تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3031 از 3195 اولاول ... 20312531293129813021302730283029303030313032303330343035304130813131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,301 به 30,310 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

مرسی دوست من
    سیستم خودم یه اداپتور وایرلس داره که wifi رو میگیره. خود 360 هم اسلیم هست و سرچ که میکنه کانکشن نت wifi رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه. نوع اینترنت مصرفی من wifi هست.الان هم روی سیستم خودم با همون اداپتور نت رو میگیرم ولی توی 360 با این که پیدا میکنه کانکشن wifi رو ولی وصل نمیشه. الان من باید مودم بگیرم یا نه؟ گیج شدم شدید!
    شما خوب مودم داری که با سیستمت به اینترنت وصل میشی دیگه. اسلیم هم هیچ قطعه اضافی نمیخواد فقط تنضیماتو باید انگولک کنی.

2. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من من دقیقا دنبال همونم! یعنی تنظیمات لازمه رو میخوام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اونی که میخواد تنظیمات رو بزاره واسه اتصال سیمی و تنظیمات درون محیط داشبورد و همه ی مسائل مربوط رو هم بزاره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. من تازه xbox slim 250 گرفتم و یارو به LT3 کپی خورش کرد. چند تا سوال داشتم. خواهشا جواب بدین:

1. میشه بازی های LT2 رو رو دستگاه های LT3 بازی کرد، اگه نمیشه راهی داره که مثلا با کامپیوتر و یه DVD Writer با فیرمور Burnermax بشه درستش کرد.

2. حالا که دستگاه کپی خور شده، اگه آپدیت کردمش و از حالت کپی خور در اومد، میشه دوباره (بدون باز کردن دستگاه) روش LT3 بریزم؟

6. این کاربر از euphoria360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام. من تازه xbox slim 250 گرفتم و یارو به LT3 کپی خورش کرد. چند تا سوال داشتم. خواهشا جواب بدین:

1. میشه بازی های LT2 رو رو دستگاه های LT3 بازی کرد، اگه نمیشه راهی داره که مثلا با کامپیوتر و یه DVD Writer با فیرمور Burnermax بشه درستش کرد.

2. حالا که دستگاه کپی خور شده، اگه آپدیت کردمش و از حالت کپی خور در اومد، میشه دوباره (بدون باز کردن دستگاه) روش LT3 بریزم؟
    1. بله میشه میتونید موقع خرید بازی برای lt3 بخواید یا اگه از قبل بازی lt2 دارین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. بله میشه (باید کنسول باز شه) ولی به احتمال زیاد این اتفاق نمیفته. ولی برای اجرای بازی های جدید در آینده باید کنسول باز شه فرمور جدید رو درایو ریخته بشه. (بازی های قدیمی اجرا میشن)

دوست من من دقیقا دنبال همونم! یعنی تنظیمات لازمه رو میخوام
    شرمنده من با wi fi ایکس باکس کار نکردم. فقط میتونم بگم که (به احتمال زیاد) تنضیمات خاصی نمیخواد جز پسوورد. یه کم باهاش ور بری تو settings حل میشه.

8. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

توی پونک یا اریا شهر کسی ادرس مغازه داره که بازیهاش burnermax باشه؟

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اگه کنسول من فلگ شده باشه بعد من به لایو وصل شم، چی میشه ؟ ( هارد کنسول خراب میشه ؟)
    دیگه اینکه اگه فلگ شده باشم ، هیچ راهی واسه حلش نیست؟
    Last edited by .Behnam.; 04-04-2012 at 10:41.

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    اگه کنسول من فلگ شده باشه بعد من به لایو وصل شم، چی میشه ؟ ( هارد کنسول خراب میشه ؟)
    دیگه اینکه اگه فلگ شده باشم ، هیچ راهی واسه حلش نیست؟
    شما اگه فلگ شده باشید به لایو وصل شید بن میشید ( هارد کنسول هم هیچیش نمیشه ) . راه حلش J tag هستش که هزینه برداره ( باید j tag کنی Sn کنسولتو تغییر بدی بعد از حالت j tag خارج کنی ) یا اینکه مدتی لایو نری شاید بخشیده شدی ( این راه حل احتمال زیاد داره بن شی )

12. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اگه فلگ شده باشید به لایو وصل شید بن میشید ( هارد کنسول هم هیچیش نمیشه ) . راه حلش J tag هستش که هزینه برداره ( باید j tag کنی Sn کنسولتو تغییر بدی بعد از حالت j tag خارج کنی ) یا اینکه مدتی لایو نری شاید بخشیده شدی ( این راه حل احتمال زیاد داره بن شی )
    من 2 سالی میشه X360 گرفتم ولی هنوز به لایو وصل نشدم ... می خوام دل بزنم به دریا و وصل شم ... پس اینجور که معلومه ، بدترین اتفاقی که ممکنه بیفته اینه که دیگه نتونم هیچ وقت به لایو وصل شم ، که اینم میشه عین همین 2 سالی که وصل نشدم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من کابل lan که سیستم خودم از طریق همین به اینترنت وصل میشه رو زدم پشت کنسول یوزرنیم و پس رو هم وارد کردم ولی اررور میده
    تنظیمات خاصی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •