تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 468 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    من نمی دونم چرا کسپر داره لقمه رو دور سرش می چرخونه!!!! به جای اینکه بیاد بگه این آدرس رو بلاک کن،کسپر اومده گفته کل اینترنت رو بلاک کن مگر سایت هایی که به عنوان استثنا بهش اضافه می کنیم،خب معلومه من شاید خیلی از سایت ها رو اجازه دسترسی بخوام بدم،پس به جای اینکه یه آدرس رو بنویسم که کسپر بلاک کنه باید چند صد تا آدرس بنویسم(و یا هر دفعه پسورد پرنتال کنترل رو بهش بدم) تا کسپر باز کنه.نمی دونم شایدم من بد متوجه شدم!
    راهه دیگه ای نیست؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا که برای کسپر راحت سریال گیر نمیاد ، میشه یک آنتی ویروس دیگه نصب کرد ولی در کنارش password manager کسپر رو نصب کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

سلام .من تازه کاسپر 2014 رانصب کردم خوبه .فقط یه سوال من قبلا نورتون نصب داشتم و همش کرک و پچهای نرم افزار گیر میداد و خذفشون میکرد.ولی کاسپر به یه دونه هم گیر نمیده چرا؟ درحالی که میدونیم کرکها قابلیت و ماهیت ویروس دارند.آیا این جزء معایب انتی ویروس هستش یاجز مزایا ممنون میشم جوابم بدید

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .من تازه کاسپر 2014 رانصب کردم خوبه .فقط یه سوال من قبلا نورتون نصب داشتم و همش کرک و پچهای نرم افزار گیر میداد و خذفشون میکرد.ولی کاسپر به یه دونه هم گیر نمیده چرا؟ درحالی که میدونیم کرکها قابلیت و ماهیت ویروس دارند.آیا این جزء معایب انتی ویروس هستش یاجز مزایا ممنون میشم جوابم بدید
    کرک ها وقتی آلوده نباشند دیگه مخرب به حساب نمیاند و با فایل های سالم فرقی ندارند.

به نظر من جزو مزایاش هست که وقتی فایلی آلوده نیست دیگه اون رو به اشتباه مخرب تشخیص نمیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا که برای کسپر راحت سریال گیر نمیاد ، میشه یک آنتی ویروس دیگه نصب کرد ولی در کنارش password manager کسپر رو نصب کرد؟
    داداش من افزونه
    lastpass
    رو نصب کنی هزار شرف داره به
    Paswordmanger
    کاسپرسکی

6. این کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان سوال در مورد کاسپر دارم :

نسخه ی 2014 توی سایت av-comparatives از لحاظ کارایی و تاثیر گزاری روی سیستم از نود و اواست و ... بالاتر هست یعنی اینقدر سبک شده ؟

کاسپر سند باکس داره ؟

سرعت لود ویندوزش چطوره ؟

سرعت سیستم را نمیگیره ؟

بله بیش از اندازه سبک شده، از لحاظ اینترفیس (تغییرات ظاهری برنامه) عالی تر شده، کاربر پسند شده
    خیر کاسپر سندباکس نداره
    سرعت لود عالی هستش فقط بعد از بالا اومدن ویندوز، حداکثر دو دقیقه با سیستم کاری ندناشته باشید تا کاملا لود شه!!!
    در حالت عادی خیر ولی در حالت اسکن چرا سرعت سیستم کم میشه

8. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا این صفحه هنگام بالا اومدن ویندوز مدام نمایش داده میشه؟ با اینکه Don't Show this again را تیک میزنم؟

کلید شما انتقضا نشده؟
    از چه بیلد نامبر نسخه ی 2014 استفاده میکنید؟
    از کجا دانلود کردین؟
    چجوری اکتیوش کردین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه آنتی ویروسی مد نظرتون هست؟ --------->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    • بله میشه!

بدلیل اینکه در کشور روسیه قانون کپی رایت وجود نداره
    بهمین دلیل کاسپر به بیشتر کرک و کیجن ها گیر نمیده! (دقت کنید گفتم به بیشترشون)
    ماهیت ویروس ندارند، کدنویسی که در سیستمشون دارن باعث میشه آنتی ویروس ها اون هارو به عنوان فایل مخرب و آلوده بشناسند.

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خیلی وقته از کاسپر استفاده نمیکنم
    میشه آخرین نسخه آنتی ویروس و اینترنت سیکرتی رو بزارید واسه دانلود
    + اینکه نحوه فعال سازیشون
    و آیا قابلیت آپدیت آفلاین هست یا نه
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    بله بیش از اندازه سبک شده، از لحاظ اینترفیس (تغییرات ظاهری برنامه) عالی تر شده، کاربر پسند شده
    خیر کاسپر سندباکس نداره
    سرعت لود عالی هستش فقط بعد از بالا اومدن ویندوز، حداکثر دو دقیقه با سیستم کاری ندناشته باشید تا کاملا لود شه!!!
    در حالت عادی خیر ولی در حالت اسکن چرا سرعت سیستم کم میشه
    مرسی

2 دقیقه که خیلی زیاده در واقع اگر اینجوریه کاسپر اومده کاربرا را گول زده زود ویندوز لود میشه ولی خود کاسپر طول میکشه که باز با قبل فرقی نکرده ...

من 2013 که نصب کرده بودم سیستم خفه شد هم سرعت لودش کم بود و هم سرعت کار با سیستم .

13. 2 کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •