سلام.
برو پلیس +10 و پرینت جدید بگو بهت بده.
سلام.
برو پلیس +10 و پرینت جدید بگو بهت بده.
واسه همه تیر ماهی ها اینطور منتقل شده به شهریور یا ممکنه بعضی ها هم شامل نشه؟؟
بعلاوه سوال بالا درمورد خدمت در سفارت ها چی فکر میکنید ( بهترین سفارت ها برای خدمت کدوم ها هستن؟)
به صورت رندوم یه عده رو انداختن شهریور. برا عده ایی هم تغییر نکرده. شانسی بوده دیگه
نه همه نه، ی عده ای روی انداختن شهریور
سلام به تمامی دوستان
به موردی بر خوردم که نمی دونم تا حالا برای کسی اتفاق افتاده یا نه اگه آره لطف کنید و جواب بدید.
من چهارشنبه(16/2/94)رفتم پلس 10+ و برگه آماده به خدمتم رو گرفتم. تاریخ ثبت درخواست رو 20/11/93 و تاریخ اعزام رو زده 19/2/94 و علاوه بر تمجید و ستایش از جایگاه رفیع سربازان و غیره و غیره در آخر برگه چیزی دیدم که درجا خشکم زد. 180 روز +خدمت!
حتماً می دونید که سال 93 با ثبت نام پیش از تاریخ 22 بهمن ماه غیب ها بخشیده می شد بنده هم غیب داشتم و بالاخره در تاریخ 20/11(با خوش شانسی) اسمم در سامانه ثبت شد. یعنی در اون برگه ای که اون خانم مهربان میده و بعد از خوندن مشخصات باید امضاش کنی و بعد یه کپی هم ازش بهت داده میشه.
این یکی خانم(نمی دونم چرا همشون خانم اند! باید یکی باشه که ما رو درک کنه آخه!) گفت شنبه بیا تا برات توجیه غیبت رد کنیم. حالا دوتا سوال داشتم:
1- زمان ثبت که می گفتن باید قبل 22 بهمن باشه، همین تاریخی که تو برگه درج میشه و یه کپی ازش به مشمول داده میشه؟ (اگه این طوره پس این اضافه خدمت از کجا اومد)
2- آیا این درخواست توجیه غیبت واقعاً کارساز هست؟
در ضمن من برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم که به معافیت از رزم منجر شد. ببخشید که خیلی طولانی شد و در ضمین مثل همیشه
پیشاپیش متشکرم
جواب خلاصه
١- بله منظور تاريخى كه تمام مشخصات شما وارد سامانه شده كه تاريخ ان براى شما ٢٠ بهمن بوده
٢- در حين خدمت بارها ديده بودم كه اضافه خدمت غيبت هاى غير موجه بسيارى از سربازان حذف شده بود
جاى نگرانى ندارد فقط پيگير موضوع باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مگه نوزدهم اردیبهشت اعزام میکنن سرباز ها رو؟ قاعدتن باید ماهای فرد اعزام کنن؟
تا جایی ک من میدونم پلیس 10 الکی حرفی نمیزنه، یعنی اگه حارج از محدوده اختیاراتشون باشه ارجاع میدن به نظام وظیفه، انشالا مشکلی نیست![]()
تا جایی که من خوندم و یادم هست دیپلم و زیرش هر ماه اعزام دارن. بعلاوه 19/2 یعنی فردا باید برم و تازه دفترچه سبز رو که توش تاریخ دقیق اعزام درج شده رو بگیرم. به این دلیل نمی دونم شاید هم اردیبهشت اعزام نشم.
Last edited by Dirk; 08-05-2015 at 21:08.
برگ سفید گرفتی؟ برگ سبز رو ک همون موقع ثبت نام میدن بهت؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)