حال و احوال اول درستوحسابی نکردم ولی خب اوموقع نگاه میکردم...
پس منظورت اینه که وقتی مخاطبم یا دارن حرف میزنن مشکلی نداره نیست نگاه کنم...
حالا چطور نگاه کردنی بد نیست؟!
اگه درست فهمیده باشم،نگاه م که باهاشون بچرخه و هی مرتب نگاه کنم بده...
حال و احوال اول درستوحسابی نکردم ولی خب اوموقع نگاه میکردم...
پس منظورت اینه که وقتی مخاطبم یا دارن حرف میزنن مشکلی نداره نیست نگاه کنم...
حالا چطور نگاه کردنی بد نیست؟!
اگه درست فهمیده باشم،نگاه م که باهاشون بچرخه و هی مرتب نگاه کنم بده...
بله درسته منظورم همین بود
خب نگاه عادی که به جنس موافق داریدفرق خاصی نداره
اتفاقا وقتی طرف راحتتره که باهاش عادی برخورد بشه
سخت نگیرید دوست عزیز
همونطور که با دوستتون صحبت میکنید همون نوع نگاه![]()
نگاه محو تو صورت برای اینجور موقعیت ها بهترین کاره، منظورم از محو اینه که به یه نقطه خاص مثلا چشم یا لب طرف خیره نشی نگاه شما کلا رو صورتشون باشه بدون این که به نقطه خاصی زل بزنید.
بهترین شیوه در برخورد با جنس مونث به طور کلی اینه که کم اهمیت در نظر بگیری چیز خاصی نیست انگار داری با یه دوست معمولی برخورد میکنی.
این یه مساله دیگست در برخورد چه با زن چه با مرد وقتی داری صحبت میکنی حتی سلام و احوالپرسی معمولی بهتره مستقیم تو چشمای طرف نگاه کنی در حالی که آرامش خودت رو حفظ کردی.
Last edited by Captain_America; 31-03-2015 at 22:43.
ما وقتی تو مدرسه بودیم اقا معلم می گفت که دستتون رو تو جیبتون نکنید!!! چون که جلوه بدی دارد. اما من وقتی این مقامات سیاسی کشورها رو می بینم (مثل 1+5) دستشون رو توجیبشون می گذارند. مخصوصا جان کری رو من خیلی دیدم که دستش رو تو جیبش می ذاره. ایا این حرکت یک جور نمایش مقتدرانه سیاسی هستش. مثلا تو یک عکسی دیدم بیل گیتس با رییس جمهور کره مثل اینکه بود دست میده در حالی که یک دستش تو جیبشه. به هر حال کسی مثل بیل گیتس که مدیر هستش و یا این مدیران سطح بالا باید خیلی اجتماعی باشند. این لازمه یک مدیر موفق هست. اما این دست تو جیب گذاشتن رو سر در نمیارم و با خودم میگم از این ها بعیده!!!! ایا حقیقتا دست تو جیب گذاشتن به طور کلی بده و یا موردی نداره. ممنون.
سلام
یکی از کانال ها رو دیدم اتفاقی چندی قبل برنامه ای داشت در رابطه با اداب معاشرت سیاست مدارها!
در اون برنامه اشاره شد که دست دادن ها نحوه ی دست دادن . حتی نحوه ی نشستن یا پا روی پا انداختن چطور و به چه معنی هست!
شاید چیزی که در فرهنگ ما غیرعادی هست جای دیگه عادی محسوب بشه و برعکس!
بنابراین من برداشتم اینه که الگوی ما نباید این افراد باشند اونها در این موارد ممکنه خیلی متفاوت عمل کنند
اما در مورد دست در جیب کردن در محیط های رسمی به نظر میرسه کمی بی احترامی باشه در حالته خیلی سختگیرانه!(در حضور بزرگترها مثلا یعنی خیلی راحت هستید...)
دیگه همین![]()
"زبان بدن" یه علم هستش واسه خودش،مثلا الان ولادمیر پوتین زبان بدن خیلی قوی داره مقایسه اش با اوباما رو توی تصاویر گوگل ببینید حتی کاربرای امریکایی هم زبان بدن پوتین رو تحسین و زبان بدن اوباما رو تحقیر کننده امریکا میدونند.
در این مورد کتاب هم زیاد نوشته شده پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید هم تو شناخت آدمایی که باهاشون در ارتباطید خیلی کمک میکنه هم واسه خودتون در برخورد با بقیه.
من این رو تجربه شخصیم میگم،وقتی اختیاراتت زیاد باشه و همون وقت فکرت در گیر بشه
یا به یه شخص دیگه معرفی بشی ناخودآگاه دستت میره تو جیبت...
Edited. .......
Last edited by alidl; 02-04-2015 at 05:40.
Edited. .......
Last edited by alidl; 02-04-2015 at 05:41.
بعد ببخشید یه سوال دیگه البته می دونم زیاد بحثش شده
آیا تو مهمونی باید دونه دونه وقتی رسیدی به همه سلام بدی؟
(منظورم درحد خانوادگی+عروس ها+ عروس های دیگه خانواده مث خانوم پسرعمه و... و خاله های پدر و فامیلای کمی دورتر پدر)
:-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)