تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 602 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت من هم از 500 به بالا میاد پایین و روی 200 لاک شده و به رییس هم گفتم گفت محدودیت شبکه مخابرات هست (الکی) و با پشتیبانی هم مطرح کردم و در آخرم یه دو سه بار پشتیبانی داخل پنل که سریال مودم رو خواست که ظاهرا ارسال کرده همین مرکز خودمون میگن اونا باید اوکی بدن...شما هم احتمالا بالا نکشیدن مثل من درخواست بده، 195 هم شکایت زدم که 1 هفتس جواب ندادن اینم از 195...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم حداقل توقع 300 داشتم ولی 50 واقعا ظلم هست برای فیبر
    اقا من برداشتم یک چیزی رو تست کردم و کمی گیج شدم. جون طرح 3 ماه دارم و فردا ماه اولش تموم میشه تونستم بین چند تا طرح بچرخم و تست کنم بدون اینکه پول بسوزه. سرعت رو طرح 2 مگ تا 20 مگ باز بود . رو طرح 4 مگ تا 40 باز بود . رو طرح 16 مگ ماندگار خورد به دیوار 50 مگ و رو طرح 50 مگ هم رو همون 50 هست. من الان گیج شدم که ایا این رئیس مخابرات درست میگفت و سرعت من بازه و یک فاکتور دیگری داره سرعت من رو محدود میکنه ؟ ایا ممنکه از مودم هوواوی باشه ؟ ممکنه اگر مودم یوتل باشه این مشکل حل بشه ؟ یا به نظرتون اینا پهنای باند به مجتمع کم دادن یا مشکل از کمبود تجهیزات باشه که سرعتا رو سخت افزاری برای هر کس رو 50 ماکس ست کردن که حتی اگر از مخابرات هم باز باشه شما نمیتونی بالاتر از 50 بگیری ؟
    Last edited by luches; 18-10-2020 at 19:41.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دقیقا همون کابینت همین سر خیابونمون حدود۱۰۰ متره
    پس بقلیش با این اوصاف کافوی onu اینا باید باشه؟
    ولی من این احتمالو میدم برای vdsl هست کارت های dsl توش میذارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دقیقا همون کابینت همین سر خیابونمون حدود۱۰۰ متره
    پس بقلیش با این اوصاف کافوی onu اینا باید باشه؟
    ولی من این احتمالو میدم برای vdsl هست کارت های dsl توش میذارن

اونی که حفاظ زیاد داره Vdsl هست دوست گرامی

4. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا کابل برگردون مربوط به فیبر نوری میشه؟ چند روز تلفن و دیتا قطع میشه معمولا کسی میدونه؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون. من کل منطقه رو گشتم هیچ چیزی مربوط به فیبر باشه اونجا نیست و معلوم نیست کابل های فیبر نوری از کجا اومده به خونه ها وصل شده این یعنی GPON هست و من نمیتونم سرعت متقارن بگیرم؟ من از آسیاتک میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم اما ترسم اینه که این فیبرهای که مخابرات واسه تلفن کشیده جوابگو نباشه

در آغاز فعالیت DimCorpse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اقا من برداشتم یک چیزی رو تست کردم و کمی گیج شدم. جون طرح 3 ماه دارم و فردا ماه اولش تموم میشه تونستم بین چند تا طرح بچرخم و تست کنم بدون اینکه پول بسوزه. سرعت رو طرح 2 مگ تا 20 مگ باز بود . رو طرح 4 مگ تا 40 باز بود . رو طرح 16 مگ ماندگار خورد به دیوار 50 مگ و رو طرح 50 مگ هم رو همون 50 هست. من الان گیج شدم که ایا این رئیس مخابرات درست میگفت و سرعت من بازه و یک فاکتور دیگری داره سرعت من رو محدود میکنه ؟ ایا ممنکه از مودم هوواوی باشه ؟ ممکنه اگر مودم یوتل باشه این مشکل حل بشه ؟ یا به نظرتون اینا پهنای باند به مجتمع کم دادن یا مشکل از کمبود تجهیزات باشه که سرعتا رو سخت افزاری برای هر کس رو 50 ماکس ست کردن که حتی اگر از مخابرات هم باز باشه شما نمیتونی بالاتر از 50 بگیری ؟
    فیبر من وقتی وصل شد رو ۱۰۰ مگ لاک بود . رفتم مخابرات pon number یا همون سریال مودم رو دادم . یه درخواست هم نوشتم کتبی دادم که زیاد کنید سرعت رو گفت میزاریم رو ۳۰۰ مگ ولی تا ۲۰۰ بیشتر بالا نبرد .

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فیبر من وقتی وصل شد رو ۱۰۰ مگ لاک بود . رفتم مخابرات pon number یا همون سریال مودم رو دادم . یه درخواست هم نوشتم کتبی دادم که زیاد کنید سرعت رو گفت میزاریم رو ۳۰۰ مگ ولی تا ۲۰۰ بیشتر بالا نبرد .
    والا من رفتم مخابرات و 10 بار بالا پایین رفتم و هر کار کردم رئیسش میگفت سرعت شما تا 220 مگ باز هست و مشکل از سمت خودتون هست و اصلا نه حرفی از نوشتن نامه و ... کرد و یه جورایی عملا گفت همینی که هست و برو پی کارت . هی بهش میگم جناب رئیس اگر تا 220 پس جرا من از 50 بیشتر نمیتونم بگیرم ولی انگار با دیوار حرف میزدم و یک چیز رو دائم تکرار میکرد.

در آغاز فعالیت DimCorpse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

والا من رفتم مخابرات و 10 بار بالا پایین رفتم و هر کار کردم رئیسش میگفت سرعت شما تا 220 مگ باز هست و مشکل از سمت خودتون هست و اصلا نه حرفی از نوشتن نامه و ... کرد و یه جورایی عملا گفت همینی که هست و برو پی کارت . هی بهش میگم جناب رئیس اگر تا 220 پس جرا من از 50 بیشتر نمیتونم بگیرم ولی انگار با دیوار حرف میزدم و یک چیز رو دائم تکرار میکرد.
    تو مودم که چیز خاصی نداره . تنها چیزی که میتونه از سمت تو باشه کابل لن . کارت شبکه و مدل مودمت هست که اگه گیگابیت نباشن ۱۰۰ مگ بیشتر نمیکشه

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو مودم که چیز خاصی نداره . تنها چیزی که میتونه از سمت تو باشه کابل لن . کارت شبکه و مدل مودمت هست که اگه گیگابیت نباشن ۱۰۰ مگ بیشتر نمیکشه
    کابل لن رو تست کردم و همون طور که انتظار داشتم تا 1گیگ راحت کشش داره و لنش هم لن انبورد رو Z370 carbon AC msi هست که 1 گیگ ریت شده و مودم هم EchoLife HG8546M هست که 3 پورت 100 و 1 پورت 1000 داره ! احتمالش تقریبا 0 هست که از سمت من باشه. یا برداشتن سخت افزاری سرعت رو برای هر واحد مجتمع محدود کردن یا اون رئیسش داشت تو روی من راجع به باز بودن سرعت دروغ میگفت.

ویرایش:
    به 2020 زنگ زدم کل جریان رو براشون گفتم و کم فروشی مخابرات محل رو شدیدا بهش اعتراض کردم. ازم شناسه اکانت و pon number مودم رو گرفت و تیکت زد به بخش فنی . گفتش فردا احتمالا به از بخش فنی بهتون زنگ میزنن و انشالله که نتیجه بگیرید و اگر نشد تو 195 هم شکایت بزنید. حالا ببینیم چی میشه. از این مخابرات لطیفی که ناامید شدم .
    Last edited by luches; 20-10-2020 at 19:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

رفقا کابل برگردون مربوط به فیبر نوری میشه؟ چند روز تلفن و دیتا قطع میشه معمولا کسی میدونه؟
    همیشه نه بعضی وقتا کافو جدید اضافه میکنن برای مناطقی که حمعیت و آپارتمان زیاد شده البته امیدوارم فیبر بوده دلیلش

12. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •