اگه کانکت بشه وای چه بشه
خودت که تو جریانی اون از رایتلمون اینم از این...الان اینترنت 4مگ دارم ها ولی اگه ال تی ای بیاد کوچ میکنم به اون![]()
اگه کانکت بشه وای چه بشه
خودت که تو جریانی اون از رایتلمون اینم از این...الان اینترنت 4مگ دارم ها ولی اگه ال تی ای بیاد کوچ میکنم به اون![]()
اینم از سرعت امروز ما فقط اپلود داشته باش![]()
خب خوشبختانه محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بردوشته شد و ایرانسل بدون مشکل میتونه سرعتهای بالاتر از 1مگ رو ارایه بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید دید که همراه اول و رایتل هم دست از این قانون های بی مورد ارایه مدارک و... بر میدورند و سرعت رو باز میزارند یا خیر؟!
دوستان نزدیک خونه ما دکل نسل ۳هست ولی دکل نسل ۲نزدیک تره.من به صورت دستی به دکل نسل ۳ وصل میشم ولی چون نسل ۲نزدیک تره خوده گوشی دوباره وصل میشه به نسل ۲ و اعصاب منو خراب کرده!تنظیمات یا نرم افزار خاصی هست که جلوی این کار گرفته بشه؟!
اگر بذارید روی wcdma only فقط به نسل 3 وصل میشه ولی اگر روی auto بذارید آنتن هر کدمو بیشتر باشه به اون وصل میشه
====================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 05-09-2014 at 10:11.
ذوستانی که میگن ایرانسل هم دزده و نمیدونم از این حرفا ، بدونن که ایرانسل تا همین حالا و با این همه مخالفت کار خوبی کرده که تونسته سرعتای حتی تا 12 مگابیت بر ثانیه ارائه بده! یه سری به سایت همراه اول و رایتل بزنین متوجه میشین که اوضاع چقدر وخیمه . فعلا ایرانسل موفق بوده و این کارش حتما در آینده باعث میشه که اون دو تا اپراتور دیگه که دزد سرگردنه هستن اون قیمتای فضایی با سرعت لاک پشتی رو تغییر اساسی بدن.
ایییییییییییییییییییییییی ول![]()
بخشی از متن خبر بالا :
برای روشن شدن علت دسترسی عموم مشترکان ایرانسل به اینترنت همراه با سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه، موضوع را با دکتر صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی مطرح کردیم.
وی دربارهی ارائهی اینترنت همراه با سرعت بالا به خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: «یک دستور العمل برای افرادی که نیاز به اینترنت با سرعت بالا دارند مانند اساتید دانشگاه، خبرنگاران و .. از قبل وجود داشت و دستورالعمل جدیدی در این باره نیست. ارائهی اینترنت همراه نسل سوم به مشترکان اپراتورهای همراه اول و ایرانسل طبق روال قبل و مانند رایتل ارائه میگردد و همان چیزی که تا به حال بوده برای مشترکان اعمال خواهد شد. دستیابی به سرعت بالا منوط به ارائه مدارک مورد نیاز است و محدودیتها برای دسترسی به سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه هنوز وجود دارد.»
منم مشکل شما رو دارم به نسل دو همش وصل میشم روی wcdma only تست کنید
مشکل از گوشی نیست. سایت hand ower خوبی ندارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)