تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 303 از 337 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دستور زیر رو هم تست کردید ؟ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بعد از تغییرات در رجیستری !
    Last edited by FerineFast; 15-12-2013 at 11:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

دستور زیر رو هم تست کردید ؟ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بعد از تغییرات در رجیستری !
    خير ... چيزي كه به تغييرات در رجيستري وابسته باشه ترجيح مي دهم بيخيالش بشم! دستور خيلي ساده اي براي اين كار هست كه نيازي به ور رفتن با رجيستري هم نيست كه متاسفانه فراموش كرده ام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام، دوستان این دستور ipconfig /renew در ویندوز چه کاربردی داره؟ بعضی ها میگن برای گرفتن IP جدیده ولی مثل اینکه سرکاریه!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

با سلام، دوستان این دستور ipconfig /renew در ویندوز چه کاربردی داره؟ بعضی ها میگن برای گرفتن IP جدیده ولی مثل اینکه سرکاریه!
    ----------------

سلام دوست من
    ابتدا بايد ببينيد كامپيوتر شما به شبكه اي وصل است يا خير؟؟ (حتي ADSL منزل هم خود نوعي شبكه مي باشد)
    اين دستور وقتي كاربرد دارد كه شما بخواهيد IP قبلي خود را به هر دليلي به سيستم DHCP (كه مي تواند سرور شبكه باشد و يا مودم ADSL يا ...) پس داده و IP جديد دريافت نمائيد. دقت كنيد كه اگر اين دستور را به مودم ADSL كه در آن سيستم DHCP راه اندازي شده است بدهيد، طبعاً همان IP قبلي را، مجدداً دريافت خواهيد نمود و تصور مي كنيد سركاريست! اين دستور براي جاهايي كاربرد دارد كه تعداد سيستم هاي متصل به شبكه زياد است (مثل يك شركت كه كامپيوترهايش به سرور متصل هستند) همچنين دقت كنيد كه سيستم DHCP از اولين IP باز يا استفاده نشده در رنج خود شروع مي كند، بنابراين ممكن است همان IP قبلي را دريافت نمائيد و تصور كنيد هيچ عملي انجام نشده است! در شبكه هاي كوچك خانگي بهتر است IP بصورت دستي وارد شود نه Automatic .. دقت كنيد كه وقتي IP دستي است، مقصد يك ديتا يا دستور از يك كامپيوتر ديگر مشخص است و يك راست مي رود سراغ IP مورد نظر! اما با سيستم Automatic كه بحث renew در آن مطرح است، پروسه BroadCast انجام مي شود و دستور يك كامپيوتر وقتي به كامپيوتر مورد نظر مي رسد كه كل پروسه جستجو در شبكه انجام شده و مقصد رديابي گردد كه طبيعي است مدت زمان بيشتري طول مي كشد بنابراين در شبكه هاي كوچك خانگي خصوصاً در حالت غير DHCP، حتماً از IP دستي استفاده نمائيد كه ديگر نيازي به دستور ipconfig /renew نداشته باشيد. توضيح كامل DHCP تصور مي كنم در مباحث قبلي اين تاپيك باشد و بحثي است كاملاً تخصصي و مربوط به نحوه تقسيم IP بين تعداد زيادي كامپيوتر موجود در يك شبكه.
    Last edited by Excel-VB; 16-12-2013 at 12:26.

5. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان اول بگم امن بهترین جایی که پیدا کردم تا سوالم بپرسم اینجا بود اگه جای دیگه ای باید میپرسیدم لطفا لینکش رو بزارید.....دوستان من یه اکسس پوینت d-link 1155 دارم .همه چیشم درست بود منم فقط برای اینترنت ازش استفاده میکردم ..ولی جدیدا وصل نمیشه به کامپیتر یا لیب تاب یعنی اکسس و که با کابل به کامپیوتر وصل میکنم میزنه unidentifyed network ...درضمن تو ضفحهی اکسس پوینت هم نمیره....از این چیزا من سر در نمیارم ممنون میشم کمک کنید
    Last edited by m2d1; 16-12-2013 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام دوستان اول بگم امن بهترین جایی که پیدا کردم تا سوالم بپرسم اینجا بود اگه جای دیگه ای باید میپرسیدم لطفا لینکش رو بزارید.....دوستان من یه اکسس پوینت d-link 1155 دارم .همه چیشم درست بود منم فقط برای اینترنت ازش استفاده میکردم ..ولی جدیدا وصل نمیشه به کامپیتر یا لیب تاب یعنی اکسس و که با کابل به کامپیوتر وصل میکنم میزنه unidentifyed network ...درضمن تو ضفحهی اکسس پوینت هم نمیره....از این چیزا من سر در نمیارم ممنون میشم کمک کنید

سلام دوست عزيز
    1- احتمالاً ايراد از اتصال شماست! اول كابل شبكه را چك كنيد كه به درستي و محكمي به دوسر اتصال داشته باشد. خود كابل نيز پس از مدتي مشكل پيدا مي كند، بنابراين يا كابل را عوض كنيد و يا سوكت هاي سركابل را قطع كرده و تركيب رنگ دوسر را عوض كرده (هر تركيبي دوست داريد) و سپس مجدداً سوكت بزنيد (ممكن است يك رشته سيم درون كابل شبكه، قطع و يا اتصالي داشته باشد).
    2- از ويندوز سون استفاده مي كنيد، پس از اطمينان از صحت و سلامت كابل و كانكشن صحيح اينترنتي، بايد كمي صبر كنيد و سپس روي عكس نقشه شبكه يكبار كليك كنيد تا اتصال صحيح نشان داده شود.
    3- براي اتصال به اكسس پوينت و در واقع ورود به كنسول مورد نظر، پس از اطمينان از صحت كابل و اتصال صحيح، آي پي اكسس پوينت را در يك صفحه IE وارد كنيد. اين IP در اكسس پوينت ها، متفاوت است كه در دفترچه راهنما و يا پرسيدن از فروشنده مي توانيد استفاده كنيد. سپس از شما يوزرنيم و پسوورد مي پرسد كه بايد هر دو را admin - admin بزنيد. اگر نشد بفرمائيد تا بيشتر راهنمايي كنم.

8. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز1- احتمالاً ايراد از اتصال شماست! اول كابل شبكه را چك كنيد كه به درستي و محكمي به دوسر اتصال داشته باشد. خود كابل نيز پس از مدتي مشكل پيدا مي كند، بنابراين يا كابل را عوض كنيد و يا سوكت هاي سركابل را قطع كرده و تركيب رنگ دوسر را عوض كرده (هر تركيبي دوست داريد) و سپس مجدداً سوكت بزنيد (ممكن است يك رشته سيم درون كابل شبكه، قطع و يا اتصالي داشته باشد).2- از ويندوز سون استفاده مي كنيد، پس از اطمينان از صحت و سلامت كابل و كانكشن صحيح اينترنتي، بايد كمي صبر كنيد و سپس روي عكس نقشه شبكه يكبار كليك كنيد تا اتصال صحيح نشان داده شود.3- براي اتصال به اكسس پوينت و در واقع ورود به كنسول مورد نظر، پس از اطمينان از صحت كابل و اتصال صحيح، آي پي اكسس پوينت را در يك صفحه IE وارد كنيد. اين IP در اكسس پوينت ها، متفاوت است كه در دفترچه راهنما و يا پرسيدن از فروشنده مي توانيد استفاده كنيد. سپس از شما يوزرنيم و پسوورد مي پرسد كه بايد هر دو را admin - admin بزنيد. اگر نشد بفرمائيد تا بيشتر راهنمايي كنم.
    ممنون بابت پاسختون ولی من با یک کابل دیگه هم چک کردم که مطمینم سالمه چون باهاش Poe رو به Pc وصل میکنم و اینترنتم مشکلی نداره پس کابل سالمه...وقتی هم ip رو میزنم همچنان وا نمیشودددد

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

پشت AP شما باید یک سوراخ باشه که با نگه داشتن سوزن در سوراخ به مدت 5-10 ثانیه AP ریست میشه به احتمال زیاد تنظیمات AP به خصوص DHCP به هم خورده! اگر هم بخواهید می تونید با IP دادن دستی به مودم وصل شید و تنظیمات رو چک کنید که البته راه اول ساده تر هست.

11. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام ممنون بابت پاسختون این کار هم قبلا انجام دادم ولی جواب نداد!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    به کمک دوستان برای port forwarding نیاز شدیدی دارم.
    یه هارد NAS دارم که دو تا پورت یو اس بی داره و با وصل کردن دو تا پرینتر به راحتی پرینترها رو Share میکنم توی شبکه. سرعت ارسال پرینت خیلی پایینه و فقط فایلهای کم حجم رو پرینت میگیره.
    توی تنظیمات هارد نوشته:
    The printer is now available to all users of your Seagate NAS. You may need to enable port forwarding on your router to manage print jobs. See your router documentation if necessary.
    روتر من TP link N هست، به نظرتون چیکار باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •