تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 720 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

HD و حتی 3D که از نظر فنی چیز خارق العاده ای نیست که پخشش نکنه.
    فرمت MPEG4ی که در SD زمینی هست تو HD فقط وضوحش بیشتر میشه.
    همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.
    پونل عزیز گیرنده داخلی تلویزیون در حال حاضر HD که پخش نمیکنه هیچ 3D هم پخش نمیکنه . فرمت Mpeg4 که در SD زمینی هست تو HD وضوحش که بیشتره هیچ بیت ریتی که در فرمتش میشه جا داد در SD نمیشه جا داد اگر اینطور بود که فرمت 1080 اصلا تولید نمیشد همون 576 SD برای همه شبکه ها مورد استفاده قرار میگرفت.

2. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اينتاپيگ چرااينجو.ري شد ؟ مگه تا ديروز صفحه 107 نبود ؟؟؟؟؟!!!!!!

4. 2 کاربر از MZA_7960 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

در بحث گیرنده دیجیتال و دریافت شبکه های داخلی: گیرنده های داخلی همان استاندارد ----T را دارند پس هرآنچه گیرنده خارجی پخش کند داخلی هم می تواند. همین الآن هم اگر اشتباه نکنم شبکه های اصلی یعنی 1 ، 2 ، 3 و ... به صورت HD در حال پخش می باشند حداقل روی ماه واره را که مطمئنم. اینم از توی ویکیپدیا کپی کردم

Iran uses MPEG-4/H.264/AAC SD video and ----T/H.264/MPEG-4 for HD transmissions

برای دیدن فیلم های 3D و Full HD (در حال حاضر ایران) حتما نیاز به یک پلیر یا کامپیوتر یا ----- هست که البته در صورت داشتن ----- دیگر به ----T نیازی نیست .

شبکه های 1 و 2 و 3 و... همگی وضوحشون 720x576i است که HD نیست ولی قابلیت HD شدن با هزینه پایین رو دارند.
    شبکه ها در سیستم دیجیتالی زمینی و ما.هوا.ره ای ----S2 با فرمت H.264 MPEG4 پخش میشن.
    صدا و سیما چند سال پیش که MPEG4 چندان فراگیر نشده بود در دو راهی انتخاب بین MPEG2 و MPEG4 ، فرمت MPEG4 رو واسه پخش انتخاب کرد تا بعداً قابلیت افزایش وضوح و کیفیت شبکه ها با هزینه پایین وجود داشته باشه.

6. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

در بحث گیرنده دیجیتال و دریافت شبکه های داخلی: گیرنده های داخلی همان استاندارد ----T را دارند پس هرآنچه گیرنده خارجی پخش کند داخلی هم می تواند. همین الآن هم اگر اشتباه نکنم شبکه های اصلی یعنی 1 ، 2 ، 3 و ... به صورت HD در حال پخش می باشند حداقل روی ماه واره را که مطمئنم. اینم از توی ویکیپدیا کپی کردم

Iran uses MPEG-4/H.264/AAC SD video and ----T/H.264/MPEG-4 for HD transmissions

برای دیدن فیلم های 3D و Full HD (در حال حاضر ایران) حتما نیاز به یک پلیر یا کامپیوتر یا ----- هست که البته در صورت داشتن ----- دیگر به ----T نیازی نیست .
    فکر کنم wikipedia اشتباه نوشته
    من خودم شبکه های صدا وسیما را نمی بینم و مطمئن نیستم ولی تا جایی که می دونم تمام پخش های دیجیتال زمینی (----Tِِ) و ماهواره ای(----S / ----S2) صدا وسیما در حال حاضر SD هستند . دوستانی که به کانال های صدا وسیما رو جهات ماهواره ای مختلف دسترسی دارند لطفا تایید کنند .

8. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پونل عزیز گیرنده داخلی تلویزیون در حال حاضر HD که پخش نمیکنه هیچ 3D هم پخش نمیکنه . فرمت Mpeg4 که در SD زمینی هست تو HD وضوحش که بیشتره هیچ بیت ریتی که در فرمتش میشه جا داد در SD نمیشه جا داد اگر اینطور بود که فرمت 1080 اصلا تولید نمیشد همون 576 SD برای همه شبکه ها مورد استفاده قرار میگرفت.
    برای تاکید دوباره میگم :
    همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.

اینی که بیت ریت HD بیشتره قبول دارم اما مشکلی واسه ساپورت ----T داخلی نداره.

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

فکر کنم wikipedia اشتباه نوشته
    من خودم شبکه های صدا وسیما را نمی بینم و مطمئن نیستم ولی تا جایی که می دونم تمام پخش های دیجیتال زمینی (----Tِِ) و ماهواره ای(----S / ----S2) صدا وسیما در حال حاضر SD هستند . دوستانی که به کانال های صدا وسیما رو جهات ماهواره ای مختلف دسترسی دارند لطفا تایید کنند .
    100% تایید شد.
    Last edited by poonel; 04-12-2011 at 11:59.

10. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان هنوز از بدون گارانتی خبری نیست ؟

tomharrison عزيز پيام خصوصيت رو چك كن ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گیرنده های داخلی در حال حاضر SD پخش میکنند . وهر کسی ST30 یا VT30 که بخره ناچارن باید گیرنده خارجی Full HD تهیه کنه برای دستیابی به شبکه های اچدی و سه بعدی مگر اینکه فقط بخواد بشینه SD نگاه کنه که در این شرایط مصرف لزومی به خرید ST30 VT30 نیست و مدلهایHD rady یا یک مگا پیکسل پاسخگوی مصرف کننده هست. ضمنا با پورت HDMI اصلی اگه به تلویزیون وصل بشه تصویر را با غیر فشرده گی منتقل میکنه به تلویزیون و تصویری 100 درصد دیجیتال با بالاترین کیفیت موجود در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
    گیرنده های داخلی بر اساس استاندارد ----T هستند که امکان پخش hd از مسیر این استاندارد هست و به عنوان مثال اگر صدا وسیما برنامه ها رو به صورت HD از طریق همین ----t بفرسته شما با همان گیرنده ----T داخل تی وی میتونید برنامه ها رو به طور hd ببینید . در مورد پخش 3d تحت استاندارد ----T من حتی یک کانال هم تا به حال ندیدم و نمی دونم ساپورت می شه یا نه

درمورد ساپورت 3d روی ----- ها , بعضی ----- های HD یا از ابتدا ساپورت می کنند یا اینکه با update نرم افزاری یا ایمیج ساپورت به اون اضافه میشه البته ----- های ارزون ساپورت نمی کنند

13. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها من الان یه st30 خریدم خیلیم راضیم چون گیمرم باورم نمیشد روی بازی و گرافیک اینقدر تاثیر داشته باشه الان دارم روزی 5-6 ساعت فقط زوش گیم بازی میکنم روی حالت dynamic الان بعضی بچه ها شنیدم باید آب بندی بشه من که اینکارو نکردم ممکنه بعدا تی ویم خراب بشه؟

15. این کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با تشکر از پونل عزیز جهت تایید پخش SD کانال های صدا و سیما در تمام جهات , Wikipedia اصلاح شد :
    ( Iran (uses ----T MPEG-4/H.264/AAC SD :720x576i
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای تاکید دوباره میگم :

اینی که بیت ریت HD بیشتره قبول دارم اما مشکلی واسه ساپورت ----T داخلی نداره.

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

تا بعداً قابلیت افزایش وضوح و کیفیت شبکه ها با هزینه پایین وجود داشته باشه.
    درسته ولی کاری به بعدا نداریم . اگر مثلا تا 4 5 سال دیگه همچین طرحی اجرایی نشه کسی حاضره تا 5 سال دیگه صبر کنه؟ و قید ----- بزنه؟

19. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •