منم با چند تا مرورگر امتحان کردم کاملا مشخصه مشکل از بخش باشگاه مشتریانشونه ولی گفتم بپرسم شاید از جای دیگه بشه کاریش کرد
کلا سیستم باشگاهشون خیلی مبهمه امتیاز کسب شده یه عدده ولی امتیاز کل خیلی کمتره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم با چند تا مرورگر امتحان کردم کاملا مشخصه مشکل از بخش باشگاه مشتریانشونه ولی گفتم بپرسم شاید از جای دیگه بشه کاریش کرد
کلا سیستم باشگاهشون خیلی مبهمه امتیاز کسب شده یه عدده ولی امتیاز کل خیلی کمتره
Last edited by hellbrain666; 06-08-2016 at 21:09.
اا راست گفتید اونو ندیده بودم،عجب نامردایی ان خداوکیلی دیگه هیچی نداره همش نامحدوده اونم به لعنت خدا نمیارزه
هیچی نداره واقعا جیکار باید کرد؟![]()
Last edited by arming900; 06-08-2016 at 21:42.
دوستان کسی از این طرح استفاده کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از تغییر جدید سرویستون رو انتخاب کردین؟
در حال حاضر میشه سرویستون و مقدار دانلودتون رو با توجه به خطی که بسته شده بگین؟
ممنون
گیگی 12 هزارتومن؟؟ چه خبره توی این اسیاتک خراب شده؟ هیچ کدومتون هم شکایتی نکردین از این تعرفه؟؟ چه کاربرای لارجی داره این دزد سرگردنه
Last edited by Le0nard0; 06-08-2016 at 23:33.
طبق سیستم قیمت گذاری جدید شرکتها می تونند یک عدد ثابت رو به صورت ماهانه از شما شارژ کنند به اسم هزینه نگهداری ماهانه. برای سرعت 8 مگ این عدد 18 هزار تومن هست. که با 2*3=6 هزار تومن قیمت ترافیک می شه 24 هزار تومان.
با تشکر از گاگولاتوری جهت محافظت از حقوق مصرف کننده![]()
از طرفی قطعی ، تایم اوت توی بازی ، پینگ بالا
از این طرف هم حذف کردن تایم رایگان شبانه بعضی از سرویس ها
با این وضعیت که پیش گرفتن دیگه مجبوریم کوچ کنیم ، بدبختی اینکه هیچ چیز درست نیست توی این خراب شده ، عملا باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم
چاره چیه شما بخر همه هم میخرن 206و چطور میخرن؟ یارو میبینه 5000 تا کارکرد موتور میاد پایین ها ولی بازم میره آشغال بی کیفیت رو میخره خب شرکت هم میبینه ملت خرن ببخشید میخرن آشغالتر هم میکنه
خب اگه مشکل اینه که گرونه 12 تومن درخواست کنیم وام بدن؟؟؟
مسخره اینه که تو این مملکت اگه چند تا شرکت هم بیان در فضای رقابتی ارائه خدمت کنن با هم دست به یکی میشن و عملا رقابتی دیده نمیشه همه این شرکتا عین همن مثال واضحتر هم همون پت و مت خودروساز هستن که عین دو تا شاگرد تنبل میمونن یکی میبینه اون کیفیتو میاره پایین این یکی بدتر از اون عمل میکنه خلاصه دیگه عراق هم تحریم کرده خودرو ایرانی رو به دلیل کیفیت خوبش نمیخرن![]()
Last edited by android500; 07-08-2016 at 00:24.
..حذف شود....حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:18.
..حذف شود....حذف شود....حذف شود....حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)