تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 427 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    ایا جهت دیدن فایلهای 3gp در مدیا پلیر ویندوز کدک خاصی مورد نیاز است؟
    لطفا اگر هست لینک را مرحمت بفرمایید.
    ممنونم.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

گوشي من فقط 3 زبون داره EN , FR , ES همين از همون اول كه واسم از مالزي آوردن همين 3 تا زبون و داشت تا زه خودم رجسترش كردم .
    مسعود جان میشه طریقه رجیستر کردن رو هم تو فروم بزاری تا همه استفاده کنند ؟
    ممنون ...

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رو w810 نمیشه ولی اگه می خوای ساعت رو ببینی حتی وقتی keypad قفل هست می تونی یکی از دکمه های

+ یا - رو بزنی .
    mer30 اقا مهدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. میشه درباره کیفیت عکس های W810وD900 samsung و کیفیت پخش mp3 ونصب تمهاتوضیح بدید.والا برای خرید این دو گوشی گیج شدم آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
    ولی به نظر من w810 lcd خیلی کوچیک نیست!!نظر شما چیه! با سپاس..
    Last edited by امیر بارسا; 08-06-2007 at 12:18. دليل: ر

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ببين از نظر موزيك گوش كردن با هدفون شك نكن دبليو 810 بهتره !
    و همچنين از نظر نصب تم هاي متنوع و برنامه هاي متنوع بازم دبليو 810 بهتره !
    lcd دبليو 810 كيفيت خوبي داره فقط يخورده كوچكتره lcd دي 900 رزوليشنش و سايزش بزرگتر و بيشتر است !
    هر دو اسپيكر ضعيفي دارند !
    از بقيه جهات دي 900 هم خوب و حتي بهتر است !
    Last edited by ARASH66; 08-06-2007 at 12:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

10 اینم تجربه ما از لنز دوربین این گوشی!

سلام به رفقا و اساتید باحال! من یه کاری رو دو ماه پیش امتحان کردم، اما گفتم ببینم چجور میشه بعدا خبرشو بدم... همه میدونیم که یکی از ضعف های اساسی این گوشی باز بودن لنز دوربینشه، و بدتر از اون، جنس لنز محافظ، که حتی با پنبه هم که تمیزش کنین باز خط میفته چون لنز محافظ خیلی بیرونه... مال من هم همون روزای اول خط افتاد! آخه آدم مواظب هم که هست، کافیه یکی گوشیتو برداره نگاه کنه، صاف انگشتشو میکنه تو دوربین ... اول فکر کردم اشکالی نداره، اما دیدم که کم کم کیفیت عکسهام میاد پایین، رفتم از یه لوازم عکاسی فروش هر چی مواد لنز داشت خریدم و امتحان کردم، اما انگار خش هاش زیادترهم شد!! آخر زدم به سیم آخر و پشت گوشی رو باز کردم، با یه پیچ گوشتی خیییلی ظریف اون لنز رو در آوردم! با یه چسب ظعیف چسبیده ،جنسش از طلقه خیلی بی کیفیته، تست کردم، یه عکس با لنز، یه عکس بدون لنز... ریختمش تو کامپیوترم و زمین تا آسمون فرق کرده! عکسهام شفافتر شده و زردی عکس کم شده! بعدش هم لنز رو بردم پیش یه عینک فروشی آشنا، گفتم تستش کنه که چیکار میکنه این لنز! گفت ضد ماورائ بنفشه ،دوباره رفتم پیش دوربین فروشه، پرسیدم لنز ضد ماورا بنفش واسه چیه؟ گفت: کارش فقط یه زره زردی میده به عکسها، کار خاصی نمیکنه، پرسیدم اگه از رو دوربین دیجیتال برش دارم ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ گفت:ابدا! تازه خیلی از عکاسهای حرفه ای این لنز رو قبول ندارن! خلاسه از این لحاظ خیالم راحت شد. حالا یه چیز جالب تر! این لنز رو که برمیداری، لنز بعدی که پشتشه، خییییلی پایین تره! یعنی اگه آدم انگشتشو تا آخر فشار بده تو، باز انگشت به لنز نمیرسه! و فقط ممکنه توش گرد و غبار جمع شه که اونم راه داره! این لوازم عکاسی فروشها یه فرچه دارن اسمش هم همون فرچه لنز پاک کنه که یه فرچه ظریفه که فشارش که بدی باد هم میزنه، 1500 تومان ، با اونم لنز رو پاک میکنم، الان 2 ماهه که به همین صورت استفاده میکنم، دیگه لنزش هم تمیز میمونه! تازه! اگه دوباره بخواهین لنز رو بزارین سر جاش، خیلی راحت، با چسبی که روش هست میچسبه سر جاش! حالا خواستین امتحان کنین، ضرر نداره! من که دیگه راحت شدم! دیگه خود دانید! یا حق

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

با سلام
    ایا جهت دیدن فایلهای 3gp در مدیا پلیر ویندوز کدک خاصی مورد نیاز است؟
    لطفا اگر هست لینک را مرحمت بفرمایید.
    ممنونم.
    با مدیا پلیر نمیدونم
    ولی میتونی این فایلها رو با QUICK TIME PLAYER باز کنی

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام دوست عزیز ......راستش منظور بنده ساپورت زبان از لحاظ صفحه کلید بود نه از نظر نرم افزاری
    لطفا در این مورد راهنمایی کنید!!!
    بعد یه گله هم از دوستان داشتم مخصوصا آقا مصطفی خان....شما همش می فرمایید که ور|ن گوشی مهمه باید جدیدترین روی گوشی نصب شه اما هیچ کدوم نمی گید که ما از کجا می تونیم بفهمیم چه ور|ن های جدیدی اومدن؟
    یه سایتی ....یه چیزی معرفی کنید...ممنون
    یعنی نمیشه با صفحه کلیدش به چند زبون نوشت؟؟؟
    من که هم فارسی میتایپم هم انگلیسی مشکلی هم ندارم
    شاید هم باز اشتباه متوجه منظورت شدم!!!

داره خودمونی میشه bahramsarchami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

14 لطفا کمکم کنید

با سلام به همه دوستان
    من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
    حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای پاسخ سوالتون به پست بالا مراجعه کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •