تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 535 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز اگر امتحان کنی وقتی در ویستا می خوای در یاهو مسنجر نمی نویسه یعنی همش علامت سوال میزاره
    شما باید تو Local Language و System Language باید Persian رو انتخاب کنید تا درست بشه ! من هم همین کار رو کردم ! با اینکار تاریخ ها قمری میشه فقط البته مشکلی نیست !

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

سیستم لوکال زبان نمایش داده شده در برنامه ها که یونیکد را ساپورت نمیکنن را به زبانی که انتخاب کرده اید کنترل میکند تا در آنها زبان یونیکد مثل فارسی قابل خواندن یا نوشتن باشند حالا اگر اونو فارسی کنید بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من Nero 8 Ultra Edition 8.3.6.0 رو روي ويستا نصب كردم، ظاهرا مشكل خاصي نداره ولي وقتي كه ويندوز بالا مياد پيغام close program براي nero مياد. مثل اينكه با startup مشكل داره. درسته؟ از startup برش دارم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این نظیر همون مشکلیه که Colne cd 3 تو اکس پی خطا می ده اگه nero مشکلی با ویندوزتون نداره

می تونید از msconfig تب Startup تیک مربوط به nero رو بردارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.. من نوت بوک vaio fz290n5 دارم.. قبلا xp نصب کردم ولی حالا complete system recovery کردم و دوباره ویستا نصب کردم... یه سری برنامه trial version مثل acrobat professional , office 2007 و ... داره که من اینهارو با برنامه Your Uninstaller 2008 همشونو Uninstall کردم ولی هنوز office توی start>all Programs وجود داره و وقتی مثلا روی Microsoft Word 2007 کلیک میکنم Word 2007 رو install میکنه!!!!! در ضمن از وقتی هم این برنامه هارو Uninstall کردم حجم خالی درایو C حدود 3-4 گیگ کمتر شده!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.. من نوت بوک vaio fz290n5 دارم.. قبلا xp نصب کردم ولی حالا complete system recovery کردم و دوباره ویستا نصب کردم... یه سری برنامه trial version مثل acrobat professional , office 2007 و ... داره که من اینهارو با برنامه Your Uninstaller 2008 همشونو Uninstall کردم ولی هنوز office توی start>all Programs وجود داره و وقتی مثلا روی Microsoft Word 2007 کلیک میکنم Word 2007 رو install میکنه!!!!! در ضمن از وقتی هم این برنامه هارو Uninstall کردم حجم خالی درایو C حدود 3-4 گیگ کمتر شده!!!!!!!!!!
    اگه میتونی دوباره office رو نصب کن بعد unistall کن...اینجوری دیگه همه چیزاشو خودش از اول پاک میکنه

در آغاز فعالیت p & r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ايران آزاد...

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.مشكلي كه من با ويندوز ويستا {فارسي} دارم اينه كه از وقتي كه نصبش كردم بازيهايي رو كه روي ايكس پي اجرا مي شد اجرا نمي كنه و اگر هم اجرا بشه سرعت بازيها رو پايين مياره.

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یا کارت گرافیکت ضعیفه یا درایورش درست نصب نیست

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.مشكلي كه من با ويندوز ويستا {فارسي} دارم اينه كه از وقتي كه نصبش كردم بازيهايي رو كه روي ايكس پي اجرا مي شد اجرا نمي كنه و اگر هم اجرا بشه سرعت بازيها رو پايين مياره.
    Directx 9 رو نصب کن.این برنامه در داخل اکثر بازیها موجوده که سرعت اجرای بازیها هم به خیلی چیزها بستگی داره .علت یا از سیستم شماست یا از خود بازی.
    - مشخصات سیستم شما چیه؟
    - کدام بازی با ویستا سرعت اجراش کمه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

service pack1 توی لیست آپدیت های windows نیست. نمیخوام از سایت microsoft به صورت جدا دانلود کنم چون اینجوری حجمش 430 مگابایت میشه ولی اگه windows update دانلود کنه فقط 60 مگابایت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •