من با کانکشن pptp رمزگزاری امنیتش در حد 128 بیت است به نظرتان کافی است؟
با چیز پی ان هم که وصل میشم وبعد open vpn میزنم سرعتش افتضاحه
من با کانکشن pptp رمزگزاری امنیتش در حد 128 بیت است به نظرتان کافی است؟
با چیز پی ان هم که وصل میشم وبعد open vpn میزنم سرعتش افتضاحه
والا من نمیدونم کارتون چیه کلا ولی اگه کارتون حساسه به هیچ وجه اپن چی پی ان هم استفاده نکنید چون شناسایی میشید چون اگه دیده باشید اپن از یک گواهی دیجیتالی استفاده میکنه که اینها که تو ایران میفروشن یا اینکه رو سرور خودتون میزنید در حقیقت گواهی فیک هست پس نتیجه اینکه هیچ فرقی با pptp و امثالش نمیکنه پس ریسک نکنید نگر اینکه از فروشنده های معتبر خارجی بگیرید که واقعا امنیتش بالاس در ضمن میتونید رو برنامه هایی مصل ج ا م پ و ت و ر کاملا حساب کنید که امنیش خیلی بالاس البته فقط برای کار موقت و سرعت مناسبی نداره شما فکر کنم با نت خودتون هستید احتیاج به اینکه 24 ساعت با این برنامه ها امنیست وصل باشید ندارید هر وقت امنیت خواستید میتونید روی اون دو برنامه حساب کنید البته برنامه های تونلینگ خارجی دیگه هم هستن که به مراتب امنیت بهتری نسبت به اپن دارن
در مورد سرعتم که گفتم هرچیزی که امنیش زیاد بشه و تونلینگ قویتری داشته باشه سرعتتون کمتر میکنه مثل مقایسه pptp و openpn یا مثلا شما س ا کس با pptp مقایسه کن س ا کس سریعتره چون فقط یه پروکسیه سادست و هیچ تونلی ایجاد نمیکنه
ممنون که جواب دادید
نه بابا زیاد حساس نیست!!!!!!!!فقط نمیخام دیده بشم همین.راستی این چیز پی ان SecurityKIS چطوره؟
تور , shh را بلدم
این ج ا م پ چی هستش؟
خواهش میکنم
SecurityKIS دقیقا یکی از اون تونلینگ های عالی با امنیت عالی هستش ولی محدودیت روزانه 300 مگ داره و روی پروکتل udp و پورت های 123 5353 بادمه با سرعت خیلی خوبی کار میکنه و افت سرعت انچنانی نداره نسخه رایگانش
جام پ هم یه تونلینگ فوق العاده البته نسخه رایگانش محدودیت سرعت دایل اپ داره
Last edited by saeid72; 04-07-2012 at 17:40.
من فقط با ppptp این شرکت میتونم وصل بشم l2tp خیلی سرعتش پایینه پروتکل udp هم وصل میشه ولی سرعتش میشه درحد دایل آپ.فکر کنم آی اس پی عمدی این پروتوکل ها را برام محدود کرده
از برو بچهخ های CS کسی اینجا هست؟ میخوام بدونم شما هم مشکل دراید با آنلاین؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟
یعنی هیچ کس تو منطقه مخابراتی شهید رجائی تهران (کریمخان - میدان ولیعصر - نجات اللهی - سمیه - فلسطین - زرتشت - بهجت آباد) نیست؟
سلام
ویندوز من 7 هست
وقتی با لپ تاپی که از قبل به مودم وصل بود به اینترنت وصل میشم مشکلی نداره
اما وقتی کابل رو به لپ تا دیگه میزنم اصلا مودم دو نمیشناسه
حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمی کنه
ممنون میشم کمک کنید
تنظیمات ip و dns رو چک کن ببین اگر روی اتوماتیک نبود، اتوماتیک بزار.
اگر درست نشد خودت مثل کامپیوتری که درسته بهش ip بده.
در ضمن بعضی از برنامه ها درایور مجازی شبکه میسازن که ممکنه تداخل ایجاد کنند. اگر همچین چیزی بود disable کن.
باز که خراب شد..:((...اه...هر چی هم زنگ میزنیم پشتیبانی هی میگن اینو چک کن اونو چک کن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)