در مناسبت های خاص مثل نوروز یه سری گیگ پک میذاره
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
در مناسبت های خاص مثل نوروز یه سری گیگ پک میذاره
بله من pp2p فعال کردم
داداشا :
1- در صورتی که طرح 360 فعال کنن فقط اگر دکل مبین نت انتن نده میتونیم از همراه اول استفاده کنیم یا امکان انتخاب شبکه به دلخاهمون وجود داره ؟ مثلا اگه دکل مبین نت انتن بده میشه اگر مودممون انلاک نبود بازهم fd رو انتخاب کنیم ؟
2- من هر جا تعرفه های تی دی رو نگاه کردم اکثرا 100 گیگش بالای 150 تومنه مخصوصا ایرانسل .الان تنها جایی که زیر 100 تومنه مبین نته .من هم به همین امید میخام مبین نت بخرم .به نظر شما ممکنه چند وقت دیگه مبین نت هم گرون کنه یا همینقد میمونه ؟
3-سرعت سرور خارج توی مبین نت چه جوریه ؟ به اندازه ی داخله ؟
سلام
۱- در صورتی که شبکه مبین نت تحت پوشش نباشد یا حتی اگر باشد شما می توانید بین شبکه همراه اول و مبین نت انتخاب و متصل شوید
۲- بله تعرفش فعلا خوبه و مدتهاست من این تعرفه که می فرمایید رو دارم میبینم .
کیفیت:
بنده راضی هستم سرعت ۴-۵ مگابایت بر ثانیه و شبکه کاملا پایدار
الان چه مودمی میدن و باید حتما طرح ورود رو بگیریم اول ؟ من سالانه 1000 گیگ با 2000 شبانه بخوام بگیرم باید حتما اول طرح ورود بگیرم ؟
اگه برای بار اول هست که میخاین از مبین نت استفاده کنید بله حتما باید از طرح های ورود استفاده کنید و بعد از پایان این طرح میتونید از سایر طرح ها استفاده کنید
نوع مودم بستگی به موجودی شرکت و نمایندگی داره ولی میتونید قبل از نصب با نصاب نمایندکی هماهنگ کنید که مودم مورد نظرتون رو بیارن
اگه مبین نت در منطقه انتن نده حتما از مودم بی ۶۱۲ که قابلیت طرح ۳۶۰ زو داره نصب میکنه
لازم به ذکر مودم بی ۶۱۲ هواوی در حال حاضر کمیاب و با قیمت بسیار بالایی خرید و فروش میشه
اقا در راه خدا یکی که 360 داره یه تست از سرور داخل و خارج روی دکل همراه اول برام بزاره .دم همتون گرم
خرید با طرح ورود خیلی زور داره راه دیگه ای نیست فوت کوزه گری چیزی دوستان بلدن یاد بدن ؟
مودم و سیم کارت دست دوم هم میتونید پیدا کنید
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)