باشه
میتونی هر وقت قسمت شد و تونستیم بازی کنیم
چه شبکه و چه تو گیم نت
ضعیف ترینشون رو انتخاب کنی.
باشه
میتونی هر وقت قسمت شد و تونستیم بازی کنیم
چه شبکه و چه تو گیم نت
ضعیف ترینشون رو انتخاب کنی.
من به حرفم اطمینان دارم و با باجر جلوی همه اونا بازی کردم.شما کرج تو کدوم گیم نت بازی میکنی؟ ادرسشو بده شاید گذرمون افتاد
Last edited by Evolution; 21-11-2007 at 15:50.
منم باهات موافقم . هیرویی که health ضعیف داره نمی تونه جلوی butcher واسته مگر اینکه چند تا استثنا باشه .راستی mrg نمی شه دوتا را مثل ژنرای با نرمافزاری مانند hamachi بازی کرد؟
بله درسته مثلا هیروهای blinkدار و هیروهایی مثل warchifمیتونن جلوش دووم بیارن. دشمن درجه اول butcherکه مقابلbutcher خوب وای مسته moghoul khanهست.![]()
Last edited by Evolution; 21-11-2007 at 17:12.
سلام
اقا یه سوال اگه میشه زود جواب بدید من امروز 4 تا باخت جلوی Faceless Void دادم اخه همش Bash میخوردم میشه
کاری کرد اینقد ادم Bash نخوره یا چه هیرویی رو جلوش بردارم؟ با Morphing میشه زدش؟ کلا باید چیکار کرد جلوی این هیرو پدرم در اومد نمیشد بزنی هر وقتم میخاستم بکشمش با لولش از دستم در میرفت اقا من چیکا کنم از اون ته با لولش میومد دنبالم با جون Full میکشتم چون همش Bash میخوردم :(
این چند تا سایت دیگه :
www.zupload.com www.zshare.net
اینم یکی دیگه www.sendover.com
یکی دیگه www.mooload.com
یکی دیگه www.megashares.com
بازم www.spread-it.com
در ضمن عزیزم فرمت فایلهای وارکرافت رو جایی ساپرت نمیکنه باید فایل رو فشرده کنی بابرنامه
هایی مثل WinRar و اون فایل فشرده رو اپلود کنی نه اصلی رو شما در همون سایت Upload bazar
میتونی این کارو بکنی و حتی از این سایت ها هم لازم نیست استفاده کنی
Last edited by MARSHAL_AOL; 21-11-2007 at 19:43.
قدمتون رو چشم ، گیم نت شوالیه
اینم آی دی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم این که قصه نداره
برو جلوش وارچیف بر دار و 3 تا اتک برگردون ببند ببینم میخوا چکار کنه
برو جلوش پرستس بردار تا خواست کات بده بپر فوقش کم آوردی 2تا اتک برگردون ببند تو اینونتوریت
برو جلوش اینچنترس بردار بازم اگه کم آوردی اتک برگردون ببند
برو جولوش تینی بردار بزن بترکونش وقتی کات بده اتکت کنه همش بش میشه
برو جولوش آنتی مگ بردار و بشر ببند
و... اما وارچیف رو حتما امتحان کن![]()
مگه دكتره آخه همش اتك برگردون ببنده كه چي بشه
بجاش هارت يا سيتنيك ببند ببين چي ميشه
البته با تيني و اينچنترس راحت ميشه زدش
يا اگز بردار
در ضمن اون اتك برگردوني كه ميگي اتك برميگردونه نه بش رو پس بي فايدس
اره منم با وارچیف مواقم اونم چه جورم.انشالا میاییم اون طرفا میبینیم چطوری میشه زد
Last edited by Evolution; 22-11-2007 at 13:11.
از همه دوستان که پاسخ دادن ممنون یه امتحان میکنم ببینم چی میشه راستی اگه ریپلی دارید اپلود کنید تو این سایت هایی که گفتم یا هر جا که دوست دارید البته با فرمت Rar مرسی![]()
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)