تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 303 از 328 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

با عرض معذرت من زیاد آدم تعارفی نیستم و جایی که ایراد وارد باشه با صراحت تمام برای اینکه مخاطب متوجه مسئله بشه نظرم رو بیان میکنم چون اعتقاد دارم خیلی از مواقع اگر در مقابل ایراداتی که به خودمون وارد هست گارد و البته تعصب نداشته باشیم و متوجه باشیم ایراد کارمون کجاست خیلی زودتر به نتیجه میرسیم.

بیان واقعیت امر توهین نیست اگر جایی نقطه ضعف و ایرادی وجود داره بهتر و البته دوستانه تر اینه که صراحتا مشخص بشه تا مسئله حل بشه ما باخودمون و زندگی و آینده که تعارف نداریم ؟! میتونیم تو این تاپیک تا 1000 صفحه دیگه باهم درد و دل کنیم و منتظر باشیم یه معجزه ای از غیب اتفاق بیفته یا میتونیم منطقی درباره ایراداتی که بهمون وارد هست بحث کنیم بلکه حل بشه.

من چند بار متن خودم رو خوندم و جایی رو پیدا نکردم که کسی رو بی لیاقت و بی کفایت خطاب کرده باشم مخصوصا کسی رو که مشغول به کار باشه، اگر شما چنین برداشتی از توضیحات من داشتین مربوط به من نیست بنابراین توضیحی برای این بخش از برداشت شما باقی نمیمونه.

بحث درباره کسی که درامد پایین داره نیست درباره کسی هست که هیچ مهارت، توانایی ، دانش و شغلی برای اداره زندگیش نداره و نتونسته یا تلاشی نکرده خودش رو تو این سن از نظر درامد از خانواده مستقل کنه کسی که به عنوان یک فرد بزرگسال با یک نوجوان 15 ساله یا کودک 10 ساله تفاوتی نمیکنه و علاقه مند به تشکیل خانواده هم هست! بین کسی که کاملا مصرف کننده هست (دختر/پسر) و کسی که داره تلاش میکنه زندگیش رو خودش اداره کنه تفاوت وجود داره فکر میکنم تو پست قبلی این مسئله به اندازه کافی رسا و واضح بیان شده .

به نظر من کسی که مهارت و توانایی یا دانش کافی داشته باشه امکان نداره بیکار باشه (چه درامد کم داشته باشه چه زیاد) کسی که بیکار هست یا دانش و مهارت و توانایی لازم برای کار کردن تو هیچ زمینه ای رو نداره (ممکنه مدرک دکترا هم داشته باشه) یا دوست نداره زمانش رو صرف کار با درامد کم کنه و دنبال شغلی هست که درامد بالا داشته باشه و ترجیح میده بیکار بمونه(این مورد هم زیاد هست)..

من هم مثل شما تو همین جامعه زندگی میکنم که درباره اش صحبت میکنید خیلی از افراد رو میشناسم که از صفر شروع کردن تو همون سن 25-30 سال ، صفر یعنی برای مدت کوتاهی بدون هیچ حقوقی شبانه روزی کار کردن تا درامدشون با مهارت و توانایی که داشتن افزایش پیدا کرده. خیلی از افراد رو هم میشناسم که اززحمت و تلاش فراری هستن و ترجیح میدن بیکارباشن و فقط اعتراض کنن.

من نمیتونم قبول کنم درحالی که تعداد زیادی از جوان های هم سن و سال خودم با تلاش شبانه روزی خودشون استقلال مالی پیدا کردن ( نه ارث پدری داشتن نه پارتی فقط و فقط توانایی و دانش داشتن ) گروهی دیگه از افراد منتظر هستن شغل با درامد بالا بهشون پیشنهاد بشه و نمیتونم باور کنم که یک جوان 25-30 ساله سالم و بالغ ، فارغ از رشته ای که تحصیل کرده هیچ مهارتی برای کسب درامد (حتی درامد کم) نداشته باشه.

دنیا رو از دریچه واقعیت ها نگاه کنیم!. میتوینم منتظر باشیم تا همون دیگران مشکلاتمون رو حل کنن یا تلاش کنیم خودمون حلش کنیم.
    حرفایی که شما داری میزنی ، ایده ال گرایانه است و تاریخ مصرفش دهه هفتاد به قبله.
    انتظاراتی که اون زمان ها از یک پسر جوون ۲۵ ساله داشتن ، شما در حالت خیلی خوشبینانه در حال حاضر باید از یک پسر ۳۵ ساله داشته باشی.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by rezapcworld; 05-06-2018 at 22:54.

2. این کاربر از rezapcworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آیا میشه بیکار نشست و حرکتی نزد ... بالاخره باید یجوری با محیط وفق پیدا کرد ... وگرنه کار درست نمیشه که ...

باید خودت و توانایی هات و بسنجی و شروع به حرکت کنی ... بالاخره یک مزیتی داری...

خب با همون شروع کن ...

حالا یا سرمایه ای داری ... یا تخصصی داری ... یا پارتی داری ... بالاخره باید سبک سنگین کرد و از یه جایی شروع کرد ...

با حرکت رو به پیشرفته که موفقیت ها ممکنه ظاهر بشن وگرنه در حالت سکون چه اتفاق خوشایندی ممکنه رخ بده جز در جا زدن و همان نقطه اول بودن ...

هدفی رو مشخص میکنیم و به اون هدف میرسیم و هدف های بعدی ...

بستگی داره خودت و چطور بسنجی و امکاناتت و محیطت و چطور برنامه ریزی میکنی...

اینکه من حتما کار دولتی میخوام خب بخواه ولی آیا از شرایطش خبر داری؟ قبولی اولیه و پارتی و آشنا و سهمیه ها ی ثانویه؟

اگر شرایطش و داری و میتونی قبول شی بسم الله ... درسته تلاش کن ولی با هدف و برنامه تلاش کن ...

من خودم بشخصه دوبار تو مصاحبه دولتی رد شدم بخاطر همین پارتی و این مسائل و من بی خبر ساده!!!!

شاید لازم باشه مسیرهای دیگه هم به صلاح خودمون یه امتحانی هم بشه ...

همون که گفتم بفکر این روزها باشیم آهای جوونترا ...

سرمایه ای ... فنی ... کاسبی یی ...

والا این دوره زمونه واسه هر کسی به این راحتی دعوت نامه نمیفرستن!

خودم خود اشتغالی رو خیلی دوست دارم اگه شرایطش مهیا باشه
    Last edited by Masoud-2014; 05-06-2018 at 23:57.

4. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حرفایی که شما داری میزنی ، ایده ال گرایانه است و تاریخ مصرفش دهه هفتاد به قبله.
    انتظاراتی که اون زمان ها از یک پسر جوون ۲۵ ساله داشتن ، شما در حالت خیلی خوشبینانه در حال حاضر باید از یک پسر ۳۵ ساله داشته باشی.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    دوست عزیز ... قربون زبان شما. به قول شاعر جانا سخن از زبان ما میگویی....
    من دقیقا میخواستم همین رو بگم.
    بنده با توجه به اینکه شخصا کارای مختلفی رو کردم و ... فقط میتونم بگم این چیزی که دوستمون میگه دقیقا تاریخ مصرفش گذشته... بنده منکر این نیستم و نخواهم بود که یه شخص شاگرد نونوایی بوده مثلای توی سال 65 و امروز خودش 5 تا نونوایی داره و ...
    اما من مصداق عینی میارم : روزی توی زمستون با دوستم جهت انجام تعمیرات خودرو رفتیم نمایندگی اکبر دل افکار توی جاده بوشهر شیراز( این رو اسم میارم تا کسی اگه باور نمیکنه بره ببینه و بپرسه) .. خلاصه دوستم رفت دنبال کارای ماشین توی تعمیرگاه و من پیش نگهبان موندم و شروع کردیم به صحبت کردن... خلاصه فهمیدم بنده خدا لیسانس داره و میگه من به همین کارم راضی ام و خدا کنه ازم نگیرن ... چرا که گفت برو توی کارگاه و فلان فرد رو ببین ایشون دانشجوی دکتری مکانیک هستن! و در حال حاضر برای برجی حدود 700 دارن کار میکنن! و همچنین گفت توی چند روز اخیر افرادی با ده سال و 15 سال سابقه کار اومدن و اینجا دنبال کار میگشتن...
    دوست خودم که کارشناس ارشد برق بود توی یه شرکت کار میکرد به سبب مسایل بین الملی و ... اون شرکت ورشکسته شد... باری زنگش زدم و احوال پرسی گفتم فلانی چه خبر و کجایی و ... گفت کافی شاپ هستم ... گفتم مگر سرکار نیستی؟ گفت چرا توی کافی شاپ کار میکنم !
    این دوستمون صرفا میگه برید یه کاری بکنید ... اما در نظر نمیگیره کسانی هم که از قبل کارای بزرگی کردن در حال ورشکستگی هستن ... بنده قصد سیاه نمایی ندارم و میتونم ذقیقا مثال های عینی بزنم.
    الان شخصی هست که پزشک عمومی هست و شب ها داره توی تاکسی تلفنی کار میکنه جهت امرار معاش زندگیش...
    آخه فرض کنید بنده و هزار نفر دیگه مثلا بریم سیب زمینی بزاریم روی گاری و بفروشیم... اینم کار محسوب میشه ... اما آیا اینده داره؟ بحثی هست به نام ثبات و امنیت شغل...
    همین مسائل اقتصادی اصلا باعث شده افرادی که خداوندگاران استعداد هستن در یه سری رشته ها ؛ نتونن حتی ادامه تحصیل بدن و مجبور شدن تن به کارای درجه دو و سه بدن و متاسفانه جمعیت دانشگاه ها مملو از افرادی هست که نه هیچگونه استعدادی دارن و نه حتی تربیت علم اندوزی! و این میشه که فردا این افراد فوق لیسانس و دکتر میشن و دید عموم این هست که توی سر هر کی بزنی مدرک داره...!
    البته مقتضیات زمان به گونه ای شده که واقعا افراد با استعداد تن به هر کاری میدن که توی روی خونواده خجالت زده نباشن اما بحث اینجاست که تا ده سال دیگه هم با این شرایط اگر بد تر نشن بهتر هم نمیشن.

6. 4 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در مورد شغل من تجربه خودم رو میگم.کسانی رو میشناسم که با 20 سال سابقه کار بدلیل مشکلات اقتصادی روزافزون ورشکسته شدن.واقعا نمیشه از افرادی که تازه شروع کردن یا میخوان شروع به کاری بکنن هیچ انتظاری داشت.بدلیل اینکه تو این کشور امنیت شغلی و امید به آینده در حال حاضر نزدیک به صفر هست.چند روز پیش بازنشسته شرکت واحدی رو دیدم که داشت با موتور کار میکرد و میگفت چندین ماه هست تامین اجتماعی حقوق بهشون نداده.واقعیت این هست که اقتصاد یه لنگ در هوای مملکت داره به آخر خط میرسه و باور بکنید این حرف سیاه نمایی نیست.پیشنهاد میکنم اگر تصمیم به ازدواج دارین به هیچ عنوان زیر بار تعهدی به اسم مهریه نرین حتی 14 تا سکه.خانواده ای هم که از روز اول شرایط رو درک نمیکنن و توقعات بیجا دارن همون اول دورشونو خط بکشین چرا که اگر بتونین ازدواج هم بکنین در جریان زندگی سرویستون میکنن.کم کم دخترها هم باید متوجه بشن دوره زمونه معامله کردن تموم شده الان هردو نفر باید شریک بار زندگی باشن هرچیزی از پسر توقع دارن دختر هم باید به همون اندازه داشته باشه.

8. 5 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم هیچ کار و کسب درامد قانونی و اخلاقی عار و کسر شان نیست ..من شخصا علاقه ای ندارم که همیشه مصرف کننده باشم و هیچ وقت حس خوبی به کسی که فقط نقش مصرف کننده داشته باشه ندارم .

در این که همه جوان هایی که تو ایران زندگی میکنن تو یه باتلاق گرفتار شدن شکی نیست (چه از نظر هزینه های بالا برای داشتن یک زندگی ساده چه از نظر نداشتن امنیت شغلی) بحث من روی اینه که گاهی میشه تو این باتلاق به جای دست و پا زدن با یه چوب خشک حداقل خودمون رو نجات بدیم ..

در مورد شغل من تجربه خودم رو میگم.کسانی رو میشناسم که با 20 سال سابقه کار بدلیل مشکلات اقتصادی روزافزون ورشکسته شدن.واقعا نمیشه از افرادی که تازه شروع کردن یا میخوان شروع به کاری بکنن هیچ انتظاری داشت.بدلیل اینکه تو این کشور امنیت شغلی و امید به آینده در حال حاضر نزدیک به صفر هست.چند روز پیش بازنشسته شرکت واحدی رو دیدم که داشت با موتور کار میکرد و میگفت چندین ماه هست تامین اجتماعی حقوق بهشون نداده.واقعیت این هست که اقتصاد یه لنگ در هوای مملکت داره به آخر خط میرسه و باور بکنید این حرف سیاه نمایی نیست.پیشنهاد میکنم اگر تصمیم به ازدواج دارین به هیچ عنوان زیر بار تعهدی به اسم مهریه نرین حتی 14 تا سکه.خانواده ای هم که از روز اول شرایط رو درک نمیکنن و توقعات بیجا دارن همون اول دورشونو خط بکشین چرا که اگر بتونین ازدواج هم بکنین در جریان زندگی سرویستون میکنن.کم کم دخترها هم باید متوجه بشن دوره زمونه معامله کردن تموم شده الان هردو نفر باید شریک بار زندگی باشن هرچیزی از پسر توقع دارن دختر هم باید به همون اندازه داشته باشه.

چرا که نه؟!
    ولی عادلانه تر،منصفانه تر و عاقلانه تر اینه که اگر دختر و پسر به اندازه هم شریک بار زندگی هستن حقوق شون هم در زندگی مشترک برابر باشه حقوقی که تو عقد نامه اسلامی از زن صلب شده و به مرد اهدا شده .. اگر این حقوق به دختر ها برگرده و هر دو طرف تو تمام حقوق مالی، حقوقی و اجتماعی کاملا برابر باشند و هیچ دو طرفی از نظر حقوق انسانی ارجحیت و برتری به دیگری نداشته باشد میتونیم انتظار داشته باشیم هر دو نفر به یک میزان شریک بار زندگی باشن.

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

به نظرم هیچ کار و کسب درامد قانونی و اخلاقی عار و کسر شان نیست ..من شخصا علاقه ای ندارم که همیشه مصرف کننده باشم و هیچ وقت حس خوبی به کسی که فقط نقش مصرف کننده داشته باشه ندارم .

در این که همه جوان هایی که تو ایران زندگی میکنن تو یه باتلاق گرفتار شدن شکی نیست (چه از نظر هزینه های بالا برای داشتن یک زندگی ساده چه از نظر نداشتن امنیت شغلی) بحث من روی اینه که گاهی میشه تو این باتلاق به جای دست و پا زدن با یه چوب خشک حداقل خودمون رو نجات بدیم ..

چرا که نه؟!
    ولی عادلانه تر،منصفانه تر و عاقلانه تر اینه که اگر دختر و پسر به اندازه هم شریک بار زندگی هستن حقوق شون هم در زندگی مشترک برابر باشه حقوقی که تو عقد نامه اسلامی از زن صلب شده و به مرد اهدا شده .. اگر این حقوق به دختر ها برگرده و هر دو طرف تو تمام حقوق مالی، حقوقی و اجتماعی کاملا برابر باشند و هیچ دو طرفی از نظر حقوق انسانی ارجحیت و برتری به دیگری نداشته باشد میتونیم انتظار داشته باشیم هر دو نفر به یک میزان شریک بار زندگی باشن.

.................................................. ..
    سلام
    در مورد قسمت دوم حرفاتون که فرمودید باید برابری باشه، من مخالفتی ندارم، البته در این صورت در اولین اقدام شما دختر ها و کل خانومهایی که نرفتن خدمت سربازی حاظر بشین برای رفتن به خدمت مقدس سربازی، اونوقت شما رو هم بفرستن خدمت سربازی که پسرا رو به زور میفرستن، 2 سال کامل آوارگی و خر حمالی در پادگان ها، 6 الی 8 ساعت کار اجباری و کارگری در زیر آفتاب سوزان تابستان و در گرمای بالای 40 درجه، پست دادن با اسحله 5 کیلیویی ژ3 در زمستان و سرمای زیر 30 درجه در بالای کوهها و ... ، و کلی اثرات مخربی که خدمت سربازی بر جسم و روان پسرا میذاره که تا آخر عمرشون مثل کابوس باهاشون خواهد بود.

قانون و شما دخترها فعلا این مورد رو حل کنید، بعدش تشریف بیارید تا در بقیه مسائل دیگه ی زندگی که میگین برابری نیست صحبت کنیم.
    Last edited by donnie yen; 06-06-2018 at 17:49.

12. 7 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه توصیه مفید برای خودتون،خودش،خانواده هر دو طرف،جامعه،ملت و......:
    هرکسی بهتون گفت ازدواج کنید با مشت،نه سیلی!فقط با مشت بکوب به صورتش.
    پول بخیه و عمل و دیه رو خدا جور میکنه!!!

14. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

.................................................. ..
    سلام
    در مورد قسمت دوم حرفاتون که فرمودید باید برابری باشه، من مخالفتی ندارم، البته در این صورت در اولین اقدام شما دختر ها و کل خانومهایی که نرفتن خدمت سربازی حاظر بشین برای رفتن به خدمت مقدس سربازی، اونوقت شما رو هم بفرستن خدمت سربازی که پسرا رو به زور میفرستن، 2 سال کامل آوارگی و خر حمالی در پادگان ها، 6 الی 8 ساعت کار اجباری و کارگری در زیر آفتاب سوزان تابستان و در گرمای بالای 40 درجه، پست دادن با اسحله 5 کیلیویی ژ3 در زمستان و سرمای زیر 30 درجه در بالای کوهها و ... ، و کلی اثرات مخربی که خدمت سربازی بر جسم و روان پسرا میذاره که تا آخر عمرشون مثل کابوس باهاشون خواهد بود.

قانون و شما دخترها فعلا این مورد رو حل کنید، بعدش تشریف بیارید تا در بقیه مسائل دیگه ی زندگی که میگین برابری نیست صحبت کنیم.
    بحث تا الان مربوط به ازدواج و تغییر مسئولیت های دختر و پسر در دوران ازدواج بود ولی این قسمت از توضیح شما مربوط به مسائلی میشه که میتونه هیچ ربطی به افراد متاهل نداشته باشه و مشمول تمام افراد جامعه میشه.صحبت درباره حقوق برابر دختر و پسر فقط محدود به سربازی رفتن نمیشه و به موضوع این تاپیک هم ربطی نداره ولی برای روشن شدن بیشتر این موضوع:

سربازی رفتن چه برای دختر و چه برای پسر باید آزاد و به انتخاب و علاقه افراد باشه .شخصا با سربازی رفتن هیچ مشکلی ندارم اگر ممنوعیتی وجود نداشت به خواست و علاقه خودم سربازی رو میگذروندم.
    دخترها از بدو تولد با محدودیت و ممنوعیت تو خیلی از مسائل شخصی و غیر شخصی شون مواجه هستن و 2 سال سربازی اجباری پسرها (به عنوان تنها اجبار قانونی که دارن) به هیچ وجه قابل مقایسه با مواجه شدن مادام العمر با انواع محدودیت ، تبعیض ، اهانت و زورگویی و خشونت های قانونی ( به جرم مونت بودن ) نمیشه، با اینحال اجبار در سربازی مثل خیلی از اجبارها و تضییع حقوق ادم ها قابل پذیرش نیست و باید تغییر کنه.

یادمان باشد روش حل یک مشک اساسی پاک کردن صورت مسئله نیست،
    درگیر کردن بقیه افراد به مشکلی که خودمون دچارش هستیم درسته که ممکنه ارامش خیال بهمون بده ولی مشکل مارو حل نمیکنه.

16. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

بحث تا الان مربوط به ازدواج و تغییر مسئولیت های دختر و پسر در دوران ازدواج بود ولی این قسمت از توضیح شما مربوط به مسائلی میشه که میتونه هیچ ربطی به افراد متاهل نداشته باشه و مشمول تمام افراد جامعه میشه.صحبت درباره حقوق برابر دختر و پسر فقط محدود به سربازی رفتن نمیشه و به موضوع این تاپیک هم ربطی نداره ولی برای روشن شدن بیشتر این موضوع:

سربازی رفتن چه برای دختر و چه برای پسر باید آزاد و به انتخاب و علاقه افراد باشه .شخصا با سربازی رفتن هیچ مشکلی ندارم اگر ممنوعیتی وجود نداشت به خواست و علاقه خودم سربازی رو میگذروندم.
    دخترها از بدو تولد با محدودیت و ممنوعیت تو خیلی از مسائل شخصی و غیر شخصی شون مواجه هستن و 2 سال سربازی اجباری پسرها (به عنوان تنها اجبار قانونی که دارن) به هیچ وجه قابل مقایسه با مواجه شدن مادام العمر با انواع محدودیت ، تبعیض ، اهانت و زورگویی و خشونت های قانونی ( به جرم مونت بودن ) نمیشه، با اینحال اجبار در سربازی مثل خیلی از اجبارها و تضییع حقوق ادم ها قابل پذیرش نیست و باید تغییر کنه.

یادمان باشد روش حل یک مشک اساسی پاک کردن صورت مسئله نیست،
    درگیر کردن بقیه افراد به مشکلی که خودمون دچارش هستیم درسته که ممکنه ارامش خیال بهمون بده ولی مشکل مارو حل نمیکنه.

.................................................. .....
    شما در مورد شرایط برابر در اجتماع و ازدواج حرف زدین، من هم در موردش نوشتم.
    واقعا شما دختر ها حاظرید دو سال برید خدمت و مثل ما زندگی کنید؟ بعید می دونم از ته دل راضی باشید.
    در این 2 سال ظلم هایی به ما پسرا میشه که بعید میدونم به شما دختر ها در کل عمرتون شده باشه.

در مورد محدودیت هایی که در مورد مسائل شخصی و غیر شخصی به شما اعمل شده میشه چند تا نام ببرید؟
    " تبعیض ، اهانت و زورگویی و خشونت های قانونی ( به جرم مونت بودن ) " اینها رو هم لطفا بیشتر توضیح بدین.

در مقوله ازدواج که فقط حق طلاق با مردهاست، بقیه قوانین به نفع شماهاست که، من خودم دوستی دارم که 6 سال پیش طلاق گرفته، هنوز که هنوزه داره مهریه اش رو به صورت قسطی میده، دختره چنان ضربه ای بهش زد که فکر نکنم تا آخر عمرش بتونه کمرش رو راست کنه.

شما دخترها به وظایف مرد که می یاد انتظار دارید مردها مثل جامعه ی سنتی در بیرون کار کنن و پول در بیارن و 90 درصد سنگینی مسئولیت زندگی رو دوش اونها باشه، ولی از این طرف به حق و خودتون خودتون میرسه انتظار دارید جامعه و قانون مثل جوامع اروپایی رفتار کنند.

18. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

.................................................. .....
    شما در مورد شرایط برابر در اجتماع و ازدواج حرف زدین، من هم در موردش نوشتم.
    واقعا شما دختر ها حاظرید دو سال برید خدمت و مثل ما زندگی کنید؟ بعید می دونم از ته دل راضی باشید.
    در این 2 سال ظلم هایی به ما پسرا میشه که بعید میدونم به شما دختر ها در کل عمرتون شده باشه.

.
    اولین باری که اومدن ملاقاتیم توی آموزشی روز پنج شنبه بود به قدری پا درد داشتم از بس که بشین و پاشو وتنبیه کرده بودن که فقط زنگ زدم گفتم به خدا نمیتونم راه بیام حتی تا پایین پادگان بیام... بعد به هر حال اومدن ... بابام وقتی دیدم به حالم گریه میکرد میگفت چطور تو توی این چند روز اینقدر سیاه شدی ...
    و اون تازه شروع دوره بود...
    سخن برخی افراد من رو یاد این پیرزن های 70 ساله میندازه که به عمرشون کاری نکردن و شوهرشون هم به رحمت خدا رفته و یه مقرری و مستمری دارن و بقیه رو نصیحت میکنن و امید میدن ...
    بعد حدود 5 سال که از خدمت میگذره هر از گاهی خوابش رو میبینم و سریع میام نگاه کارت پایان خدمتم میکنم ببینم هستش ... هنوز خاطرات لجن و زشتش با من هست. ذات آدم ها رو خیلی خوب توی خدمت شناختم و مستقیم به داداشمم میگم بهت اعتمادی ندارم ! چه برسه به بقیه...
    در اولین اقدام شما دختر ها و کل خانومهایی که نرفتن خدمت سربازی حاظر بشین برای رفتن به خدمت مقدس سربازی، اونوقت شما رو هم بفرستن خدمت سربازی که پسرا رو به زور میفرستن، 2 سال کامل آوارگی و خر حمالی در پادگان ها، 6 الی 8 ساعت کار اجباری و کارگری در زیر آفتاب سوزان تابستان و در گرمای بالای 40 درجه، پست دادن با اسحله 5 کیلیویی ژ3 در زمستان و سرمای زیر 30 درجه در بالای کوهها و ... ، و کلی اثرات مخربی که خدمت سربازی بر جسم و روان پسرا میذاره که تا آخر عمرشون مثل کابوس باهاشون خواهد بود.
    خیلی ها فقط خودشون رو فقط طرف حق میدونن اما بحث تکلیف که میشه کلا معاف هستن!.

در مقوله ازدواج که فقط حق طلاق با مردهاست، بقیه قوانین به نفع شماهاست که، من خودم دوستی دارم که 6 سال پیش طلاق گرفته، هنوز که هنوزه داره مهریه اش رو به صورت قسطی میده، دختره چنان ضربه ای بهش زد که فکر نکنم تا آخر عمرش بتونه کمرش رو راست کنه.
    به قول کلیله و دمنه :
    «برکمال عیار زر بعون و انصاف آتش وقوف توان یافت؛ و بر قوت ستور بحمل بارگران دلیل توان گرفت؛ و سداد و امانت مردان بداد و ستد بتوان شناخت، و هرگز علم بنهایت کارهای زنان و کیفیت بدعهدی ایشان محیط نگردد. »
    آخرین سنگر من هم ادبیات بود. وقتی میبینی با بهترین رشته و دانشگاه... هیچی نمیشی پس حداقل به عشقت برس...اگرم به هیچی نرسیدم میگم ادب زندگیم بود.
    امیدوارم همه دوستان موفق باشن و اگر نتونستن مثل من ازدواج کنن و زندگی تشکیل بدن حداقل به بقیه مهم های زندگیشون برسن.
    Last edited by مُعین; 07-06-2018 at 00:24.

20. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •