تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3030 از 4105 اولاول ... 2030253029302980302030263027302830293030303130323033303430403080313035304030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,291 به 30,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    من شنیدم تاریخ اعزامای تیر ماه خورده شهریور!!
    من اعزامم اردیبهشت بود بعدا تمدید کردم خورد تیر ماه

ولی من چون پیام تبلیغاتی زیاد واسم میاد معمولا نخونده پاک میکنم و الان نمیدونم واسم اس ام اس اومده پاک کردم یا هنوز نیومده !!

الان باید چطوری بفهمم تاریخم شهریور شده با نه؟
    سلام.

برو پلیس +10 و پرینت جدید بگو بهت بده.

2. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از پليس +١٠ جويا شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    واسه همه تیر ماهی ها اینطور منتقل شده به شهریور یا ممکنه بعضی ها هم شامل نشه؟؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان هفته پیش یه سوال کردم از عزیزان که بهترین جا برای خدمت در تهران ناجا کجا هست ، که جواب گرفتم فتا و فاوا بهترینشونن
    طی پیگیری که با اشنامون کردم و صحبت کردن باهاشون این دوتا ارگان زیر فوق لیسانس درخواست نیاز نمیکنن و خرمون هم نرفت که خودمون رو جا کنیم
    حالا دوباره سوال رو میپرسم بهترین جا برای خدمت در ناجا / یگان ویژه در تهران بجز فتا و فاوا کجا هست ( دیپلم پایگاه داده دارم ) جنت آباد هم هستم

ممنون میشم جواب بدید با تشکر
    بعلاوه سوال بالا درمورد خدمت در سفارت ها چی فکر میکنید ( بهترین سفارت ها برای خدمت کدوم ها هستن؟)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به صورت رندوم یه عده رو انداختن شهریور. برا عده ایی هم تغییر نکرده. شانسی بوده دیگه

6. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

نه همه نه، ی عده ای روی انداختن شهریور

8. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    به موردی بر خوردم که نمی دونم تا حالا برای کسی اتفاق افتاده یا نه اگه آره لطف کنید و جواب بدید.
    من چهارشنبه(16/2/94)رفتم پلس 10+ و برگه آماده به خدمتم رو گرفتم. تاریخ ثبت درخواست رو 20/11/93 و تاریخ اعزام رو زده 19/2/94 و علاوه بر تمجید و ستایش از جایگاه رفیع سربازان و غیره و غیره در آخر برگه چیزی دیدم که درجا خشکم زد. 180 روز +خدمت!
    حتماً می دونید که سال 93 با ثبت نام پیش از تاریخ 22 بهمن ماه غیب ها بخشیده می شد بنده هم غیب داشتم و بالاخره در تاریخ 20/11(با خوش شانسی) اسمم در سامانه ثبت شد. یعنی در اون برگه ای که اون خانم مهربان میده و بعد از خوندن مشخصات باید امضاش کنی و بعد یه کپی هم ازش بهت داده میشه.
    این یکی خانم(نمی دونم چرا همشون خانم اند! باید یکی باشه که ما رو درک کنه آخه!) گفت شنبه بیا تا برات توجیه غیبت رد کنیم. حالا دوتا سوال داشتم:
    1- زمان ثبت که می گفتن باید قبل 22 بهمن باشه، همین تاریخی که تو برگه درج میشه و یه کپی ازش به مشمول داده میشه؟ (اگه این طوره پس این اضافه خدمت از کجا اومد)
    2- آیا این درخواست توجیه غیبت واقعاً کارساز هست؟
    در ضمن من برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم که به معافیت از رزم منجر شد. ببخشید که خیلی طولانی شد و در ضمین مثل همیشه
    پیشاپیش متشکرم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    به موردی بر خوردم که نمی دونم تا حالا برای کسی اتفاق افتاده یا نه اگه آره لطف کنید و جواب بدید.
    من چهارشنبه(16/2/94)رفتم پلس 10+ و برگه آماده به خدمتم رو گرفتم. تاریخ ثبت درخواست رو 20/11/93 و تاریخ اعزام رو زده 19/2/94 و علاوه بر تمجید و ستایش از جایگاه رفیع سربازان و غیره و غیره در آخر برگه چیزی دیدم که درجا خشکم زد. 180 روز +خدمت!
    حتماً می دونید که سال 93 با ثبت نام پیش از تاریخ 22 بهمن ماه غیب ها بخشیده می شد بنده هم غیب داشتم و بالاخره در تاریخ 20/11(با خوش شانسی) اسمم در سامانه ثبت شد. یعنی در اون برگه ای که اون خانم مهربان میده و بعد از خوندن مشخصات باید امضاش کنی و بعد یه کپی هم ازش بهت داده میشه.
    این یکی خانم(نمی دونم چرا همشون خانم اند! باید یکی باشه که ما رو درک کنه آخه!) گفت شنبه بیا تا برات توجیه غیبت رد کنیم. حالا دوتا سوال داشتم:
    1- زمان ثبت که می گفتن باید قبل 22 بهمن باشه، همین تاریخی که تو برگه درج میشه و یه کپی ازش به مشمول داده میشه؟ (اگه این طوره پس این اضافه خدمت از کجا اومد)
    در ضمن من برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم که به معافیت از رزم منجر شد. ببخشید که خیلی طولانی شد و در ضمین مثل همیشه
    پیشاپیش متشکرم
    جواب خلاصه
    ١- بله منظور تاريخى كه تمام مشخصات شما وارد سامانه شده كه تاريخ ان براى شما ٢٠ بهمن بوده
    ٢- در حين خدمت بارها ديده بودم كه اضافه خدمت غيبت هاى غير موجه بسيارى از سربازان حذف شده بود
    جاى نگرانى ندارد فقط پيگير موضوع باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    پیشاپیش متشکرم

مگه نوزدهم اردیبهشت اعزام میکنن سرباز ها رو؟ قاعدتن باید ماهای فرد اعزام کنن؟
    تا جایی ک من میدونم پلیس 10 الکی حرفی نمیزنه، یعنی اگه حارج از محدوده اختیاراتشون باشه ارجاع میدن به نظام وظیفه، انشالا مشکلی نیست

13. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه نوزدهم اردیبهشت اعزام میکنن سرباز ها رو؟ قاعدتن باید ماهای فرد اعزام کنن؟
    تا جایی ک من میدونم پلیس 10 الکی حرفی نمیزنه، یعنی اگه حارج از محدوده اختیاراتشون باشه ارجاع میدن به نظام وظیفه، انشالا مشکلی نیست
    تا جایی که من خوندم و یادم هست دیپلم و زیرش هر ماه اعزام دارن. بعلاوه 19/2 یعنی فردا باید برم و تازه دفترچه سبز رو که توش تاریخ دقیق اعزام درج شده رو بگیرم. به این دلیل نمی دونم شاید هم اردیبهشت اعزام نشم.
    Last edited by Dirk; 08-05-2015 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

تا جایی که من خوندم و یادم هست دیپلم و زیرش هر ماه اعزام دارن. بعلاوه 19/2 یعنی فردا باید برم و تازه دفترچه سبز رو که توش تاریخ دقیق اعزام درج شده رو بگیرم. به این دلیل نمی دونم شاید هم اردیبهشت اعزام نشم.
    برگ سفید گرفتی؟ برگ سبز رو ک همون موقع ثبت نام میدن بهت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •