رشته های دیگه چی می تونم بیارم ؟؟
زبانم 65 %
رشته های دیگه چی می تونم بیارم ؟؟
زبانم 65 %
کسی نیست جواب مارو بده؟
در مورد سوال اولتون : هیچ نرم افزاری و برنامه ای صد در صد دقیق نیست،ولی به عنوان یه راهنما میتونه موثر باشه هر نرم افزاری هست بر اساس رتبه های قبولی سال های قبله!
در مورد سوال دومتون : یادم نمیاد پارسال موقع انتخاب رشته آدرس رو سازمان سنجش میخواست ولی در هر صورت هرجا آدرسی از شما خواستند آدرس محلی که داخلش سکونت دارید رو وارد کنید.
بچه ها رتبه ی زیر گروه چقدر تاثیر داره؟ آخه من معماری دوست دارم که زیر گروه 1 هست و رتبم تو زیر گروه 1 خیلیی بهتر از منطقمه.با توجه به اینکه معماری رشته ی ناحیه ای هست و منم بومی به حساب میام.بومی چقدر تاثیر داره؟
سی دیش رو من پارسال گرفتم زیاد کمکی بهم نکرد
خود دفاتر قلم چی حضوری انتخاب رشته میکنن البته بازم میگم یکم بدبینانه برات انتخاب رشته میکنن
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
متاسفم تقریبا محاله حتی پسر هم با این رتبه پزشکی بیاره چه برسه به دختر. ولی احتمال اینکه دامپزشکی رو بیاره زیاده (اونم دکتراست)
دوستان بازم سوال!
این شیمی فناوری اطلاعات دیگه چی ـه؟! یجا خوندم انیمشین واکنشا رو درست میکنند! همین یعنی؟!
گویا برای رفتن به خارح علوم پایه خوب ـه و اینا. شیمی هم همین طور؟ محض.. کاربردی. اگه از یه دانشگاه معتبر تهران باشه واقعن جا داره برای پذیرش گرفتن تو لیسانس؟
خیلی مرسی.
جالبه بدونین که سالهاست که پرستاری هم دختر میگیره هم پسر. تنها رشته ی تک جنسیتی علوم تجربی ماماییه(البته توی کارشناسیا. توی تخصص پزشکی زنان و زایمان هم تک جنسیتیه)
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
اگه مشکل سربازی نداشته باشین مشکلی ایجاد نمیشه . تنها رشته ای که شما رو مشکل دار میکنه روزانه ست که اگه قبول شین نرین یه سال محرومیت دارین
بله برسی میشه . هر شرطی گذاشته باشن روش تاکید میکنن
دوستان من زمانی که سازمان سنجش یه قسمتی داشت که برای ثبت رشته های دارای شرایط خاص بود کاری نکردم و رشته ی دارای شرایط خاص رو انتخاب نکردم میخوام ببینم توی انتخاب رشته میتونم اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم یعنی هیچ راهی وجود نداره توی انتخاب رشته اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم ؟ اگر انتخاب کنم چی میشه ؟ لطفا کمک کنید !
همین زیر گروهها مهمه
خوب اگه رتبتون مناسب باشه و بومی هم هستین احتمالش زیادتر میشه (80 % بومیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)