[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی برادر خیلی کمک کردی
...
واقعا این سیستم جدید نقل انتقالات خیلی رو اعصابه .![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی برادر خیلی کمک کردی
...
واقعا این سیستم جدید نقل انتقالات خیلی رو اعصابه .![]()
اقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا کدوم بازیکنتونو با بیشترین قیمت فروختین تا بحال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیقم اوزیلو فصل اول فروخته 90 میلیون یورو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا اوزیل 90 واقعا می ارزهههههههههههههههههههه
اره قبلی خیلی بهتر بود که اورال داشت . مثلا یکی از مشکلات این سیستم اینه که توی قسمت سرچ بازیکنهای ازاد یا لیست قرضی ها یا لیست فروش نمیتونی بر اساس اورال مرتبشون کنی . مثلا میخوای یه بازیکن خوب از توی بازیکنهای ازاد بخری منتهی این همه بازیکن ازاد رو نمیشه scout کرد .
اینو یه بار دیگه هم گفتی .
میگم مطمئنی روی واحد یورو بوده حتما ؟ شاید دلار بوده .
در ضمن شاید روی درجه سختی پایین cpu حاضر به دادن همچین پولهایی بشه .
تا جایی که من دیدم فقط بازیکنهای با اورال بالا و پتانسیل بالای 90 هستن که میشه با این قیمت فروختشون .
Last edited by Gregar; 16-12-2013 at 21:35.
بابا به جانه وایرووخم دارم دیوانه میشم. اره یورویه عکسم ازش دارم. وااااااااای خدا اخر زمانه . هازارد من به اون با استعدادیو جوونی 70تا بره بعد اوزیله گ.ه 90 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من اجازه دارم سرمو بکوبم به همین میز!
من زیاد بازی نمی کنم...منتها بیشترین فروشم Toni Kroos بوده به قیمت 86 میلیون یورو به رئال مادرید...
Realy ؟
خوب اگه اینطور باشه که پس قضیه اوزیل هم درسته . منتهی میشه بگی روی چه درجه سختی بازی میکنی ؟
من یکی از پدیدهای فوتبال آلمان( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )که بعد از 3 فصل اورالش میره روی 88 رو با" 30 میلیون دلار + یه بازیکن در پیت" خریدم .
من آگوئرو رو تو سن 29 سالگی 75 میلیون فروختم به بایرن ، 2 برابر قیمتش
واسه گوتزه هم یه پیشنهاد 115 میلیونی داشتم که ندادم اورالش 91
خدا رو شکر با اینکه تیم نوجوون دارم تربیت می کنم تا حالا تا یال 2018 بازی واسه من کرش نکرده با کرک 3dm (فکر کنم) یادمه فیفا 13 تیم نوجوون که کار می کردم بعد 2-3 فصل کرش می کرد
کسی بیشتر از 2018 رفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)