شما خوب مودم داری که با سیستمت به اینترنت وصل میشی دیگه. اسلیم هم هیچ قطعه اضافی نمیخواد فقط تنضیماتو باید انگولک کنی.
شما خوب مودم داری که با سیستمت به اینترنت وصل میشی دیگه. اسلیم هم هیچ قطعه اضافی نمیخواد فقط تنضیماتو باید انگولک کنی.
دوست من من دقیقا دنبال همونم! یعنی تنظیمات لازمه رو میخوام
اونی که میخواد تنظیمات رو بزاره واسه اتصال سیمی و تنظیمات درون محیط داشبورد و همه ی مسائل مربوط رو هم بزاره![]()
سلام. من تازه xbox slim 250 گرفتم و یارو به LT3 کپی خورش کرد. چند تا سوال داشتم. خواهشا جواب بدین:
1. میشه بازی های LT2 رو رو دستگاه های LT3 بازی کرد، اگه نمیشه راهی داره که مثلا با کامپیوتر و یه DVD Writer با فیرمور Burnermax بشه درستش کرد.
2. حالا که دستگاه کپی خور شده، اگه آپدیت کردمش و از حالت کپی خور در اومد، میشه دوباره (بدون باز کردن دستگاه) روش LT3 بریزم؟
1. بله میشه میتونید موقع خرید بازی برای lt3 بخواید یا اگه از قبل بازی lt2 دارین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. بله میشه (باید کنسول باز شه) ولی به احتمال زیاد این اتفاق نمیفته. ولی برای اجرای بازی های جدید در آینده باید کنسول باز شه فرمور جدید رو درایو ریخته بشه. (بازی های قدیمی اجرا میشن)
شرمنده من با wi fi ایکس باکس کار نکردم. فقط میتونم بگم که (به احتمال زیاد) تنضیمات خاصی نمیخواد جز پسوورد. یه کم باهاش ور بری تو settings حل میشه.
توی پونک یا اریا شهر کسی ادرس مغازه داره که بازیهاش burnermax باشه؟
سلام
اگه کنسول من فلگ شده باشه بعد من به لایو وصل شم، چی میشه ؟ ( هارد کنسول خراب میشه ؟)
دیگه اینکه اگه فلگ شده باشم ، هیچ راهی واسه حلش نیست؟
Last edited by .Behnam.; 04-04-2012 at 10:41.
شما اگه فلگ شده باشید به لایو وصل شید بن میشید ( هارد کنسول هم هیچیش نمیشه ) . راه حلش J tag هستش که هزینه برداره ( باید j tag کنی Sn کنسولتو تغییر بدی بعد از حالت j tag خارج کنی ) یا اینکه مدتی لایو نری شاید بخشیده شدی ( این راه حل احتمال زیاد داره بن شی )
من 2 سالی میشه X360 گرفتم ولی هنوز به لایو وصل نشدم ... می خوام دل بزنم به دریا و وصل شم ... پس اینجور که معلومه ، بدترین اتفاقی که ممکنه بیفته اینه که دیگه نتونم هیچ وقت به لایو وصل شم ، که اینم میشه عین همین 2 سالی که وصل نشدم ...![]()
من کابل lan که سیستم خودم از طریق همین به اینترنت وصل میشه رو زدم پشت کنسول یوزرنیم و پس رو هم وارد کردم ولی اررور میده
تنظیمات خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)