تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 303 از 598 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

پزشکی فکر نکنم.من بالاتر از ۱۰ هزار برای پزشکی بین الملل تا حالا نشنیدم.(اونم سال اول پذیرش)

در ضمن معدل بالای ۱۶ هم میخاد.درصد زبانت هم باید خیلی خوب باشه.۱۰۰ تا انتخاب داری.دو تاش رو بزن.شد شد نشد نشد.
    رشته های دیگه چی می تونم بیارم ؟؟
    زبانم 65 %

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوتا سوال فنی دارم

اول اینکه این برنامه انتخاب رشته ی گزینه ی 2 چقدر دقیقه؟

بعد اینکه من تهرانم ولی استان بومی من رو زده زنجان.حالا وقت انتخاب رشته من چیکار کنم؟آدرس خونمون رو بدم؟یا آدرس فامیلی چیزی تو زنجان رو بدم؟
    کسی نیست جواب مارو بده؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوتا سوال فنی دارم

اول اینکه این برنامه انتخاب رشته ی گزینه ی 2 چقدر دقیقه؟

بعد اینکه من تهرانم ولی استان بومی من رو زده زنجان.حالا وقت انتخاب رشته من چیکار کنم؟آدرس خونمون رو بدم؟یا آدرس فامیلی چیزی تو زنجان رو بدم؟
    در مورد سوال اولتون : هیچ نرم افزاری و برنامه ای صد در صد دقیق نیست،ولی به عنوان یه راهنما میتونه موثر باشه هر نرم افزاری هست بر اساس رتبه های قبولی سال های قبله!

در مورد سوال دومتون : یادم نمیاد پارسال موقع انتخاب رشته آدرس رو سازمان سنجش میخواست ولی در هر صورت هرجا آدرسی از شما خواستند آدرس محلی که داخلش سکونت دارید رو وارد کنید.

4. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها رتبه ی زیر گروه چقدر تاثیر داره؟ آخه من معماری دوست دارم که زیر گروه 1 هست و رتبم تو زیر گروه 1 خیلیی بهتر از منطقمه.با توجه به اینکه معماری رشته ی ناحیه ای هست و منم بومی به حساب میام.بومی چقدر تاثیر داره؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

انتخاب رشته به روش قلم چي

1. ابتدا بازه‌ي خودتان را پيدا کنيد

در صفحه‌ي 2 يا 83 همين مجله، جدول بازه‌ها را مي‌بينيد و اين بازه‌ها با حروف لاتين از ++A تا –D مرتب شده‌اند. قبل از دريافت کارنامه‌ي کنکور سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت راست انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس ميانگين تراز شما در آزمون‌هاي کانون مرتب شده است. پس از دريافت کارنامه‌ي سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت چپ انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس رتبه‌ي شما در کنکور سراسري مرتب شده است.

2. ابتدا جست‌وجوي اطلاعات تفصيلي

پس از آن‌که بازه‌ي خودتان را پيدا کرديد، اطلاعات کامل و تفصيلي بازه‌ي خود را از بخش بازه به بازه در يکي از صفحه‌هاي 7 تا 31 همين مجله پيدا کنيد. البته اين اطلاعات يک بار نيز به صورت رشته به رشته در صفحه‌هاي 71 تا 82 آمده است؛ اما راه اول، سريع‌تر و مطمئن‌تر است و روي تعداد صفحات کم‌تري بايد تمرکز کنيد. ضمن آن‌که احتمال از قلم ‌افتادن کم‌تر است.

3. حداقل 40 رشته‌ي مطمئن

در بازه‌ي خودتان، 40 رشته انتخاب کنيد. اين‌ها انتخاب‌هاي واقع‌بينانه و مطمئن شماست. در بازه‌ي خودتان رشته‌هايي را که اصلاً مورد علاقه‌تان نيست با مداد، خط بکشيد. (با مداد به اين علت که ممکن است بعداً نظرتان تغيير کند.)

4. حداکثر 40 رشته‌ي خوش‌بينانه

از بازه‌ي بالاتر، حداکثر 40 رشته‌ي ديگر انتخاب کنيد. اين‌ها انتخاب‌هاي خوش‌بينانه و ايده‌آل شماست.

5. 20 رشته‌ي کف قابل قبول

از يک بازه‌ي پايين‌تر، 20 رشته انتخاب کنيد. اين‌ها انتخاب‌هاي کف قابل قبول شماست.

6. رنگ سبز

در ميان رشته‌هاي انتخابي، آن‌هايي را که بيش‌تر از حد ترجيح مي‌دهيد و در اولويت اول شما قرار دارند، با رنگ سبز مشخص کنيد.

7. رنگ زرد

ساير رشته‌هايي را که ترجيح مي‌دهيد (يعني آن‌هايي که در اولويت دوم شما قرار دارند)، با رنگ زرد مشخص کنيد.

8. رنگ نارنجي

رشته‌هايي را که کم‌تر از همه به آن‌ها علاقه داريد با رنگ نارنجي مشخص کنيد. اين رشته‌ها «کف قابل قبول» شماست (پايين‌ترين اولويت شما)؛ اما بايد مطمئن باشيد اگر قبول شديد، ثبت نام هم خواهيد کرد.

9. رشته‌ها را مرتب کنيد

اين سه گروه رشته را در سه صفحه‌ي جداگانه بنويسيد.

10. هر صفحه را به ترتيب ترجيح مرتب کنيد.

براي اين کار مي‌توانيد به رشته‌هاي هر صفحه، امتيازهاي A، B، C و D بدهيد. به اين ترتيب، کار اولويت‌بندي ساده‌تر مي‌شود.

بايد ترجيح خودتان را در نظر بگيريد و رشته‌هاي هر صفحه را به ترتيب ترجيح شخصي‌تان آن‌‌قدر جابه‌جا کنيد که هر رشته را از تمام رشته‌هاي بعدي، بيش‌تر ترجيح دهيد.

هدفتان بايد اين باشد که اگر در رشته‌اي قبول شديد، افسوس نخوريد که چرا آن رشته را در بالا نوشته‌ايد و رشته‌ي ديگري را که ترجيح مي‌داده‌ايد در پايين‌ نوشته‌ايد.

11. رشتههاي‌تان را جمع‌آوري کنيد

مجموعه رشته‌هايي را که در سه صفحه نوشته‌ايد پشت سر هم بنويسيد. اکنون آخرين جابه‌جايي‌ها را انجام دهيد تا مطمئن شويد هر رشته را از تمام رشته‌هاي بعد از آن، بيش‌تر ترجيح مي‌دهيد. حتماً از مشورت اعضاي خانواده و همه‌ي آشنايان دلسوز و آگاه خود بهره بگيريد. از برگه‌ي نهايي خود کپي تهيه کنيد و نزد خود نگه داريد.

12. براي آخرين بار کنترل کنيد.

براي انتخاب رشته‌ي اينترنتي (يا حضوري) تمام ضوابط اعلام‌شده‌ي سازمان سنجش را رعايت کنيد و تمام کنترل‌هاي لازم را انجام دهيد و مطمئن شويد در ورود اطلاعات اشتباهي مرتکب نشده‌ايد.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سی دیش رو من پارسال گرفتم زیاد کمکی بهم نکرد
    خود دفاتر قلم چی حضوری انتخاب رشته میکنن البته بازم میگم یکم بدبینانه برات انتخاب رشته میکنن

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

دوستان یکی بگه با رتبه 6400 تجربی منطقه 1 دختر چیا میشه قبول شد؟؟؟.... میشه یه دهات کوره پزشکی قبول شد انتقالی گرفت تهران؟
    متاسفم تقریبا محاله حتی پسر هم با این رتبه پزشکی بیاره چه برسه به دختر. ولی احتمال اینکه دامپزشکی رو بیاره زیاده (اونم دکتراست)

7. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بازم سوال!

این شیمی فناوری اطلاعات دیگه چی ـه؟! یجا خوندم انیمشین واکنشا رو درست میکنند! همین یعنی؟!

گویا برای رفتن به خارح علوم پایه خوب ـه و اینا. شیمی هم همین طور؟ محض.. کاربردی. اگه از یه دانشگاه معتبر تهران باشه واقعن جا داره برای پذیرش گرفتن تو لیسانس؟

خیلی مرسی.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا اونجا که من می دونم برای دخترا تنها تفاوت "عمده" ای که داره اینه که رشته پرستاری رو فقط دختر انتخاب می کنن
    برای اینکه مطمئن بشی یه دور با "نرم افزار انتخاب رشته سازمان سنجش" یا "گزینه دو" هم تست کن
    جالبه بدونین که سالهاست که پرستاری هم دختر میگیره هم پسر. تنها رشته ی تک جنسیتی علوم تجربی ماماییه (البته توی کارشناسیا. توی تخصص پزشکی زنان و زایمان هم تک جنسیتیه)

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

اگه کسی امسال پیام نور ثیت نام کنه و 1 ترم بره میتونه سال دیگه دوباره کنکور شرکت کنه؟
    اگه مشکل سربازی نداشته باشین مشکلی ایجاد نمیشه . تنها رشته ای که شما رو مشکل دار میکنه روزانه ست که اگه قبول شین نرین یه سال محرومیت دارین

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این شرط مهدل کتبی دیپلم بالای 16 که گزاشتن برای بین المللی برای پزشکی اگه زیر 16 باشه معدلمون کتبی نهایی اونجا رو بزنیم قبولمون نمی کنن؟
    بله برسی میشه . هر شرطی گذاشته باشن روش تاکید میکنن

11. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض کمک

دوستان من زمانی که سازمان سنجش یه قسمتی داشت که برای ثبت رشته های دارای شرایط خاص بود کاری نکردم و رشته ی دارای شرایط خاص رو انتخاب نکردم میخوام ببینم توی انتخاب رشته میتونم اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم یعنی هیچ راهی وجود نداره توی انتخاب رشته اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم ؟ اگر انتخاب کنم چی میشه ؟ لطفا کمک کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها رتبه ی زیر گروه چقدر تاثیر داره؟ آخه من معماری دوست دارم که زیر گروه 1 هست و رتبم تو زیر گروه 1 خیلیی بهتر از منطقمه.با توجه به اینکه معماری رشته ی ناحیه ای هست و منم بومی به حساب میام.بومی چقدر تاثیر داره؟
    همین زیر گروهها مهمه
    خوب اگه رتبتون مناسب باشه و بومی هم هستین احتمالش زیادتر میشه (80 % بومیه)

14. این کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •