نه بیشتر به خاطر این طرح دانشجوییش میخام ببرم فعالش کنم وگرنه که الان یک رایتل تو تبلته. میخام 3 ماهی استفاده کنم از پیصنهاد های طرح دانشجوییش بعد تا اون موقع یک کاری میکنم.![]()
حالا به نظرتون میشه این طرحو فعآل کنم.چون هنوز سیمکارت به نام نخورده ?!
نه بیشتر به خاطر این طرح دانشجوییش میخام ببرم فعالش کنم وگرنه که الان یک رایتل تو تبلته. میخام 3 ماهی استفاده کنم از پیصنهاد های طرح دانشجوییش بعد تا اون موقع یک کاری میکنم.![]()
حالا به نظرتون میشه این طرحو فعآل کنم.چون هنوز سیمکارت به نام نخورده ?!
به نطرم بشه طرح دانشجویی فعال کرد. باید کارت دانشجویی معتبر داشته باشی و به دفتر خدمات ارتباطی بدی تا برات فعال کنه.احتمالا یه سیمکارت اعتباری هدیه هم میگیریاگه تا 22 دی هم فعال کنی سیمکارتو تو جشنواره قرعه کشی موبایل 2 سیمکارتو مودم و .... قرار میگیری
دوستان نت شما هم کند شده؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
من همین الان با رایتل آنلاینم و دارم به راحتی تو آپارات فیلم میبینم !!
اینم دانلود از سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت بد آنتن دهی رایتل تو خونه ما ! در واقع خیلی بد !! باید اینقدر مودم رو اینور اونور بکنم تا سرعت 120 رو بتونه پر کنه :(
![]()
Last edited by fanoostalaei; 06-01-2015 at 16:56.
منم لنگرودم داش.از ایرانسل مهاجرت کردم به رایتل.شنبه اولین روزی ک سیم کارتو خریدم سرعت عالی بود ولی از روز بعدش سرعت افت کرده به طوری که یه صفحه رو به زور باز میکنه
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
سلام
مشکل سرعت امروز به چند ساعت بود که حل شده تقریبا ۱ ساعت پیش
من نزدیک خونه ( تهران ) سیگنال ضعیف 4 جی رایتل دیدم. آیا کسی به شبکه 4 جیش وصل شده؟ احتمالا فرکانسشم همون 1800
سلام
پیشتر در شمال کشور مشاهده شده در برخی نقاط ظاهرا رایتل در حال تست LTE می باشد
من سیم کارت اعتباری دارم.
ولی کاش بیشتر پول میدادم و سیم کارت دایمی میگرفتم.
مثل اینکه تبدیل شماره اعتباره به دایمی هم امکان پذیر نیست
ورگنه با ماهی 50 تومن هم مکالمه بی نهایت داشتی هم اینترنت فراون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)