونی بازی کنی.
که البته کلی استسنایات داره اگه اینطور سوالی دارید وضعیت کنسول رو بگید(داشبرد فریمویرdea,nin!
-----------------------------------
بله
ببخشید شما از کجا فهمیدید فلگ شدید؟ کد های توی system info تغییر کرده ؟
اگه میخوای با لایو وصل شی قبل از اون LT3 رو روی درایوت رایت کن ( شاید فلگ نشده باشی )
دوستان سلام
بلاخره ال تی 3 نصب کردم وقتی میخوام بازی ridge racer unbounded رو نصب کنم و وارد بازی که میشم 5 دقیقه بعد
یه اررور وسط بازی میاد که گفته
filed aturized فک کنم اشتباه نوشتم یه چیز شبیه همین هست بعدش فقط گزینه OK داره اینو که میزنم ایکس باکس ریستارت میشه و دوباره که وارد بازی میشم همین اتفاق تکرار میشه مجبور میشه بازی رو از رو هارد پاک کنم اونوقت دیگه درست کار میکنه
دوستان راهنمایی کنن راهی هست که دیگه این ارورر رو نده و از رو هارد بازی کنم ؟!
ممنون
دیسک شما برنر مکس هستش؟
مطمئن که نیستم ... چند وقت پیش رفتم بازی Dragon age 2 رو گرفتم( قبل از اینکه LT+1 بریزم) ، دیسکو که گذاشتم نوشت باید یه آپدیت جدید نصب شه ...منم گذاشتم نصب شه ... بعد از اون تو یه سایت خوندم که این آپدیت جدید باعث فلگ شدن دستگاه میشه ...
نمیدونم برنر مکس هست یا نه
برنر مکس نباشه همین مشکلات رو داری با توجه به این که این بازی xgd3 هم هستش![]()
اگه حجم اطلاعات روی دیسک 7.96 گیگابایت باشه برنر مکس نیست و اگه 8.13 گیگ باشه برنر مکسه.
احتمالا اون اطلاعاتی که خوندی گفته بوده که اول باید +lt میریختی بعد آپدیت میکردی. شما lt3 بریز و بازی برنر مکس بگیر (بازی غیر برنر مکس اصلا نذار تو کنسول) و با خیال (نسبتا!) راحت برو لایو.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
یوزر و پسوورد نزن ببین چی میشه. یوزرنسم و پسوورد تو حافضه مودمه. واسه من که اینجوریه. کلا تنضیمات و برگردون رو حالت پیش فرض. شما اگه کابل شبکه رو از مودم به یه pc دیگه هم بزنی یوزر و پس نمیخواد.
Last edited by leonredfield; 04-04-2012 at 17:57.
دوستان توجه کنن که LAN اصلا یوزر و پس نمیخواد. این دوستمون که مشکل دارن احتمالا تنظیمات مودم ADSLشون جوریه که تو PC برا وصل شدن به اینترنت باید یوزر و پس بزنن (از لحاظ فنی تنظیمات مودمت رو Bridge mode گذاشته شده. باید به PPPOE تغییر بدی.)
WLAN یا وایرلس هم اگه آزاد نباشه و رمزی باشه فقط یه رمز میخواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)