تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 421 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حال و احوال اول درستوحسابی نکردم ولی خب اوموقع نگاه میکردم...

پس منظورت اینه که وقتی مخاطبم یا دارن حرف میزنن مشکلی نداره نیست نگاه کنم...

حالا چطور نگاه کردنی بد نیست؟!

اگه درست فهمیده باشم،نگاه م که باهاشون بچرخه و هی مرتب نگاه کنم بده...
    سلام
    در حد سلام کردن و خداحافظی کردن باید حتما به صورتشون نگاه کنید و با لبخند همراه باشه
    برای اولین بار بهتر بود که مثلا وقت اشنایی میگفتید : خوش امدید، خیلی خوشبختم، بفرمایید و اینطور تعارفات
    نه اینکه صرفا سلام کنید
    اگر اینا رو میگفتید و دیگه کل مهمانی هم کلا چیزی نمیگفتید بنظرم مشکلی بعید بود باشه
    اگر احیانا مورد خطاب قرارتون دادن بنظرم نگاه کردن هیچ اشکالی نداره
    یا حتی اگر خودتون مطلبی گفتید که طرف صحبت ایشون باشند...

معمولا نگاه بد یا بقول خودتون هیز به مواردی میگن که:
    فرضا طرف ساکته شما هم ساکتی اما با نگاهت دنبالش میکنی (نه اینکه صرفا خیره بشی)
    یا طرف داره صحبت میکنه طرف صحبت هم شما نیستی اما بطور مداوم نگاهش کنی
    سایر موارد رو در جو خانوادگی بد چشمی نمیدونم (نظر شخصی)

2. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بله درسته منظورم همین بود
    خب نگاه عادی که به جنس موافق داریدفرق خاصی نداره
    اتفاقا وقتی طرف راحتتره که باهاش عادی برخورد بشه
    سخت نگیرید دوست عزیز
    همونطور که با دوستتون صحبت میکنید همون نوع نگاه

4. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا من یه مشکلی دارم بلد نیستم باید با جنس مخالف چطوری باید طوری برخورد کنم،یه مثال میگم همین دبروز یه جا مهمون بودیم عروس یکی از فامیلامون هم بود که من رو برای بار اول بود که میدید

من زیاد نگاهش نگکردم که هیز بازی نباشه اما بهتر بگم تمام تلاشم این بود که نگاهش نکنم

وقتی میخواستن برن کاملا پیدا بود از رفتار من خوشش نیومده...

این مشکل رو همیشه دارم و نمیدونم باید به دختر چطوری نگاه کنم که ناراحت نشه...

حد وسط نگاه کردن چیه،چطوری باید نگاه کرد طرف مقابل دلخور نشه؟!
    نگاه محو تو صورت برای اینجور موقعیت ها بهترین کاره، منظورم از محو اینه که به یه نقطه خاص مثلا چشم یا لب طرف خیره نشی نگاه شما کلا رو صورتشون باشه بدون این که به نقطه خاصی زل بزنید.
    بهترین شیوه در برخورد با جنس مونث به طور کلی اینه که کم اهمیت در نظر بگیری چیز خاصی نیست انگار داری با یه دوست معمولی برخورد میکنی.

این یه مساله دیگست در برخورد چه با زن چه با مرد وقتی داری صحبت میکنی حتی سلام و احوالپرسی معمولی بهتره مستقیم تو چشمای طرف نگاه کنی در حالی که آرامش خودت رو حفظ کردی.
    Last edited by Captain_America; 31-03-2015 at 22:43.

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ما وقتی تو مدرسه بودیم اقا معلم می گفت که دستتون رو تو جیبتون نکنید!!! چون که جلوه بدی دارد. اما من وقتی این مقامات سیاسی کشورها رو می بینم (مثل 1+5) دستشون رو توجیبشون می گذارند. مخصوصا جان کری رو من خیلی دیدم که دستش رو تو جیبش می ذاره. ایا این حرکت یک جور نمایش مقتدرانه سیاسی هستش. مثلا تو یک عکسی دیدم بیل گیتس با رییس جمهور کره مثل اینکه بود دست میده در حالی که یک دستش تو جیبشه. به هر حال کسی مثل بیل گیتس که مدیر هستش و یا این مدیران سطح بالا باید خیلی اجتماعی باشند. این لازمه یک مدیر موفق هست. اما این دست تو جیب گذاشتن رو سر در نمیارم و با خودم میگم از این ها بعیده!!!! ایا حقیقتا دست تو جیب گذاشتن به طور کلی بده و یا موردی نداره. ممنون.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ما وقتی تو مدرسه بودیم اقا معلم می گفت که دستتون رو تو جیبتون نکنید!!! چون که جلوه بدی دارد. اما من وقتی این مقامات سیاسی کشورها رو می بینم (مثل 1+5) دستشون رو توجیبشون می گذارند. مخصوصا جان کری رو من خیلی دیدم که دستش رو تو جیبش می ذاره. ایا این حرکت یک جور نمایش مقتدرانه سیاسی هستش. مثلا تو یک عکسی دیدم بیل گیتس با رییس جمهور کره مثل اینکه بود دست میده در حالی که یک دستش تو جیبشه. به هر حال کسی مثل بیل گیتس که مدیر هستش و یا این مدیران سطح بالا باید خیلی اجتماعی باشند. این لازمه یک مدیر موفق هست. اما این دست تو جیب گذاشتن رو سر در نمیارم و با خودم میگم از این ها بعیده!!!! ایا حقیقتا دست تو جیب گذاشتن به طور کلی بده و یا موردی نداره. ممنون.
    سلام
    یکی از کانال ها رو دیدم اتفاقی چندی قبل برنامه ای داشت در رابطه با اداب معاشرت سیاست مدارها!
    در اون برنامه اشاره شد که دست دادن ها نحوه ی دست دادن . حتی نحوه ی نشستن یا پا روی پا انداختن چطور و به چه معنی هست!
    شاید چیزی که در فرهنگ ما غیرعادی هست جای دیگه عادی محسوب بشه و برعکس!
    بنابراین من برداشتم اینه که الگوی ما نباید این افراد باشند اونها در این موارد ممکنه خیلی متفاوت عمل کنند
    اما در مورد دست در جیب کردن در محیط های رسمی به نظر میرسه کمی بی احترامی باشه در حالته خیلی سختگیرانه!(در حضور بزرگترها مثلا یعنی خیلی راحت هستید...)
    دیگه همین

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

"زبان بدن" یه علم هستش واسه خودش،مثلا الان ولادمیر پوتین زبان بدن خیلی قوی داره مقایسه اش با اوباما رو توی تصاویر گوگل ببینید حتی کاربرای امریکایی هم زبان بدن پوتین رو تحسین و زبان بدن اوباما رو تحقیر کننده امریکا میدونند.
    در این مورد کتاب هم زیاد نوشته شده پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید هم تو شناخت آدمایی که باهاشون در ارتباطید خیلی کمک میکنه هم واسه خودتون در برخورد با بقیه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من این رو تجربه شخصیم میگم،وقتی اختیاراتت زیاد باشه و همون وقت فکرت در گیر بشه

یا به یه شخص دیگه معرفی بشی ناخودآگاه دستت میره تو جیبت...

داره خودمونی میشه alidl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Edited. .......
    Last edited by alidl; 02-04-2015 at 05:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Edited. .......
    Last edited by alidl; 02-04-2015 at 05:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعد ببخشید یه سوال دیگه البته می دونم زیاد بحثش شده
    آیا تو مهمونی باید دونه دونه وقتی رسیدی به همه سلام بدی؟
    (منظورم درحد خانوادگی+عروس ها+ عروس های دیگه خانواده مث خانوم پسرعمه و... و خاله های پدر و فامیلای کمی دورتر پدر)
    :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •