تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 942 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این تالیا نیوز چه سایت آشغالیه. در مورد کاهش تعرفه ها و هدایای تابستانی هیچی نگفته ولی اون زمانی که تعرفه ها گرون شد بدجوری توی بوق و کرنا کرده بود. این به کنار تازه یه مطلب انتقادی از ایرانسل هم نوشته و خیلی بهش آب و تاب داده.
    خدایی با اومدن ایرانسل بازار تالیا بدجوری کساد شده و اینجوری میخواد خودش رو ثابت کنه.
    روز 27 اردیبهشت که روز ارتباطات بود توی رادیو آمار استفاده کنندگان موبایل تو ایران رو هم گفت: ارتباطات سیار 15.5 میلیون مشترک-ایرانسل با فقط 7 ماه فعالیت 1 میلیون و 600 هزار مشترک-تالیا با 3 سال فعالیت 750 هزار مشترک.
    خودتون قضاوت کنین......

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من متوجه این تعرفه های جدید نشدم
    برای ثانیه ای دقیقه ای چه قدر میشه؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من متوجه این تعرفه های جدید نشدم
    برای ثانیه ای دقیقه ای چه قدر میشه؟
    اگه سوالت رو درست فهمیده باشم تعرفه ها به شکل زیره:
    دائمی: تماس با ایرانسل=دقیقه ای 499 ریال و تماس با خطوط دیگر=دقیقه ای 625 ریال
    اعتباری:تماس با ایرانسل=دقیقه ای 620 ریال و تماس با خطوط دیگر=دقیقه ای 852 ریال
    البته محاسبه ها بر حسب ثانیه انجام میشه و من کلی نوشتم. هر ثانیه الان تو خاطرم نیست چقدر میشه.
    Last edited by Maziar_69; 02-06-2007 at 00:58.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز سرتان را درد می آورم ولی حتما مطالعه کنید
    قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.

دوست عزيز اولا عضويت شما و ورود شما رو به اين تاپيک تبريک ميگم
    وبعد هم ما مانند ايرانسل شيک وبا استاندارد هاي جهاني قدم برداريم ولي در کجا ؟ در جايي که تمام چيزاش با استاندارد و قوانين جهاني چار تا سر وگردن پايين تر است و مردمش به اجراي همين استاندارد و قوانين نصفه نيمه در تمام ابعاد زندگيشون نا اميد و شکاک هستند چه برسه به چيزي بنام ايرانسل ، بند بند محاسني که شما از آن نام برديد از همان روزهاي اول نيز مطرح بود ومدافعان ايرانسل از همان روزهاي اوليه مطرح ميکردنند. بيشتر اين مردمي که شما بارها از آنها بي درد ياد کردين و ازشون توقع حق شناسي داريد مردماني هستند با کلي مشغله ذهني و شغلي در روز ،که آن را با هر گرفتاري به شب ميرسونند وبعد از آن هم بقيه ساعات رو با ماشين حساب در حال حساب کتاب کردن زخمها وچاله چوله هاي زندگي و دواي دردشون هستند و اينو ياد گرفتن که هيچ ارزوني بي حساب نيست وهيچ گراني بي حکمت نميشه
    شما بيشتر مطلبتو ن راجع صحبت از سياهيه مافياي سياهه ، البته شايد شما اينقدر سياه ميبينيد مطمئن باشيد که رنگهاي زرد و سورمه اي ايرانسل آنقدر فضا را پر کرده است که رنگ سياه مافياي سياه مثل 20 و30 و غيره را کاملا تحت تاثير قرار داده است نمونش بيلبوردها ،تبليغات عظيم راديو تلويزيوني ،زير نويس ،پلاکارد
    ها وبروشورهاي خوش آب ورنگ توي موبايل فروشيها ،سريالهاي تلويزيوني طنز ، بالون ، جشنواره ........ نتيجه اينکه تبليغات ايرانسل خيلي بيشتر از تبليغات سياه مافياي سياه بوده ولي چرا هنوز اينگونه برداشت ميشه که مردم استقبال نکردند ؟ بخاطر اينکه هنوز ايرانسل کار جدي را براي اعتماد سازي انجام نداده است براي اينکه ايرانسل هنوز بازار را نميشناسد چون ايرانسل فکر ميکند تمام بازار نوجوانان هستند که بايد با هدايا آنها را مشتري کرد ، چون که ايرانسل به يک جور عدم سازگاري گفتار و رفتار گرفتار است چون ايرانسل ميخواد ره صد ساله را يک شبه طي کند و در همون حال هم بازار خوب داشته باشه و هم در آمد خوب ، تند وتند اقدام به نصب bts و دکل در شهرهاي مختلف کرد ولي با پشتيباني وشبکه ضعيف، چون در شهرهاي فاقد پوشش دست به فروش سيم کارت زد،و تمام اين کارها را کرد و به يک جور عدم ثبات در رفتار متهم شد نمونه اخير وبارز آن را که خود ايرانسل باعث شد همين تعرفه بود که بارها براي تغيير ندادن آن نطق کردن وبعد
    براي ثانيه اي شدن آن چند بار اعلام آمادگي کردن ولي در عمل دنبال گران کردن آن بودند(اينجا بود که ايرانسل اين مسئله را فراموش کرد که هر سيستمي بخصوص از نوع خصوصي آن بايد مدتي گشنگي بکشه تا به سود دهي برسه )واقدام به ازدياد تعرفه وبعد ثانيه اي شدن آن کرد در همان زمان وقبل از آن در همين تاپيک بنده و چند تا از دوستان ديگر اقدام ايرانسل را يک جور خود زني تعبير کرديم ومطمئن بودم که نتيجه خوبي را در بر نخواهد داشت که همان هم شدو تعجب ميکنم که ايرانسل چطور اين قضيه را ناديده گرفت و شما هم اکنون از آن ناراحت هستيد لازم به ياد آوريه که ايرانسل از برنامه خود چه در واگذاري سيمکارت و پوشش عقب مانده واز اين بابت تحت فشار ميباشد ويکي از دلائل شرايط فروش آسانتر ،با تمهيدات اعلام شده را ميتوان اين دانست

یکی دیگر از دلائل تعجب شما درباره ترجیح مردم به خرید سیمکارت دولتی راشاید بتوان همین داشتن ثبات وعدم تغییر در تعرفهاش دانست با قول شما گران است ولی مشترکینش ترجیح میدن اینگونه باشه تا اینکه هر هفته ویا هر ماه مانند اینگونه که بر ما گذشت که همش در کوران تعویض عدد وارقام تعرفه و قیمت و بوده ایم باشند
    نتيجه اينکه اخبار از نوع خوب و متوسط و بد با چيزي به نام عمل سنجيده ميشود صرف اينکه اخبار خوب ميدهند را نميشود ملاک قرار دهيم . هر چند وقتي وارد اين اخبار خوب ايرانسلي ميشي ميبيني که زياد هم قابل ذوق کردن نيستن و اما اگر وشرط وشروط دارند وبدرد همه نميخورند بالاخره اين اخبار خوب يک روزي تمام ميشود بعدش چي ، بعدش بايد ايرانسل بدونه وبفهمه که با چه بازار شکاک و ريز بين و با چه وابستگيهايي سرو کار دارد بازاري که مردمش نه تنها با موبايل دولتي بلکه با هر چيزي از نوع دولتي آن مانند، سوبسيد دولتي ، خوراک دولتي ، اعتبارات دولتي ، وام دولتي ، بذر دولتي ، کود دولتي ، کوپن دولتي ، شغل دولتي و......... خو گرفته اند و نميشه ونبايد توقع اعتماد به يک سيستم خصوصي با اين همه فراز ونشيب را به اين زودي ها از آنها داشت ( خلاصه کلام اين که خود مردم هستند که به وعده و وعيد ، حال از هر نوعي چه دولتي وچه خصوصي که باشه ديگه واکنش چنداني نشان نميدهند ( البته نه همشون) و به قول شما ارج نمي نهند ،احترام مورد نظر شما بايد از دو طرف باشد و نه فقط زمان خريد سيم کارت ويا محصولشان )
    دوست عزيز براي بهتر آگاه شدن از مشکلاتي که افراد با ايرانسل داشته اند بهتر است در انجمنهاي مختلف و يا در همين تاپيک ودر صفحات قبلي مراجعه کنيد بالاخره يک چيزايي پيدا ميکنيد که دونستنش خالي از لطف نيست ما بايد بفکر منافع مصرف کننده باشيم يعني خودمان، و وظيفه آنها هم که مدعي ارائه خدمات هستند ارائه خدمات با ايجاد حس اعتماد براي مصرف کننده است حال با هر عنوان چه دولتي چه ايرانسل چه تاليا وغيره ، عجله نکنيد اگه ايرانسل روند رو به پيش را در پيش بگيرد وسعي در اعتماد سازي و خدمات کم ايراد و بدون سودجوئیه نابهنگام بکنه يواش يواش ميتونيم به آينده آن اميدوار باشيم
    در ضمن براي اينکه بنده را به داشتن ريگ مافياي سياه مورد نظر شما در کفشم متهم نکنيد بايد بگويم من از بهمن ماه سيم دائمي ايرانسل دارم واز طرفداران آن بودم ولي يواش يواش ...خيال عوض کردن سيمکارتم را هم ندارم وانتقاد هم ميکنم و ديگه اينکه عکس انتخابي من اتفاقي سياه و سفيد ميباشد وهيچ ربطي به مافياي سياه نداره بخدا ...

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آن موقع که میگیم اسم تاپیک را باید عوض کنیم بعضی ها ناراحت میشن ولی خودتون قضاوت کنید بمحض اینکه یکی تعریف وتمجید میکنه یکدفعه همه پیداشون میشه ولی اگه ایرادی وارد بشه هیچکس پیداش نیست
    هیچکس پیدا نمیشه جواب آن بنده خدای ehsanch تازه وارد و با اون بریده ریز مکالمه که رو دستش مونده را بده یا حداقل از طرف سیستم مورد علاقشون یک کمی دل داریش بدن باشه خیالی نیست این نیز بگذرد

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ... پوشش طرف های بزرگهر از وقتی این دکل را برداشتند افتضاح شده ... اتفاقا تنها دکلی که ایرانسل برای نصب آن مجوز داشته همین دکل دروازه تهران هست و طرف های خمینی شهر و نجف آباد که به شهرداری اصفهان مربوط نیست که دخالت کنه ... من به شهرداری حق میدم چون ایرانسل می خواهد زیر آبی بره و هزینه ای پرداخت نکنه ... کلا زیاد به فکر راه اندازی رسمی شبکه حداقل امسال را در اصفهان نباشید ... مشکلات تلفن ثابت به ایرانسل هم اینطور که معلوم هست هیچ وقت حل نخواهد شد در اصفهان پس عملا استفاده از ایرانسل حتی اگر راه اندازی رسمی بشه فایده ای نداره ولی ایرانسل هنوز با اینکه این مشکلات را میدونه داره مثل نقل و نبات در اصفهان سیم کارت میفروشه و تبلیغ می کنه و مردم از همه جا بی خبر هم وقتی سیم کارت را می خرند می بینند چه کلاه گشادی سرشون رفته ... ایرانسل اگر به فکر حقوق مصرف کننده بود به این صورت در شهری که این همه مشکلات در آن داره سیم کارت نمی فروخت ...
    منظورت از پیچوندن چیه ؟
    اگه میخوایی بگی که به شهرداری پول نده , اصلا به شهرداری ربطی نداره , یه بنده خدا دوست داره حیاط یا پشت بام خونه اش رو به ایرانسل اجاره بده . ( اینجا هم به مشکل مشابهی برخوردیم , یعنی شهرداری اومد ادعای ارتفاع کرد , از طرف شرکت که پیگیری کردیم هیچ کاری نتونست بکنه )

بیچاره ایرانسل تا میاد یکی دو ماه پول گیرش بیاد دوباره مجانیش میکنه. راستی پول این همه تبلیغ رو از کجا میارن اینا؟
    اتفاقا ایرانسل دخل و خرجش توپه توپه , منتها چون مخابرات داره 100 برابر قیمت واقعی گرون تر حساب میکنه ما فکر میکنیم قیمت خدمات موبایل همینه .

با سلام به دوستان عزیز سرتان را درد می آورم ولی حتما مطالعه کنید
    قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.

پیشنهادهای تشویقی ایرانسل نظر مردم ایران را که در این سرزمین از این چیزها ندیده بودند به خود جلب کرد و باعث افزایش سریع مشتریان ایرانسل شد. اما مافیای ضد ایرانسل دست به کار شد و خبرهای خوب ایرانسل را بد جلوه داد و خبرهای متوسط را هم بد و خبرهای بد را هم صد البته بد جلوه داد. و این اخبار که به کاهش مقبولیت ایرانسل منتهی می شد را بارها در خبرهایی مانند اخبار 20:30 دیدیم و شنیدیم. اما خبر های خوب و متوسط و بد کدامند؟

اخبار خوب یعنی دادن پیشنهادی تشویقی مانند اس ام اس رایگان در برخی از زمانها که بعد ها خود مردم گفتند این کلکی بوده که سیم کارت هایش را بفروشد. خوش به حال شما مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی فروختی دوسیم کارت در یک بسته با قیمت کمتر. این خبر هم با کساد بودن بازار ایرانسل، نه در بین مردم کوچه و بازار که در اخبار رسمی تلویزیون تعبیر شد و مافیای قدرت کار خودش را کرد. خوش به حال مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی دادن یک سیم کارت اعتباری مجانی همراه یک سیم کارت دائمی . متاسفانه این خبر هم به سرنوشت خبرهای خوب دیگر دچار شد. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و خوش به حال مردم بی درد!

اخبار متوسط یعنی مجهز بودن ایرانسل به نسل 2.75 که شامل امکاناتی مانند Gprs و Mms و سرعت سریعتر در بر قراری ارتباط و ردیابی مناسب تر مشترک در هنگام سویچ از یک آنتن به آنتن دیگر و مزایای فنی اینچنینی. اما این خبر هم با بالا بودن نرخ تعرفه Gprs و شایعات زیادی ( از نوع بدش) به یک خبر ضد ایرانسلی تبدیل شد. بدون اینکه به مشترک بگویند این Gprs برای رفتن به اینترنت به صورت دراز مدت و طولانی نیست و برای کارهای ضروری است چراکه پهنای باند امواج شبکه همراه بسیار ارزشمند است و کس نمی تواند با اشغال کردن به مدت طولانی و با هزینه کم از آن استفاده کند. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و این خبر متوسط را هم بسیار بد جلوه داد و خوش به حال مردم بی درد!

و اما اخبار بد مانند گران شدن تعرفه ایرانسل که چه بگویم وقتی خبرهای خوب و متوسط بد و مخرب منتشر می شوند وای به این خبر که ذاتا برای هر مشترکی بد خواهد بود و در اینجا دیگر مافیا کار خودش را تمام کرده بود و اما خوش به حال مردم بی درد!
    چرا خوش به حال مردم بی درد؟
    دادن پیشنهادی تشویقی و یا یکی بخر دو تا ببر از استاندارد های فروش محصول در کشورهای معتبر جهانی است اما وقتی پس از 27 سال شرکت خصوصی آمد و این کار را کرد چنان این اعمال را منفی جلوه دادند که مردم هم باور کردند. یا مردم ما خیلی ساده باورند یا خیلی بی درد!. وقتی ایرانسل سیم کارت هایش را آماده کرد و بدون ثبت نام و در صف ماندن حاضر و آماده به تعداد زیاد روانه بازار کرد ( بعد از این همه واگذاری در سیم کارت های دولتی) بدیهی بود با روشهای مختلفی مشتری را به خود جلب کند این نه کلک است نه حقه بازی. این یک روش معمول در دنیای رقابتی امروزی است که البته در طول این 27 سال از این چیزها در ایران ندیده بودیم. اما انگار مردم ما واقعا پول دار و بی دردند که همین اخبار خوب را هم همانطور که مافیا ضد ایرانسلی خواسته بود بد تعبیر کردند. قبول دارم که اگر تعرفه ایرانسل افزایش یابد همه ما ایرانسلی ها با هم بر روی سرمان بزنیم و زاری کنیم و داد و فریاد بکشیم.

اما نمی توانم قبول کنم که پیشنهاد های تشویقی را به جای اینکه ارج نهیم و احترام ایرانسل به مشتریانش بدانیم بی ارزش کنیم

قبول ندارم که دادن سیم کارت مجانی را به جای اینکه خوشحالی کنیم و دستت درد نکند بگوییم مانند اخبار 20:30 به کسادی بازار ایرانسل تعبیر کنیم. اعتقاد بر این است که خبر بد را بد بدانیم اما خبر خوب را بد جلوه ندهیم. متاسفانه مافیای قدرت تا به حال برنده شده و حسابی اذهان مردم را خراب کرده است. اگر ایرانسل تعرفه را گران کند خبر اینطور می رود که ای داد ای هوار که تعرفه ایرانسل چه گران است. اگر ایرانسل تعرفه را ارزان کند یا طرحهای مختلف مناسب ارائه کند یا سکوت می شود یا خبر اینطور می رود که بالاخره این بازار سوت و کور باید دست پایی برای بقای خود بزند.

ای افراد با انصاف قضاوت کند. مطالبی که گفتم در همین جامعه ما و در اخبار و نشریات گفته شده و می شود. به فرض این همه سیاه نمایی برای ایرانسل اما ...
    کاش اپراتور دولتی که بر گرفته از این مردم است و مال مردم ایران است در طول این 12 سال دلش به حال مردم می سوخت و پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. شب عید اس ام اس را مجانی می کرد!. کاش به افراد کم بضاعت سیم کارت مجانی! توزیع می کرد. کاش آنقدر سریع و به مقدار لازم سیم کارت آماده می کرد که به قول ضد ایرانسلی ها سیم کارت هایش روی دستش باد می کرد! و برای فروش آن پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. مگر این مردم همیشه درد کشیده چه چیزی غیر از این می خواهند؟ خوش به حال مردم بی درد که انگار چیز دیگری می خواهند! انگار مردم دوست دارند سیم کارت گران باشد توی صفهای طولانی بایستند و همیشه منتظر اعلام شماره دو رقم سمت راست فیش خود باشند! حتما گران بودن سیم کارت کلاس داره نه! واقعا که هر چه می کشیم از دست خودمان می کشیم.
    واقعا چه پولهایی و چه دستهایی در کار بود که سیم کارت های دولتی در طول 12 سال با قیمت های بالا خرید و فروش می شدند؟
    تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا شرکت ارتباطات سیار نتواست بعد از چند سال اول، سیم کارت به میزان فراوان و به اندازه تقاضا وارد بازار کند تا قیمت ها شکسته شود و نگوید یکی بخر دو تا ببر... چرا؟
    لطفا مقابل سیاه نمایی درباره ایرانسل بایستید. سیاه نمایی بس است. نمی گویم همه چیز در ایرانسل خوب است نه اصلا. ولی آنچه خوب است واقع نمایی است.
    ارزان بودن ایرانسل هیچ ربطی به شخصیت شما ندارد. کسانی که شرم دارند شماره آنها با 0935 شروع شود بهتر است همیشه در انحصار شرکتهای دولتی باقی بمانند و البته اعتراض هم نکنند. احمق کسی است که کالایی را در شرایط مساوی گران بخرد. نه توهین نمی کنم. اگر شما بررسی کرده اید و به دلیل شهرهای زیاد تحت پوشش و تعرفه ارزان تر سیم کارت دولتی خریده اید خوب کاری کرده اید.اما اگر بدون توجه به این مسائل و برای بالا بودن کلاستان این کار را کرده اید چه؟

تعرفه 45 تومانی اپراتور دولتی باعث شد همه فکر کنند این اپراتور خیلی ارزان است ولی متاسفانه در اینجا بر عکس ایرانسل خیلی به تعرفه 76 تومانی ( بین شهری) و 90 تومانی ( جا به جایی) پرداخته نشد.

از هر مشترک جدید اپراتور دولتی برای وصل سیستم پیام کوتاه در ابتدا 2000 تومان وجه دریافت می شود ولی متاسفانه خیلی به آن پرداخته نشد( در ایرانسل هزینه وصل مجانی است)

از هر مشترک اپراتور دولتی برای نمایش شماره تماس گیرنده در ماه 500 تومان بدون هیچ دلیل علمی و فنی و اقتصادی گرفته می شود ولی حتی یکبار هم در اخبار این مسائل گفته نشد.

خواهشا کسانی که ایرانسل را اینقدر سیاه می بینند از مجانی بودن سیم کارت در کشورهای اروپایی و از این جور فیگور اصلا صحبت نکنند که حالم از مرغ همسایه ای که همیشه به شکل غاز دیده می شود به هم می خورد.
    اگر ایرانسل اینقدر توسط مافیای ضد ایرانسلی سیاه جلوه داده نمی شد الان وضع ما ایرانسلی ها خیلی بهتر بود و متعجبم از این مردم بی درد که از سیم کارت مجانی خوششان نمی آید ولی اگر نان 5 تومان گران شود یک ماه اخبار مهم تاکسی ها و اتوبوس ها را به خود اختصاص می دهد.
    مخلص کلام
    اخبار خوب را خوب ببینید و خوب بیان کنید
    اخبار متوسط را متوسط ببینید و متوسط بیان کنید
    اخبار بد را بد ببینید و بد بیان کنید
    و هر که را دیدید چنین نکرد حتما ریگی در کفشش دارد. ریگی مانند ریگ مافیای قدرت!

مانند ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
    اتفاقا به موارد مهمی اشاره کردی ولی مهمترین مورد اینه که
    دولت با گرفتن پول اولیه سیم کارت از ملت ( همون اوایل که موبایل اومده بود ) فقط قسمتی از پول رو خرج تاسیسات کرد و مابقی رو به عنوان سرمایه گذاری به بانک سپرد و فقط از قسمتی از سود حاصل برای مشترکین سیم کارت خرید .
    و این قضیه در هر دوره تکرار میشه , یعنی ملت به دولت پول بده که دولت سهام بخره و سود سهام رو به تعدادی که سیم کارت میرسه برای ملت سیم کارت بخره . فکر نکنم معادله به این سادگی رو کسی دقت کرده باشه .
    برای اثباتش فقط تعداد مشترکین رو + مبلغ هر سیم کارت + سود بانکی اون موقع رو حساب کنید و از تعجب 4شاخ دربیارید

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگن gprs ایرانسل توی مشهد هنوز مجانیه, راسته؟
    من هم برام قبض اومده , دیتا هیچی حساب نکرده .
    ولی چون اکثر اوقات ADSL دم دستمه با گوشی کاری ندارم و فقط وقتی توی مسیر هستم ازش استفاده میکنم .

آن موقع که میگیم اسم تاپیک را باید عوض کنیم بعضی ها ناراحت میشن ولی خودتون قضاوت کنید بمحض اینکه یکی تعریف وتمجید میکنه یکدفعه همه پیداشون میشه ولی اگه ایرادی وارد بشه هیچکس پیداش نیست
    هیچکس پیدا نمیشه جواب آن بنده خدای ehsanch تازه وارد و با اون بریده ریز مکالمه که رو دستش مونده را بده یا حداقل از طرف سیستم مورد علاقشون یک کمی دل داریش بدن باشه خیالی نیست این نیز بگذرد
    تمام حرفهای پست قبلیت رو هم خوندم و قبول دارم که یه جاهایی ایرانسل کارایی خوبی ارائه نکرده . ولی خداییش ملتی که شبانه روز از دولت شاکی هستند , چطور راضی میشوند کلی پول ( الحق مبلغ 300 هزار تومان پول کمی نیست ) به حساب دولت بریزند که اگر احتمالا روزی سیم کارتهاشون فروش نرفت سایتهاشون آتیش گرفت و تمام مشترکهاش مردند ( ببخشید ولی از این تخیلی تر نداشتم ) شرکت مخابرات اعلام ورشکستگی نکنه . اصلا ملتی که از دولت شاکی هستند چرا این کار رو میکنند , به نظر من باید ریشه ای تر با مساله برخورد کرد .
    ولی یک نکته ای هست , دیگه از تبریز خبری نیست ( نمیدونم کیفیت شبکه اونجا چطوره ) .
    ---------------
    در مورد اون دوست عزیز هم بگم اون تخفیفها قطعی نیست برای اکثریته ( من خودم توی اقلیت افتادم و دو دوره تخفیف برام حساب نشده ) . این قضیه به ایراد نرم افزار محاسبه برمیگرده که تا حالا چندین مرتبه دوباره نویسی شده .
    یه نکته رو دوستان اشاره کردند و اون هم شفاف سازی هست . اگر مثلا مهندس دزفولی بیاد و توی تلویزیون بگه ما چنین کردیم و چنان کردیم , خدا وکیلی کی میاد این رو به فال نیک بگیره , همه میگند این آخرین تیر ترکش بوده برای جلب اعتماد از دست رفته . و توی اخبار و روزنامه ها کلی انتقاد میشه .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با تعرفه های تشویقی ویژه تابستان شانس خود را امتحان کنید برای برنده شدن یکی از اتومبیل های Bmw ایرانسل سفر به جام ملتهای آسیا و یک میلیارد ريال جایزه نقدی با طرح های تعرفه تشویقی جدید ایرانسل!

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

دوستان اين سرويسهاي voice mail و who called فقط مال سيم كار تهاي دائميه يا براي اعتباري هم هستش اگه هست طريقه فعال سازي هر كدومشون چجوريه؟
    براي هر دو هستش
    130 و 140

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

کسی هست بتونه کمک کنه که من بتونم mms گوشی k750 رو فعال کنم ؟؟؟؟؟
    تا حالا تمام مطالب این سایت رو مطالعه کردم ولی کسی تنظیمات کامل mms گوشی k750 را توضیح نداده
    لطفا اگر کسی میدونه یک بار تنظیمات رو بنویسه.
    بهتر بود يه سرچ توي پستاي قبلي ميزدي

شماره 2225 رو بگير بعد بزن
    Sonyericsson K750i

از طريق شماره گيري 130 و 140 هم ميتوني در قسمت خدمات ايرانسل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •